reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,
śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą:
Iza, Dominiś i Pati

wielkanoc-wesolych_swiat.jpg

Hej kobitki!

Mam męża w domku więc nie ma mnie przy kompie zbyt często, wczoraj też dostałam wychodne a mój anioł z dziećmi siedział i spisał się na medal. Zatem wybaczcie że nie pisałam.
Pat lepiej, oczka nadal ropieją ale mniej, nie wiem jak gardełko, dziś kontrola bo w nocy kaszlała. Za to DD totalnie rozwalony, kaszel jak u gruźlika, wypieki masakrycznie chorobowe, pociągający jak mało kto ;-) Też dziś do lekarza idzie.
Nie jedziemy zatem do moich rodziców, zobaczymy się na komunię, dobrze że to niebawem.
Zaraz wpada mój braciszek z żoną na kawkę i też jadą do rodziców.
Idę ogarniać dalej chatkę.

Nie odpiszę każdej z osobna ale wszystkie Was gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia, udanych zakupów, miłych słonecznych spacerków i ogólnie wiosny w serduszkach.

reklama
a ja poszłam w ślady naszej dzielnej mamy w boju i wyruszyłam w poszukiwaniu zajączkowych prezentów, obkupiłam się w butyy i ciuszki wiosenne :)

Anja, normalnie spotkamy się, wypuścimy młode z tatuśkami co by się wydarły razem (a co, niech też sie troche pomartwią!), a my se w końcu kawe nas spokojnier wypijemy

wszystkim Wam i Waszym rodzinom życzę przepysznych, mokrych, radosnych jajecznych Świąt Wielkanocnych!

dziewczyny tragedia... w tych przygotowaniach przeświątecznych nie dopilnowalam malej a ona zjadła krem nivea, wyobrażacie sobie jak wyglądała... ledwo ją wymyłam to doszsła do szafki w kuchni i wysypala na siebie kilo mąki :wściekła/y::wściekła/y: szlag człowieka moze trafić...

i jeszcze pytanie do Wass - mam nowy pomysł na odzwyczajenie młodej od jedzenia w nocy (Anja, słuchaj!) - planuje wyeliminować całkowicie butelki ze smoczkiem i zastąpić je niekapkiem i zwykłym kubeczkiem (jeśli będzie piła soczki czy herbatki) - może wtedy jej się odechce ciągnąć w nocy?

hej..troche wieczoro ale caly dzień w tereni , ze tak napiszę , zebralismy się rodzinka i pojechalismy na świeta na wieś w sam środek lasu kolo jeziorka więc zasięg kichowaty i net mi zamula:baffled:.
Czarek szalał cały dzień na dworzu i się byczę i relaksuję:tak:.tylko Czarek cięzko zniósl nowe miejsce , bo zasnąc nie mogł , walczył dzielnie , a jaki uparty:baffled:...aż o 22 dopiero usnął:szok:.a jutro z rańca czeka nas wyprawa dwa kilometry dio kościołka poswięcic jajeczka:tak:.
Dziuba odzwyczajenie malej od butli to super pomysl , nawet jak w nocy bedzie się domagała to i tak duzy plus , ze w końcu zrezygnuje się z butli smoczkowej:tak:, mój to strasznie przeżył, pare dni i nocy marudzenia , noc nie przespana , ale byłam twarda , bo to nawet dla niego nie zdrowe:no:jak tak dlugo ciągna z tego smoka:no:, wiesz mój ma ponad 2 lata i czesem sie budzi na picie w nocy....mam nadzieje , ze Tobie sie uda:tak:.
buziaki dla wszystkich

Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego i domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.

Wesołych świąt Wielkanocnych życzą Martyna, Patryk i Rafałek :-)

Witajcie Kochan eCioteczki poświątecznie...
u mnie święta były jedną wielką ciszą, ponieważ 1 dnia świąt zmarła mama mojego taty :-( w piątek mamy pogrzeb:-(

reklama
witam i ja poświątecznie:tak:

minka:bardzo mi przykro z powodu Twojej babci.trzymaj się dzielnie!!!

ana: i jak przeprowadziłaś "ekspresowy" rekonesans??
iza: jak Pati??

i cała reszta, jak minęły Wam święta??

nie wem jak u Was, ale nam szybko minął ten czas świąteczny:szok::szok:teraz pozostało rozkoszować się piękną pogodą:rofl2:
pogoda cudna, a u nas jakieś katary siępojawiły:crazy:
my od wczoraj w domku, dzieci już wróciły do przewalania domu:sorry:dziś już zaliczyliśmy spacer, a teraz grzecznie spią z tatą, który ma dziś nocke:-(potem obiadek i znowu bieganie za Emusiem:baffled:
własnie się zastanawiam, czy jutro iść do kina:sorry:ale się nie mogę zdecydować:no:
mamy ochotę gdzieś zrobić rodzinny wypad, na pare dni, ale jeszcze nie wiem gdzie:eek:pogoda jest naprawd zachecajaca:tak:

ide obiadem jakis zmajstrować:rofl2:

Do góry