reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć brylantowe kobietki :-D

No to ja swoje przemyślenia głębokie na temat wątku kulinarnego tu wrzucę. Myślę, żeby na otwartym bo mogą dojść nowe ciekawe dziewczyny, z jakimiś ciekawymi przepisami - żeby mogły pisać od ręki. Z kolei na forum jest wiele kulinarnych wątków w różnych miejscach, gdyby ktoś "z zewnątrz" chciał dorzucać przepisy to niby dlaczego akurat wybrałby spośród wielu wątek trójmiejski? Nikłe jest to prawdopodobieństwo. Więc jestem za otwartym. Bo to nie jest nic takiego, że ktoś dowie się co robię dziś na obiadek :-).
Hihi jaka burza mózgów :rofl2:

Anja - nie dziwię się, że wymięk bo Ty jesteś taka malutka i delikatna :szok: Dobrze że młoda biega już na dwóch nóżkach... czy chce czasem na rączki do mamusi?

Cris - ja mojego też spuściłam "ze smyczy" wczoraj z okazji Dnia Mężczyzny :tak: poszedł z kumplami na kręgle, ale szybko wrócił :confused:

Ana - to jak Czaruchna już zdrów to może się zaczniemy jakoś umawiać na kawusię? Tylko Pat minie katarek, całe szczęście nic się nie rozwija więcej... A może skrzykniemy się laski, zostawimy wieczorkiem chłopów z dziećmi i skoczymy do kina na to "kochaj i tańcz"? Bo widziałam zapowiedzi i naprawdę zrobiły mi smaka.

No i jak co rano filmik na dzień dobry :-D: Pati perkusistka Filmy - Perkusistka ;) - Pamiętnik - Benc.pl

reklama
witam i ja:tak:

Pati perkusitka rewelacja, ale to chyba po mamie;-)

wpadam się przywitać i uciekam Antosia położtyć i obiadek zrobić.

założyłam wątek kulinarny, więc teraz mamy pole do popisu;-)

acha i jeżeli komuś nie odpowiada nasza nowa nazwa, to w każdej chwili, mogę zmienić na starą:-p;-):tak:ale mam nadzieję, ze spodobała się Wam niespodzianka;-):-D:-p

miłego dnia.

Maarciag ja pamiętam ten program :-) dzieci utożsamiają się ze sobą w lustrze w wieku 1,5-2lat :-)
Dziewczynki czy u Was też taka szaruga? U nas szaruga i deszcz na przemian z pięknym słońcem. Normalnie sprawdza się przysłowie, że w marcu jak w garncu...
U nas w porządku, małzon skonczył sezon i ma teraz półtorej miesiąca wolnego. Po Świętach wybieramy się na weekend do Czech w ramach nagrody premii za sezon (stawia klub). Poza tym w maju chcemy śmignąc do Irlandii (chcieliśmy teraz na św. Patryka ale lekarz odradził latanie w pierwszym trymestrze).
Zuzanka chodzi do żłobka, poza stałym katarem nic jej nie dolega, uwielbia chodzić do żłobka :-) Poza tym uparcie twierdzi, że chce brata :-)
Ja czuje się średnio, dużo odpoczywam, mam bardzo lekkie brązowawe plamienia. Byłam na wizycie w pn lekarz powiedział ze wszystko Ok. Fasolka ma prawie 2 cm :-)

Cris z lekka zaskoczyla mnie nazwa;-) , jak dla mnie super:-D:tak:
Iza no ja niestety sama mam smycz , bo mój juz pojechał i jestem zdana na siebie:wściekła/y:, no a babcie nie skore....do pilnowania:no:, ale jak Pati zdrowa to możemy wyskoczy cna spacerek, tylko pogada do bani:(
Abeja wielkie buziaki dla Ciebie i Fasolki:happy:
a ja dzisiaj wybieram sie z Cezarutkim do centrum edukacji , prowadza tam zajęcia plastyczne , rytmikę , mam nadzieję, że mu sie spodoba i wyladuje tam swoja energię:tak:, zbieram się , buźka

Cris - to chyba nie po mamie, raczej ze strony męża geny się odzywają. Ciocia Marzenka śpiewa w zespole metalowym a tam taki przystojny perkusista ładnie daje czadu :zawstydzona/y::-). Łódźstock tu można posłuchać jej jazgotu ;-)

Minka - buźka wielka za przepis, dziś brak funduszy ale może jutro lub w piątek zrobię, bo tuńczyka uwielbiam!!!

