reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak juz po p' badabiu mczu wczoraj u lekarki nic nie stwierdzone -osluhowo, wiec podejrzenie jakiego zapalenia wiec od razu do nocnego labolatorium siuski i rano mielismy juz diagnoze:zawstydzona/y:
we poniedzilek powtarzam badania moczu i krew jescze dodatkowo zrobimy:baffled:mam nadzije,ze wyniki beda juz dobre ale i tak przez miesiac nastepny bede jej badala co tydzien mocz, bo te bakterie maja to do sebie ,ze nawracaja:-(
biedna moja Kluseczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
mam dola jak stad na wyspy bora bora:wściekła/y:
mam ochote gdzies wyjecheac i wrocic za 2msc:zawstydzona/y:
a tak na serio pocielabym sie za kilka dni na nakis wyjazd gdzies gdzie milo i cieplo
lukasz cos tam wyplanowal na valentego, ale ja nie mam ochoty, u fryzjera bylam 6msc temu, u ksmetyczki , rok temu , miesiac i 2dni:baffled::baffled::baffled::baffled:
a jeszce mojlubu z tekstem ze na joge albo taich i sie musi zapisac by sie odstresowac i miec jakas rozrywke :angry::angry::angry::angry:

qqqqqqwaaaaa, ja na masaz sie wybieram od jakiego roku a chybe nastepny ktory mnie czeka to masaz szyjki macicy, ale spoko jak staremy tai staj ma pomoc nie sie zapisje:angry::angry::angry::angry:

i ma pretensje ,ze po opiekunke nie dzwonie - miala przyjsc sie zaprzyjazni z nadia
do chorego dziecka ktore non stop placze wezme nowa babe i pojde sobie na masaz:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

prosilamgo by kupil diclfor w APETCE zaznaczylam, i zurawinki na soczek, spytal sie czy tez w aptece to dostanie:no::rofl2::rofl2::confused::confused::confused:

3 majcie kciuki bym go nie ukatrupila, bo zamistast na tai sraj bedzie lezalw szpitalu z poalmanymi nogami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale dol

Aniu Kochana nie dołuj się!! Nadi jest jeszcze malutka, nie umie powiedzieć jasno co jej dolega, jak mówi Cristiana, nie wszystko widać od razu u takich maluszków... a faceci to faceci, jeszcze nie raz Cię Ł zaskoczy, nie łam mu nóg bo za tydzień zrobi coś głupszego to polamiesz ręce, a za miesiąc już nie będzie co łamać :-D

Iza, super że wypoczęłaś! dziadkowie na pewno szczęśliwi, miesiąc czasu to u takiego malucha wielka zmiana i wielkie postępy, ogromne gratulacje dla małej Patrysi!!

zdrówka wszystkim, my się jeszcze jakoś trzymamy cało...

Dzień dobry!

Anja - duuużo zdrówka dla prześlicznej Nadusi, niech szybciutko wraca do zdrowia. A dla Ciebie przytulaski i dużo wytrwałości w epokowym zadaniu bycia mamą i żoną :tak:. Dasz radę, twarda jesteś babka, takie coś jeszcze tylko Cię wzmocni.

Cris, Ivi - dla Was też przesyłam życzenia zdrowia.... szybko się kurujcie bo niedługo wiosna i jeszcze Was w wyrkach zastanie ;-)

Dziuba - a co tam u Martynki?

Dzwoniłam dziś rano do synka mojego, ależ się wytęskniłam, wszystko u niego dobrze, jest zadowolony, świetnie się bawi. Długo nie rozmawialiśmy bo ksiądz go gonił na śniadanko i lecieli na kolejną wyprawę. Dziś dolina Kościeliska.... ależ bym sobie razem z nim tam pospacerowała :-)

