reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana, rób zdjęcia z pochodu i zdaj nam relację! fajnie że akurat w takim czasie tam jesteście, Cezaruś zobaczy coś innego :-D
macie rację, cena jest podejrzana, ja też wybrałam sobie więcej rzeczy, ale po tym co napisała Iza... no kurczę jasny róż to jasny róż, zaryzykowałam, kupuję tą jedną sztukę i zobaczę, całość z przesyłką wyniesie mnie 50zł więc bez tragedii, a ja teraz nie mam kasy żeby Bóg wie jakie sukienki sobie kupować, zresztą przez tą durną magisterkę i8 obronę nie mam czasu nawet wyskoczyć do Galerii, mam nadzieję że będę zadowolona! a wesele mamy w ostatni weekend czerwca, wtedy żeni się kolega Stasia, a 11lipca moja kuzynka świadkowa - ale na jej ślub mam inna kieckę, studniówkową - chyba że ta okaże się dobra to wyskoczę drugi raz w tej samej, w końcu to zupełnie inne towarzystwo więc nie będzie fopa!
dziuba ja bym na wesele nie brała... może i fajna na zdjęciu... ale ja kiedyś na taką się nabrałam... mało tego nawet jako piżama nie była oki :-(
ja przeżyłam spowiedź z obstawą tzn. ex i jego siostra byli...

reklama
Minka no przecież ty masz uroczystośc komunijną , zapomiałam:zawstydzona/y:, życze miłej atmosfery , żadnych niesfornych sytuacji:tak: i spokoju ducha dla całej rodzinki w tym ważnym dniu dla smyka:happy2:....ale pewnie dzieciak już nie może się doczekac ...i prezentów tyż:-D.
ja się nabrałam na bizuterie na allegro...i tak staneło , że wszystkie gażdżety z dodatków kupiłam w orsey'u.

Minka, to już jutro komunia? to ja też życzę spokoju, żeby synuś nie odczuł żadnych spięć i nienajlepszych relacji między Toba i jego tatą... bo to On jest w tym dniu najważniejszy. Powodzenia i bawcia się dobrze!

Minka, to już jutro komunia? to ja też życzę spokoju, żeby synuś nie odczuł żadnych spięć i nienajlepszych relacji między Toba i jego tatą... bo to On jest w tym dniu najważniejszy. Powodzenia i bawcia się dobrze!

Wiktor już dziś się bawi hihi bo u taty dziś ma uroczystość, jutro my sie bedziemy bawic w restauracji bez niechcanych gości ;-)wiec nie bedzie spięć i Wiktorek będzie w centrum tego całego bałaganu :-) mam nadzieję iż kochani exteściowie nie bedą mnie całować pod Kościołem:blink:

Dominika, ja również podpisuje się pod tym co dziewczyny napisały:tak:

u mnie już koniec spokoju,, jak mialam dziś dla siebie 30 min, to wszystko Antoś nie chce spać, bo woli się po domu poruszać:no:a ja dziś, mam jakiś dziń piżamowy:szok:wstyd się przyznać, ale nie mam natchnienia się ubrać i chyba tak zostanie:zawstydzona/y:zrobiłam obiadek, pranie poodkurzłam i diś więcej od siebie nie wymagam... jakaś taka wymiętolona jestem:wściekła/y::dry:ech....

a jak Wam dzionek mija??

no, wiesz Dominika.... nie chcesz, żevby Cię ex tesciowie całowali.... wstyd...:-p

Ostatnia edycja:
Minka - dobrze że tak to rozwiązałaś.

Wiecie co... siedzę pod kocem, pstrykam pilotem po tv a w ręku mam kubek z kakao - normalnie jak w listopadzie!

no, ja włączyłam ogrzewanie:szok::szok:bo mi jakoś zimno się zrobiło:confused:

szkoda za okno patrzeć, chyba przeoczyłyśmy lato, a tu już jesień:crazy::crazy::crazy::crazy:

dziuba: chyba sobie też zaaplikuje kakao:nerd:
iza: i jak tam spacerek w taką zimnice??

dziewczyny, czy jest jakaś perspektywa na spotkanko???

Ostatnia edycja:
Grrr Rafałek tez ma dzisiaj zły humor, rano spał prawie do 9, cycka i kaszke potem zjadł ładnie, ale po południu obiadu dosłownie 3 łyzeczki, bananek tez ble i ogolnie strasznie marudny, nie wiem czemu... Goraczki nie ma, zabków nie widac, żeby jakies nowe szły, no chyba ze te dolne 3 bo sa lekko spuchniete... Ale watpie. To chyba ta pogoda dzisiejsza tak wpływa, teraz zasnał, wiec jest chwilka spokoju. Ja tez jakas przymulona jestem, chodzcie sie pakujemy i jedziemy do Anji :-) hi hi
A co do spotkanka to musimy sie umowic laseczki poplotkowac i integrowac nasze kinderki :-) Buzka

Zlało nas Cris :-) a zresztą widziałaś już relację foto ze spaceru na mojej stronce :-p.

Dominika - udanej uroczystości i imprezki, no i niezbyt męczącego białego tygodnia!

Ja na pewno następnym razem wpakuję się Anji do walizki hihi co to takie tam 56 kilo, nawet nie zauważy :cool2:.

Dobra zmykam do rodzinki, buziaczki i miłego weekendu. Na jutro zamawiam lepszą pogodę, bezdeszczową bo mam sesję foto :hmm:.

reklama
dobra - to ja rzucam pomysł - środa, przepiękna pogoda, słońce, 23stopnie - nasze dzieci i my :-D dogadamy się na wz

wiecie co... dostałam maila od promotor, że mam jeszcze od innego aspektu spojrzeć na jeden podrozdział swojej pracy... no więc miałam napisanę pracę i już nie mam :wściekła/y: muszę poprawić, co by sprostać wymaganiom swojej promotor - pani prorektor UG

Do góry