reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziewczyny

Ja od kilku dni jakiś flak jestem.Chyba mi porządnego słoneczka brakuje.U Oliwki ząbków jeszcze nie widać,ale mam nadzieję,że niedługo coś się pojawi.

Dzisiaj się do kina wybierzemy może jakoś się lepiej poczuję...

Miłego spotkania :-)

Będę jutro w Sopocie

reklama
dziuba: pewnie gdyby dzieci dały mi poleżeć, to też bym leżała;-)ale Emuś jak kogoś dorwie, że leży to zaczyna jakieś swoje zapasy ćwiczyć- a nie należy, to do zbyt miłych praktyk. i nie da rady z nimi poleżeć:wściekła/y:bo odrazu wojna i krzyki o cokolwiek, no i Rita ciągle, że mam wstawać itd. to ja wolę wstaćwcześniej i oszczędzić sobie nerwów:-)i dltego taka porządnicka jestem, bo co tu od 5 rano robić???:-p

marcig: miłego wypadu do kina:tak:

cześć dziewczynki:-)
u mnie upragnione słonko , hurra!!!
Iza widzę , ze ci chodzone się włączyło , masz naładowane bateryjki na maksa:-D, mnie jakoś entuzjazm spacerowicza opuścił odkąd jestem w N:-(.
Dziuba , ale masz fajnie , ja to podobnie mam z Czarkiem jak Cris:-D, nie da rady poleniuchować:no:.
Marciag miłego oglądania , a jaki dzisiaj filmik grają?
Martynka trzymam kciukasy:tak:

melduję się z powrotem! mała mi zasnęła w samochodzie, jak ją chciałam przełożyć do wózka to się rozbdziła, teraz znowu wariuje... świetnie, nie śpi od 5, spała może z 20minut, a na 16 jeszcze na te zajęcia muz. idziemy... coś czuje że mi dziecko szybko dziś padnie

Marciaag, miłego oglądania! na czym byliście??

Cris, no tak,zapomniałam że Ty masz trójkę niesforniaków, ja tylko jedno... moja sama nie uleży, ale całe szczęście nie zwala mnie jeszcze z łóżka!

Witam się i ja pospacerowo, postarówkowo!

Dzięki dziewczyny za przemiły spacerek! Nareszcie po latach Starówkę znowu zobaczyłam haha :-D

Jola, Martynka i cała reszta która myślami z nami była - także dzięki za zamówienie pięknej pogody (jutro poproszę powtórkę) i pozytywne wibracje:-)

Ana - to może ja Cię tam odwiedzę w tej Twojej N i będę Cię wyciągać na kilometrowce?:sorry2: Chętnie pooglądałabym te piękne widoczki....

Martusia Ty mi tu nie flaczej plizzzz :-p Ci tam dziś w kinie dawali ciekawego?

Cris - porządek to może i zrobiłaś, ale na kawę nie zaprosiłaś, oj nieładnie :-p;-)

Martyna - kciuki porządnie zaciśnięte, na pewno wszystko pójdzie dobrze albo i celująco :tak::-)

No i do jutra w większym gronie, tylko kocyki weźcie i wałówkę, no i słoneczko w kieszonce :cool2:

Dziuba - mam nadzieję, że nie targałaś swego kloca na próżno? Bo na śmierć zapomniałam że chciałam foty obejrzeć. A jeśli zapomniałaś to weź jutro hihi, na kocyku jakoś chyba będzie wygodniej niż w biegu :-)

no, ja zwariuje:wściekła/y: Emuś właśnie pionki od szachów, powrzucał do kociej kuwety...
:wściekła/y::baffled:

fajnie, że Wam się spacer udał

idę,bo Rita znowu płacze... już mnie wkurza, że ona płaczem wszytko mi komunikuje!!!

Cris, jak byś znalazła jakiś inny skuteczny sposób na zastąpienie płaczu Ritki czymkolwiek innym to od razu dawaj znać - też zastosuję Twoją metodę!!

Iza - no właśnie miałam go pod wózkiem i przez sekundę nie pomyslałam... wezmę oczywiście jutro też.

No pięknie, my właśnie się zbieramy na zajęcia, a zaczyna padać i grzmi :angry: a Ania przysłała sms-a z Grecji, wino, słońce, laba... :angry:

reklama
Ania to się nie ma co podniecać, ze u nich tak fajnie!!! napewno ich słońce nie jest lepsze od naszego, nie wiem jak Wy ale ja "smażę" sięna plaży i popijam koktaj z palemką...:cool2::-p:sorry2:

Do góry