reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ciekawe ile nasze dzieci zjadły rzeczy o których nie wiemy :confused::-D

Cris - mówisz że się ze mną nagadać nie możesz? No to już wsiadam na miotłę i lecę :rofl2: A Pati to tylko w snach taka rewelacyjna hihi bo na żywo różnie bywa ;-)

Dziuba - pamiętasz jak pisałaś na forum, że Martynka sama przyszła z drugiego pokoju? No to własnie to samo przeżyłam :-D:-D:-D:-D A Patusia jaka zadowolona z siebie, zadyszana, zasmarkana, wyłoniła się zza węgła :-)

reklama
No to wielkie gratulacje dla Patrycji!!!

Ja też jako maleńka dziewczynka połykałam różne dziwne rzeczy, na szczęście nic mi nie zaszkodziło, dodatkowo wkładałam sobie np do nosa różne przedmioty, raz było to ziarenko grochu, nic nikomu nie powiedziałam aż w końcu zaczął mi wystawać z nosa listek, wtedy była masakra na pogotowiu jak mi dłubali w nosie chcąc mi to wyciągnąć.

ale mi się dzisiaj dzień dłuży...

Coś bym zrobiła,ale sama nie wiem co...

Zna może któraś jakiś dobry przepis na coś makaronowego??

Oliwia dzisiaj znowu śmieje się do swojego odbicia w lustrze :-) Kiedyś oglądałam program właśnie na temat tego kiedy dzieci zaczynają utożsamiać się z odbiciem w lustrze,ale już nic z tego nie pamiętam:-( Poza tym je i idzie spać.Jej się chyba coś poprzestawiało albo ta pogoda tak na nią działa,że zje chwilę posiedzi i dalej idzie spać.

marciaag u nas dziś makaron z tuńczykiem i brokułami w sosoe majonezowo-smietanowym z czosnkiem hmmm pyszne ;-)
my dziś po lekarzu... mała dostała antybiotyk :-( zapalenie gardła:baffled:

Gosia - listek z nosa, normalnie turlam się :-D:rofl2::-D o raju!

Minka - bombastycznie brzmi, poproszę o przepis... Kiedyś Ana proponowała wątek z przepisami kulinarnymi, co Wy na to? Aaa i chciałam spytać Minko ile osób zapraszasz na komunię Wiktora? Ja myślę o dziadkach, siostrach i braciach z rodzinami oraz rodzicach chrzestnych DD. I to wsio...

minka mniam mniam czekam na przepis tak jak iza :-)

Ja bym była za takim wątkiem,bo ostatnio jakoś u mnie w kuchni monotonnie się zrobiło :-( a nie chce mi się eksperymentować na przepisach z internetu...

dziewczyny na zamknietym zrobic ten watek kulinarny, zeby nie dorzucali wszyscy z forum czy na otwartym??

a ja w końcu nie doczekałam się guzika:wściekła/y:

musiał sięuzbroić w piosenki Arash, bo moja córka ciągle chce słuchać suddenly...i tłuczemy 7 piosenek w kółko a ona tańczy...

Ostatnia edycja:
heyka lasencje

dawnoo nie pisalam i dziekuje za pytanka o drowko duski, z kluseczka wsio okej,
wyniki moczu byly super , a marudna i temp to chyba od zabkow:-(

aha nadia wazy 13.400:szok::rofl2: wymiek po prostu:confused:

siemanko:-D
super , że Nadia ma sie dobrze, okropne sa te bakterie:-:)wściekła/y:, wagę ma tez niczego sobie, zdrowa jak nic:-D:tak:, moja Czaruchna waży 12....:-(ale po tych wszystkich chorobach pewnie też mu ubyło:angry:, na szczęście teraz wcina jak kroliczek , wszystko co sie da:-D.
dziewczyny fajnie z tym wątkiem kulinarnym , Iza ja zapomiałam na smierc , że do Cris miałam napisac:rofl2:, starośc nie radośc:wściekła/y:..juz sie nie moge doczekac bo lubie czasem cos upichcic:-p.
Cris masz wesoło , mój też coś tam się wygina, ale tancerza z niego nie będzie:-D:no:
miłego wieczorku:happy:

reklama
proszę o skupienie :-Dponawiam pytanie;-)zrbić ten temat na otwartym wątku czy zamkniętym??jak wolicie? jak dla mnie lepiej na zmknietym, ale czekam na Wasze propozycje:tak:
no wreszcie jest w domku spokój, ale mnie dziś dzieciaki wymęczyły:baffled:czasem czuje się jak chomik zamknięty w plastikowej przezroczystej kuli, który ciągle za czymś biega:rofl2:a jak się zatrzyma to serce wali jak dzwon:sorry2:skad te dzieci tyle energii biorą??:confused:
anja: dobrze że NAdka ma się lepiej:tak:oby nie było powtórek bakteryjnych:tak:
ana: Czrek pewnie przybierze na wadze:tak:zuch chłopak;-)

dobra spadam pobuszować na allegro póki mojego mężusia nie ma, on dziś ma wieczór relaksu i pojechał w piłkę pograć-przyda mu się, bo ma strasznie dużo stresów ostatnio.

dobranoc Ciotki:tak:

Do góry