Abeja - 2 cm... ech jak słodko to musi wyglądać na USG.... normalnie wspomnienia wracają i zaraz sobie wyciągnę foteczki moich maluszków z brzuszka. Te plamienia nie niepokoją lekarza? Bierzesz jakieś leki na to? Czy na razie nie ma potrzeby? Wczasy super, bierzecie Zuzaczka ze sobą do Czech i Irlandii?

Ana - Pat jeszcze katarek męczy, co prawda w nocy się nie budzi ale rano zapchana i potem cały dzień spływa. Jak minie to dam znać i chętnie na spacerek się wybiorę z Wami. Może jeszcze jakieś Trójmiastki dołączą jak już będzie termin konkretniejszy ustalony? :confused:

Pogoda faktycznie fatalna, wczoraj jeszcze mimo porannego śniegu słoneczko wyjrzało a dzisiaj nic tylko szaruga i ciężkie chmury za oknem. Nie lubię... :no:

Abeja kurcze już sobie przypominam jak ja widziałam pierwszy raz swoje maleństwo...Miała wtedy 9mm :-) a teraz klops mi się robi :-)

mamo w boju super nazwa mój mąż nawet zauważył :-)

anja cieszę się,że Nadia zdrowa :-)

iza ja na spacerek mogę iść tylko żeby pogoda była :-)

Oliwia ma się już dobrze.Kataru praktycznie nie ma.Czasami tylko kichnie albo kaszlnie.Teraz panwie od lodówki coś tam majstrują,a młoda sobie słodko śpi :-)

Cześć Trójmiastki

Czemu zmieniłyście nazwę głównego wątku?
Co prawda ja pisałam tutaj intensywnie dawno temu, jak ten wątek dopiero się kształtował. Jakoś mi się smutno zrobiło. No ale trudno:-:)-:)-(

No własnie pogaoda do bani..u mnie to wogole snieg pada :crazy: a już myslałam , że się ociepli:wściekła/y:, Iza zarzuc termin i sie dopasujemy.
ja wrócilam z tego centrum edukacji , kobitaka powiedziała , że spokojniemoge go zostawic:szok:, jak cos będzie marudził to zadzwoni , więc poszłam na zakupki ...na solarium:zawstydzona/y:, i po półtora godzinki wrociłam , i nie mogłam uwierzyc opini opiekunki, jaki grzeczny , bawił sie z innymi a najbardziej zadziwiło mnie to , że wołał , że chce siusiu , gdzie w domu nie jest jeszcze na tym etapie:confused::sorry2:, normalnie dumna jak paw wyszłam :-D , szkoda , że w domciu istny diabełek:rofl2:...

niech ten dzien sie wreszcie skonczy:wściekła/y:

zacelo sie calkiem niezle spotklam sie z dizuba nad morzem ale pogada do banii a ptem,,,,,,,, generalnie spedzilismy 4 godz w szpitalu ale jest okej wszytcy juz zdrowi i cali ale bylo malo ciekawie:szok::-(

ide odpoczac opowiem pozniej moze jak ochlone:sorry2::baffled: ale jedno pewne dla mnie takie wypady do spitala z wlasnym dzickiem to trauma
zwlascza ze zalicylam wjewodki i akademie ze swoim umierajacym tata wiec jak costo wszzytko WRACA i teraz to pewnie niezle odchoruje:nerd:

reklama
anja trzymaj się i odpoczywajcie ważne,że jesteście cali i zdrowi...Ja też mam uraz do szpitali po tym jak moja mama miała wylew :-(

Do góry