reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

kurcze od rana ją czyści, znowu, już było dobrze, tzn. robiła po jednej czy dwie kupki dziennie, takie papkowate bo przecież nic nie je, ale jakoś to się unormowało, a dziś już od rana były 4 i to takie beznadziejne... jutro wyniki moczu i oddaję jednak kał do badania i zobaczymy co dalej...

reklama
MARTA 100 LAT!!!
316rihh.jpg

xe51c9.jpg

matko, dziewczyny co ja dziś przeżyłam:szok:

o 6 obudził mnie Antoś, dałam nakarmiłam go, wstałam bo zgłodniałam, zrobiłam sobie kanapkę z serkiem, wypiłam szklankę soku i się położyłam. nagle chwyciła mnie taka zgaga i ból w lędxwiach(u mnie bóle kręgosłupa to norma). kręgosłup uciskał mi żołodek, albio na odwrót- nie mam pojęcia co to było, taki potworny ból, że aż wyłam. pot mnie zlał, pobiegłam do łazienki i przeczysciło mnie ze wszystkich możliwych stron... i po minucie przeszło, ale wszystko trwało z 10min. myślałam, ze umrę... nie mam pojęcia co to było, ale nie tęskno mi za takim stanem:no:takie mnie zmęczenie ogarnęło, że potem położyłam się i chyba z 3 h przespałam, zupełnie jakby mnie nie było, jakaś taka cięzka byłam:confused: narazie nic się nie dzieje, i i liczę, ze się to nie zmieni, bo dziś mój m ma nocke...:-(

dziuba: jak Mała??
iza: a jak Tobie sesyjka poszła??

Marcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, duzo zdrowka, szczescia, pomyslnosci, spelnienia wszystkich marzen i pociechy z malutkiej :-)
happy-birthday-g.gif

Buzka

W końcu siadłam do komputera

Bardzo dziękuję za życzenia.Już za rok skończę 25 lat :-)

mamo w boju współczuję zdarzenia.Ja po porodzie mam bóle brzucha i później mnie czyści,ale nigdy nie jest to połączone z bólem kręgosłupa.Przed ciążą nigdy brzuch mnie nie bolał.Może warto się do lekarza wybrać...

minka jak komunia??

iza noc muzeów chyba była tylko w nocy z 16/17 maja

Oliwka właśnie usnęła po raz drugi,bo już spała ale coś jej się przyśniło i obudziła się z przeraźliwym płaczem.Ja się objadłam torta i ciast.Ciekawe czy małej nic po tym nie będzie.Zaraz idę do mężusia pewnie obejrzymy jakiś film i idziemy spać :-)

Marcia
Ile piwa jest w browarze
Ile jest rosołu w garze
Ile na Szopieniach dziur w ulicy
Ile zbirów w tej dzielnicy
Ile jest w kurniku jaj
Tyle Ci razy życzę Naj...
Ile włosów masz na głowie
Tyle szczęścia życzę Tobie.
W dniu urodzin wszystkiego najlepszego i słoneczka świecącego.

kwiaty57.gif

kwiaty119.gif
kwiaty119.gif
kwiaty119.gif
kwiaty119.gif
kwiaty119.gif

Cris, znowu Cię podziwiam - trójka dzieci, przeraźliwe bóle i Ty! jesteś mamą na pełnym etacie! rety, na dodatek Antoś już stoi! widziałam na zdjęciach - to niesamowite, jak dziś pamiętam wiad. o tych bocianac co to niby na Święta zlatują... Kochana odpocznij, może to jakiś erwoból? mnie ostatnio non stop kłuje co chwilę gdzieś przy dercu, a że tata miał zawał, babcia też i większość rodziny od str ojca, postanowiłam po magisterce zrobić jakieś badania... może Marta ma rację, może powinnaś się zgłosić też do lekarza?

Marciaag samych słonecznych dni i zadowolenia z Oliweczki oraz mężusia :tak: no i spełnienia najskrytszych marzonek :-) Kolejny Byczek hihi
Ufff udało się i nie musiałam się całować z exteściami-nie było ich... Wiktor zadowolny, jedzonko super! To był extra dzień Wiktorka!:tak:

witam o poranku Drogie Ciotki:-)

minka: świetnie, że wszystko się udało:tak:

dziuba: całe szczęście, mój mąż był, bo inaczej pewnie bym po kogoś dzwoniła, bo bym nie dała rady. co do badan, to czekam aż skonczę karmić, na tyle żeby małego módc odstawić na 12h. bo mam zamair sobie zrobić tomograf komp.

my dziś wyspani, Rita i Emuś przespali całą noc:szok:jakoś siętak zdarza od 5-6 dni:tak:oby tak dalej:-)
Antoś też przyzwoity, budzi się tylko raz, więc pewnie za niedługo przeniosę go do dzieci:tak:
dobra uciekam na chwilkę zrobić śniadanko, buziaczki

reklama
Heeej!

Minka - super, że ten dzień Wam się udał i była przyjemna atmosfera!

Cris, Natalia, Marta - biegusiem do lekarza zobaczyć co jest grane :tak:

Wczoraj sesja się nie odbyła przez pogodę. A taką miałam chrapkę ;-)
Dziś wpada rano kumpelka na ciasto i kawę.

A tak ogólnie to brak mi ostatnio celu, wszystko jest jakieś takie niesprecyzowane... Wkurza mnie to więc szukam jakiekogokolwiek celu, chociaż spaceru na który prę choćby lało i błyskało :cool2: Czas do pracy bo zaczynam kombinować i filozofować hihi, za dużo wolnego czasu :-p

Do góry