reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No ja już po dwóch pączkach i jednym faworku, więcej na razie w siebie nie wepchnęłam :baffled: Faworki w tym roku wyszły mi lepiej niż rok temu. A za rok będzie mistrzostwo świata haha :-D.
A wczoraj wieczorkiem mąż zabrał nas na Łysą w Sopocie na saneczki, nawet Patencja się przejechała :-).

Jak tam u Was babeczki tłuste obżarstwo? I z kim się jutro zobaczę i wytańczę? :-)

Załączniki

• faworki.jpg
    faworki.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Sorki, że tak bombarduję postami ale moja szwagierka ma do Was dużą prośbę:

Bardzo ładnie proszę o codzienne oddawanie głosów na mój zespół Empire.. i pomoc w znalezieniu się w pierwszej 10tce zespołów które będą mieć największą ilość głosów, gdyż te kapele będą mieć możliwość wystąpienia w telewizji podczas 7dniu koncertów w Polsce, gdzie będą mogły wystąpić z dobrymi polskimi i zagranicznymi zespołami i zawalczyć o nagrody w postaci nagrania płyt i teledysku . Zatem bardzo ciebie proszę o codzienne głosowanie bo to może dużo pomóc Empire. To wielka szansa dla zespołu więc jak możesz namówić na głosowanie swoich znajomych i rodzinę (bo można wysyłać głosy z jednego kompa, ale po zalogowaniu się pod innymi nickami po uprzednim zarejestrowaniu innych kont mailowych) będę bardzo wdzięczna za każdy głosik.. Każdy głos się liczy... Trzeba się zalogować na stronie, aktywować linka jaki przyjdzie na maila, zalogować i wtedy można głosować Łódźstock trochę fatygi ale plizz o pomoc... :-)

Sorki, że tak bombarduję postami ale moja szwagierka ma do Was dużą prośbę:

Bardzo ładnie proszę o codzienne oddawanie głosów na mój zespół Empire.. i pomoc w znalezieniu się w pierwszej 10tce zespołów które będą mieć największą ilość głosów, gdyż te kapele będą mieć możliwość wystąpienia w telewizji podczas 7dniu koncertów w Polsce, gdzie będą mogły wystąpić z dobrymi polskimi i zagranicznymi zespołami i zawalczyć o nagrody w postaci nagrania płyt i teledysku . Zatem bardzo ciebie proszę o codzienne głosowanie bo to może dużo pomóc Empire. To wielka szansa dla zespołu więc jak możesz namówić na głosowanie swoich znajomych i rodzinę (bo można wysyłać głosy z jednego kompa, ale po zalogowaniu się pod innymi nickami po uprzednim zarejestrowaniu innych kont mailowych) będę bardzo wdzięczna za każdy głosik.. Każdy głos się liczy... Trzeba się zalogować na stronie, aktywować linka jaki przyjdzie na maila, zalogować i wtedy można głosować Łódźstock trochę fatygi ale plizz o pomoc... :-)

ja zagłosowałam :tak:

Dzięki Dominiko :-) Widzę, że chyba nie Ty jedna bo ładnie podskoczyli przez noc :tak:.

A jak Wam nocka minęła? Mam nadzieję, że spokojnie? U nas bomba, Pat spała od 20:30 do 7:00. Ale to chyba po wczorajszym shoppingu, mąż zabrał mnie i dzieci do Bałtyckiej i kazał sobie wybrać prezent :-D Jaki on kochany :rofl2:

Izuniu
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone, w dniu Twych Urodzin niech będzie spełnione.
ggh.gif

jedzenie_i_picie1.gif

Dzień doberek

U nas nocka rewelacja.Oliwia usnęła ok 22.20 tak jak skończył się dr house i spała uwaga aż do 6,a i tak ją musiałam budzić,bo już mleko jak z kranu leciało.Po 3 zmieniałam jej pieluszkę jak zawsze przed karmieniem,ale ta ani rusz spała sobie smacznie :-) Teraz zresztą też śpi i się przez sen uśmiecha :-)

Ja zaraz muszę się ubrać,bo na razie paraduje w piżamie :-)

iza kochanego masz męża.Ja to po galerii mogłabym chodzić i chodzić :-) Ostatnio byliśmy w sobotę i mała sobie też trochę pozwiedzała,a Grzesiek się dowiedział od jednej Pani,że Oliwia jest do niego podobna... :-pswoją drogą to do kogo ma byc podobna jak nie do nas :-)
Co do mojej diety to na razie muszę unikać laktozy,ale od ok 3 miesiąca mogę powoli zacząć ją wprowadzać,bo już układ pokarmowy u dzieci jest lepiej rozwinięty.A jak będzie to zobaczymy.Od momentu odstawienia laktozy Oli nie ulewa i z gazami jest ok.

No nic zmykam
Miłego dzionka

Izabelo życzę wszystkiego co najlepsze, radości i wile miłości, a jak się trafi problem to sił i nadzieji, na jego rozwiązanie! Oczywiście pociechy z dzieciaczków i męża

witam wszystkie Ciotki;-)

my też mieliśmy spokojną noc, i wszyscy są wypoczęci:tak:właśie wyprawiłam Rite z tatą na szczepienia... mam nadzieje, że nie będzie miała nawrotu...:blink:

kurczę, ledwo się zjawie a Antoś już mi kupę zamajstrował:crazy:

miłej zabawy Kochane:rofl2:proszę się za mnie wybawić!!!

reklama
DZIĘKUJĘ BARDZO DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA, ZARÓWNO TU JAK I NA NK!!!

Dziękuję także za wspaniały wczorajszy wieczór, bawiłam się świetnie w Waszym towarzystwie :tak::-D

Idę leczyć kaca ;-) a dokładniej kupić młodemu świecę bo jutro będą święcili :-).
Miłego dnia kochane kobity!

PS: Moli, Karolino - witamy, piszcie co tam u Was?

Do góry