reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mam taka nadzieje Cris,a le lepiej sie przejsc do lekarza jak garaczka pow 39:no:
teraz spi moja myszka mala , temperatura spadla do 36.7 po nurofenie;-)bardzo smutna i osowiala:-:)-:)-:)-(
od srody marudna bardzo i brak apetutu, duzo pije tylk i kaszke , banana, zadnych obiadow nic, a teraz temperatura:confused::baffled:
smutno jak dzieci choruja

reklama
U nas była ostatnio gorączka 40,5 stopnia (z tego wszystkiego nawet nie wiem czy pisałam) i pogotowie nie chciało przyjechać..

U nas raz było przez tydzień 39C, zero innych objawów i był to pneumokok - po antybiotyku od razu wyzdrowiał :happy:
Zdrówka dla waszych maluszków :-)

czołem babeczki,

wpadłam na chwilę bo rzygam dosłownie już magisterką, a tu takie cudowne wieści!!

Abeja, zdrowej, spokojnej ciąży życzę, no i przede wszystkim ogromne gratulacje!!

Anja, a ja się chciałam jutro do Was wybrać po te nasze zguby, ale jak chorujecie to może lepiej nie... poczekamy aż Nadiś wyzdrowieje! buziaczki

zdrówka dla wszystkich!! a swoją drogą to jak tu być chorym... pojechalam dziś do biblioteki uniwersyteckiej, wchodzę, piekna pogoda, słońce nawet po trochu, wychodzę a tu bialo!! bez przesady, aż takiego maratonu między półkami z książkami nie odstawiłam!! niech w końcu przyjdzie wiosna!! :nerd:

Cześć żaby :-) wróciliśmy :-)

Zdrówka dla wszystkich chorujących, zwłaszcza dla dzieciaczków!
Kurcze, siedzę tak i myślę, co by tu napisać i nic do głowy nie przychodzi ;-)
Ale zgłoszę się chociaż, że żyjemy i wszyscy zdrowi, podpiszę listę obecności :blink:

Naładowałam sobie akumulatorki u rodziców, z mamą się nagadałam za wszystkie czasy (do 1 w nocy gawędziłyśmy gdzie zazwyczaj padam do łóżka ok 21-22 szok :szok:). Dziadkowie się wnusią nacieszyli troszkę. I dobrze bo nie widzieli jej miesiąc a ona strasznie się zmieniła. Takie już duże dziecko. A wczoraj gdy wróciliśmy do domu stanęła sobie na nóżki i stała bez trzymania się czegokolwiek chyba z pół minuty śmiejąc się do mnie. Normalnie myślałam że z radości padnę :-D.

O mam pomysł na temat do pogawędek: napiszcie czym Was ostatnio zaskoczyły Wasze dzieci?

Buziaki i spadam :-p

Witam wszystkie mamusie i ich pociechy. Ja co prawda juz nie z Trójmiasta (kiedyś Gdynia Orłowo teraz Lębork) ale jakoś sercem pozostaję z Wami :-) Moja córcia już po 4-tych urodzinkach i po przebytej grypie - ja zresztą także...ehhh.
Szukam teraz odpowiedzi na pytanie: czy w Trójmieście jest zapotrzebowanie na firmę, zajmującą się kompleksowym przygotowaniem ślubów .... pomóżcie proszę, bo jak by sie udało, to mogłabym otworzyć firmę i pracować w trójmieście :)

zapalneie drog moczowych - abuuuu, lecimy na antybiotykach:-:)-:)-(abytylko na nerki nie poszlo:zawstydzona/y::no:
nie chce mi sie pisac mam dola i zal do siebie ,ze wczesniej do nic nie zrobilam:confused: ale nie bylo zadnych objawow oprocz placzu i smecenia, a 2 dni tmeu ta garaczka, chociaz jak sobie przypomne to sie czasami zza pielunie chwytala, jakby ja tam cos swedzilo:no:

czesć kochane
ja się melduję, że żyje..
ale kiepsko :( od miesiąca non stop choruje.. ledwo tydzień temu wyszłam z zapalenia płuc, to teraz mam zapalenie oskrzeli :(( także wybaczcie że nic nie piszę ale ledwo w pracy siedzę :-:)-(

zdrówka dla wszystkich !!

reklama
anju: właśnie dziś chciałam to napisać...że może to coś z drogami moczowymi-jakieśzapalenie! zrób jej badanie moczu, a najlepiej posiew żeby wiadome było z czym walczysz. bo antyboityk najłatwiej przepisać, ale trzeba go dobrać! biedna Nadusia, zdrówka dla Malutkiej. a Ty nie miej zalu do siebie, bo jak dzieci są takie małe, to czasem trudno niektóre rzeczy zauważyć!:blink:

iza : dobrze, ze wypoczęłaś!!powinnaś częściej do rodziców jeździć-bo pewnie tam odpoczywasz:tak:

u nas choroby ciag dalszy:crazy:mam zawalony nos, gardło i oczy mnie pięką...masakra. uciekam się wygrzać.buziaki dla WAs

Do góry