I udało misię dziś złapać mojego generała Pattona w spódnicy jak sobie stała :-D

Bodziaczek jest od cioci Marty - dziękujemy, bardzo się przydaje w chłodne dni :)

witam i ja o poranku:tak:

no, dziś czuję się trochę lepiej pomimo zarwanej nocki.Antoś obudził się z krzykiem, jakby się czegoś przestraszył, to nie była kolka ani nic podobnego, tylko przeraźliwy krzyk:-(chyba pół godziny krzyczał, a ja do teraz nie wiem czemu:-:)-(no, ale rano obudził się uśmiechnięty, więc już jest ok.

iza: świetnie, że Dominik sobie radzi i jest zadowolony. oj, ja też pochodziłabym sobie po górach, ale raczej turystycznie niż wyczynowo, mój ostatni szczyt-świnica, wyleczył mnie z takiego chodzenia:-pwolę już na spokojnie:sorry2:chyba się strarzeje:rofl2::szok:

anja: jak dziś czuje się Nadusia i jak Twoje samopoczucie ??myślę, ze jak Mała dojdzie do siebie, to załatw dla niej opiekę i mykaj na masaż, basen cokolwiek:tak:drazu poczujesz się lepiaj:tak:;-)

no, dobra Ciotki uciekam, bo mnie sterta prania, do siebie wzywa;-)miłego dzionka wszystkim:tak:

nie spalismy do 3 w nocy , nadi caly czas plakala ,wybudzala sie , po przeciwbolowym zasnela ale o 6 sie obudzila:-(
chyba troszke lepiej dzis ma wiekszy apetyt:-(

Cris, nie zostawie chego dziecka z nowa opiekunka:dry:bo bedzie traauma
moze w piatek pojde do fryzjera ehhh:nerd:

Iza, Patisonnek za 2tyg bedzie juz dreptal :)

dziekujemy za slowa otuchy i pocieszen, paskudne chorupska i malenstwa musza tak sie nacierpiec

Ostatnia edycja:
Anja dużo zdróka dla Nadusi a dla ciebie wytrwałości:-)
Iza Patysia ślicznie stoi :-D i zaraz będzie uciekać :tak:
cris wiesz moja też ostatnio w nocy budzi się z płaczem:-( i potrafi nawet 3-5razy w ciągu jednej nocy!! muszę jej dać cycka wówczas lub tulić i znowu zasypia...

hej hej hej

anja płyta to Najpiękniejsze melodie na dobranoc dla Twojego maluszka.
Życzę zdrówka na Nadusi...Mam nadzieję,że jest już o wiele lepiej

mamo w boju pewnie Antoś miał zły sen...Oliwia tez od czasu do czasu tak ma,ale jak ją przytulę tak żeby słyszała bicie mojego serca to się uspakaja

iza Pati wygląda rewelacyjnie...Jeszcze chwila i będzie śmigać...

A u nas goście...Dobrze,ze już jutro jadą,bo ostatnio za dużo w kuchni siedzę...
Mała ma się dobrze.Rośnie sobie i to ładnie.W niedzielę ważyła 4760g :-) Chyba jej mleczko smakuje jeszcze trochę i będzie miała drugą brodę...

No nic zmykam się na chwilkę położyć dopóki mała śpi :-D

reklama
Hejkaaa

Jak tam zdrówko naszych chorowitków? Mam nadzieję, że grzecznie wszyscy wracają do siebie?

Pisałam Wam już sporo czasu temu, że młodej się górne dwójeczki przebijają, że kreseczki są - a dopiero wczoraj zauważyłam że jeden nareszcie się przebił i można już w niego postukać. Ale dłuuugo ją to męczyło :baffled: Teraz czas na drugi.

Wczoraj men mój zrobił niespodziankę, bo po pracy miał iść do dentysty a potem z kumplami na kręgle. No i z kręgli wyszły nici to zabrał swoje dziewuchy i psa nad jeziorko w Bieszkowicach. Fajnie było, tylko wiatr taki mroźny. No i zdążyliśmy 3 razy zbłądzić hihhi. Minka - nawet byliśmy blisko Ciebie :-D

Za to dziś siedzimy same w domu all day. Więc jeśli ktoś ma ochotę na wspólny spacerek, zakupki, albo wpaść na kawusię to zapraszam.

Do góry