reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

pewnie , a ile taki sprzet ulatwia zycie:):tak:jutro przyatakauje cie o ten eksp. na priva.w., super!!!:tak:ide juz do łóżeczka , dobranoc:-)
a ja dzisiaj troche skromniejsze zakupy:rofl2: zaliczyłam
qyzg4k.jpg

reklama

dzień doberek...
my już od 5.45 na stanowisku:eek::confused2:z czego niezbyt się cieszę:wściekła/y:no, ale co zrobić?!?

ana: bardzo fajne oklularki, a modej jeszcze fajniejszy:rofl2:

no, dziewczyny, pogoda rewelacyjna:wściekła/y:wczoraj tak ładnie już było i teraz znowu dupa blada:angry::angry:my dziś popołudniu do teściowej startujemy:happy:będziemy tam do wtorku, więc ogę na luz wrzucić z pracami, bo ona już wszystko przygotowała, nie chciała tego robić jak będziey, bo chce zebyśmy odpoczywali-kochcana kobieta:tak::rofl2:więc wybieram się na półwakacje- bo jakby dzieci nie było to były by pełne:rofl2::laugh2:
idę sobie walnąć kawe, bo jeszcze śpię:confused2:oj, głębokim snem:eek:

empty.gif

Ostatnia edycja:
no ja roche poźniej wstałam:-D a capuccino zaliczone?ja niestety posilam się jakąś"biedronkową":eek: bo moja ulubiona się skończyła:rofl2: chce jeszcze wskoczyc do wanny , ale widze , że Czaruś zdejmuje piźamkei krzyczy teraz moja kolej:laugh2:,musze go odwieśc od tych zamiarów:tak:.zmykam i życzę wszystkim milego dnia:)

Cris, gratuluję zakupów, express wygląda rewelacyjnie! rzeczywiście poszalałaś, ale to przecież dozwolone, za te wszystkie obowiązki domowe!! :-D

Iza, jak maluchy? zdrówka dla dzieci!

Ana rewelacyjny zakup!!

Martka znowuż wpadla i wypadła...

a jak u Was przygotowania do Świąt? moje okno balkonowe już szlag trafił, mam tam resztki flipsów, jabłka itp... a tak poważnie to już się podzieliłyśmy z mamą co robimy i mam nadzieje że sie wyrobimy...

dziewczyny mam problem z małą... znowu je dwa razy w nocy, w dodatku pół nocy płacze, nie, drze się, aż w uszach piszczy, nie wiem co jej jest, smoka nie chce, pić nie, jeść owszem ale dalej się drze, normalnie wstaję rano wykończona, to trwa od tygodnia około noc w noc, a ja nie wiem co jej jest i co robić... :wściekła/y::wściekła/y:

Dziuba, może być że nowe zęby, może coś ją boli? Obejrzyj gardło, brzuszek, ucho. Czasem bez gorączki może coś być

A ja byłam w kinie, widziałam Anję, ale przyszła później i uciekła przed końcem, więc nie pogadałyśmy, a szkoda. Ale pewnie się wybiorę jeszcze, to nadrobimy ;-)
Fajna sprawa to kino :-)

kasia szkoda,e sie nie sptkalysmy:-(no moje ogladanie filmu plegalo na gonitwah za kluska, juz nie wytrzymalam z nia do kocna

ja siedzisiaj fatalnie czuje mam straszny spadek cinsienia ze kreci mi sie na maxa w glowie a nadia ma baaaardddzzo kiepski dzien:no::no::no::no: wiec teraz dpywam a oddalam ja tatusiowi, musi al sobie wolne z pracy robic na troche ja musze posidziec bo inacezj sie prewroce tak mi we lbie kreci:crazy:

dziuba nas to samo teraz ale w dzien nadia ma takie ataki zlosci ze tragedia , nie radze sobie z tym, w nocy calkiem ladnie spi ale w dzien jak dzisiaj jest nie dow ytzrymania tak sie dre, nie palcze tylko wyje kryczy sama nie wie ceg chce:baffled::eek:

nie mam pojecia moze to zeby trzonowe ida a moze po prostu taki wiek:confused2::-p
ma dni ze jest slodka jak cukiereczek ale ma tez dni takie jak dzissiaj, ze mam ochote ja zaklebnowac i zamknac gdzies w safie:ninja2: a sama uciec w cholere i zamelinowac sie w jakim barze:oo2::oo2::oo2:
znieczulic sie jakism plynem chmielowym i pojsc spac

ot i taka ze mnie dzis matka polka:-D:-D

Witam :biggrin2:
nie wiem kiedy zawitam więc wole juz złożyć życzonka ;-)

Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosfera była miła,
a zajączek uśmiechnięty,

przyniósł radość w ten Dzień Święty
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x379, 49KB).
wielkanoc_07.jpg

wielkanoc018.jpg

Niech te święta będą dla Was czasem radosnym, a szczęście miech Was nigdy nie opuszcza. Wiosenne słońce sprzyjało rodzinnym chwilom. Życzę Wam z całego serca, aby ta Wielkanoc była niezapomniana!!
My już u teściowej, zaraz zabieramy manatki i na spacer idziemy i zakupki:-p Potem obiadek i znowu spacer w parku:tak:

iza: jak Pati??
anja: jak dziś się miewasz??

pogoda cudowna, aż mi się nie chce wierzyć, ze już tyle słońca jest:rofl2: dobra Kochane śmigam się do ładu doprowadzić:rofl2:

miłego dnia wszystkim życzę

JUŻ WIELKANOC BLISKO I WIOSNA NA ŚWIECIE,
WIĘC ŻÓŁCIUTKI KURCZACZEK ŻYCZENIA WAM NIESIE.
ZDROWIA,SZCZĘŚCI ,POMYŚLNOŚCI,
W PIERWSZE ŚWIĘTO DUŻO GOŚCI,
W DRUGIE ŚWIĘTO DUŻO WODY,
TO DLA ZDROWIA I URODY.
DUŻO JAJEK KOLOROWYCH,
ŚWIĄT POGODNYCH,MIŁYCH,ZDROWYCH.
- ŻYCZY ANIA I CZARUCHNA:)

70f8go.jpg

reklama
W koszyku- obfitości,
w serduszku- miłości,w jajkach- niespodzianek,
w Dyngusa – wody dzbanek.