reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anja - jak się już tak licytujemy :-p to DD w 4 miesiącu ważył 11,045 :zawstydzona/y:

Które z Was siedzą w kuchni i tworzą pączki, faworki i inne pychotki na jutro?

reklama
Tłuste to my będziemy jak się jutro obeżremy :-D choćby i serniczkiem... Cris, wpadam do Ciebie na ciacho i kawę bo uwielbiam serniki :-D:-D:-D wstawiaj wodę.

mamo w boju sernik.......mniam ja mogę się odchudzać,a sernika sobie nie odmówię,ale teraz...:crazy: kurcze nawet nie wiedziałam,że mi tak tęskno do sernika będzie..:-(

Z Twojej ręki wszystko mi będzie smakowało Cristiano :-D:rofl2:

Martuś - to teraz póki karmisz będziesz skazana na dietkę? Czy doktorka za jakiś czas pozwoliła pomału wprowadzać inne produkty? I trzymam kciuki... wiesz za co :)

no, ładnie... już mi z ręki jesz;-)a co Ty dobrego na jutro zrobiłaś??nam pewnie mama przywiezie jakieś pyszności.
no, a ja na wielki post robie sobie postanowienie.... zero słodyczy:dry:he,he,he ciekawe czy się uda:rofl2::sorry2:

reklama
Cris - piąteczka, ja też od wczoraj unikam słodyczy, i też nie jestem pewna czy wytrwam bo jestem łasa strasznie na słodkie. Trzymajcie kciuki babki.
Chociaż na jutro poproszę o dyspensę ;-)
Chcę zrobić faworki jak rok temu. Pączków nie umiem, więc będą sklepowe.

Do góry