reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie,
my mieliśmy tragiczną noc. Nie dość że mała się rozbrykała że zasnęła dopiero przed 22, to od północy do 4 rano trzymałam ją na rękach, a ona ciągle wyła... dalam czopka ale nic, temp. brak, brzucha nie dała sobie dotknąć, kurde co jej się dzieje z tym brzuszkiem? dziś jak będzie miała biegunkę to oddaję kał do bad., na wyniki moczu wciąż czekamy

minka, to wspaniale że Wiktorek szczęśliwy, przecież o to chodziło!

Iza, ja Ci zaraz znajde cel... np. zasadź drzewko cytrynowe i pielęgnuj. Cel jest taki, żeby wyrosły cytrynki jak ze sklepu! :-D:-D a tak poważnie... ja też już myślę o pracy, chyba czas zacząć szukać czegoś...

reklama
No właśnie kumpela powiedziała że nie wpadnie jednak bo musi szybciej do pracy iść.... ech.

Dziuba - może przejdź się dzisiaj z Martynką do lekarza? Biedna dziewczynka... a jak teraz się czuje? Pewnie odsypia nockę?

coś Ty, ogląda reklamy :-D
czuje się dobrze, nie marudzi, nie ma gorączki, kupki jeszcze nie było... ale do lekarza pójdę na pewno po południu, jak będą wyniki moczu. Już nawet myślałam czy to nie jakieś robaki ma skoro żadne leki nie działają :szok:

Witam:happy2:

od jakiegos czasu niezbyt dobrze sie czuję :baffled: 8 miałam dostać @ i nadal cisza:surprised: ale spoko wczoraj zrobiłam bete hcg 0.1 mlU/ml :tak:
nie ciąża ale teraz dylemat co mi znowu jest:confused:
mus zapisać się do cipkologa :dry: niech da na wywołanie a potem jakieś anty:sorry2:
jednym muszę się pochwalić JUŻ nie karmię cycem :tak: ostatnie karmienie było 11 maja o 8:36:tak: no już czas najwyższy nie?:sorry2:
wczoraj miaław wolne od dzieci chyba 4 godziny z siorą narobiłyśmy kilometrów:szok::tak: ale trochę wolności było mi potrzebne:biggrin2:
no a dziś poniedziałek więc wszystko piać od nowa:dry::surprised:

Dziuba wątpię żeby to robaki były :sorry2: napewno byś je zobaczyła:tak: może lekarz pomoże :tak: bidna Martynka musiało ją bardzo boleć:-(

Mamo w boju o jak dobrze że maluszki dały pospać szczegulnie po Twoim ataku bólu:szok: współczuje :-(

Izuniu widzę że faktycznie Ci się nudzi :-p:-D jak chcesz i możesz to śmigaj do pracki ;-):tak:

Minka suuuper że Wiktora Dzień się udał w miłej atmoswerze :tak:

Jolcia, gratuluję! Kordianek usamodzielniony, a nie tęskni do cycka?

dziewczyny czy nasze dzieci mogą jeść Kangusy? poszłam na zakupy, wracam, S siedzi przed Allegro a mała poszła do kuchni, wyciągnęła z szafki i zjadła chyba z pół paczki :wściekła/y: ona ciągle ma problemy brzuchowe a to w miodzie moczone... jak znowu będą sensacje w nocy to chyba uduszę tego mojego durnego męża!

To płatki śniadaniowe.... Moja już też wciąga te płatki razem z DD na spółę. Cini Minis ostatnio były na topie a przedtem jakieś miodowe kółeczka... Nic jej nie było. Mam nadzieję, że i Martynce nie będzie.

Strasznie samodzielna ta Twoja córa :-D

E, to spokojnie może :tak:
W sumie miód to jak rok skończy można dawać, zboże w 8-10 miesiącu, więc nie powinno jej nic złego być. U mnie Piotrek jadł takie kulki w miodzie (nie pomnę nazwy) koło roku, miał ze dwa miesiące fazę na nie i inigdy nic mu nie było. :happy2:

Chyba czas na przestawiani Patuchy na jedną drzemkę dziennie. Bo od kilku dni to samo wyczynia. Łazi, ziewa, marudzi to kładę ją spać a on wrzask. Po co spać jak można obijać się o szafki ze zmęczenia i broić dalej? No i teraz to samo, położyłam ją, myślę śpi a tu pisk nagle. Jednak nie śpi i spać chyba nie będzie :baffled:

reklama
Do góry