reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek

Goście właśnie pojechali jupi :-) Teraz mogę sobie w piżamie paradować ile chce,ale chyba nie dzisiaj...
Jutro walentynki,a ja zupełnie nic nie mam.Zaraz się ubiorę,dam małej jeść-na razie śpi i pojedziemy gdzieś coś kupić chociaż nie mam zielonego pojęcia co to ma być :-(

No wykrakałam cycolinek się obudził :-)

reklama
Też się wybieram na łowy jak Pietrucha się obudzi. Mężowi nic nie kupię, bo powiedział że nie chce, woli dobre jedzonko i święty spokój, więc zrobię mu np jego ulubiony makaron i zwinę się z domu na czas jego pobytu :-p Za to idziemy jutro wieczorem na urodzinki jego kumpla i trza jakiś prezent wybrać, spadło na mnie of course :rofl2:.

A Wy co szykujecie na TEN dzień? ;-)

Właśnie się samodzielnie uczesałam i stwierdziłam że na ch.u.j mi fryzjer.

Załączniki

• buziaczek.jpg
    buziaczek.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Pobiegałam po centralnej Gdyni, Batory, Świętojańska i okolice.... dla kumpla Jarka kupiłam stylowy album na zdjęcia, bo mają dwójkę małych dzieci a jego żona uwielbia zdjęcia... więc tak sobie pomyślałam, że może im sie to spodoba. Jeszcze się tequilę dokupi i będzie grało haha.

A Jarek nic nie chciał to przynajmniej kupowanie prezentu z głowy heh ;-)

dziołchy, co sie z Wami dzieje?? gdzie Was wypędziło?
pochwalę się troszkę - moja córka zasnęła dziś w swoim łóżeczkuj! wyjęliśmy dwa szczebelki, pokazaliśmy że moze wchodzić i wychodzić sama i chyba trochę przestała się bać - przynajmniej na razie śpi!
w ogóle Tyśka zadziwia mnie ostatnio - jest strasznym czyściochem! jak jej zmieniam pieluchę i rzucam brudną na ziemię, to zanim jeszcze zdążę ja do końca ubrać wyrywa się, chwyta zsikaną pieluchę i maszeruje do kuchni, sama otwiera śmietnik i wyrzuca! :szok: albo wchodzi do łazienki, bierze mopa i zasuwa po całym domu tym kijem zrzucając co się da, ale mopuje nam mieszkanie! jak okruszki na stole to albo zbiera każdy po kolei i oddaje mi do ręki albo bierze takiego pędzla do ścierania kurzu spod stołu i czyści! a jak np zamiatam i zostawię kupkę śmieci i idę po szufelke do kuchni to mała staje przy tych brudach i pokazuje palcem i krzyczy!! :szok::szok: skąd jej się to wzięło? ja jestem typowa bałaganiara, chociaz teraz przy Martyni wiadomo że trza sprzątać, S też nie lubi sprzątać, a mała jak nie nasze dziecko! :-D:-D:-D

buziule dla wszystkich

Hehe Dziuba - oby jej tak zostało na dłużej. DD jak był malutki to też pięknie pomagał, sam sie garnął, niestety przeszło z wiekiem ;-) No ale to FACET, co wymagać hihi :-D:rofl2:

U nas dziwna nocka.... położyłam Pat bez cycka na dobranoc (pomału odzwyczajam). No i skubana budziła się z rykiem co pół godziny jak z zegarkiem w ręku. Po 22 zrejterowałam i dałam mleczka, żeby taka cała noc nie była. No i faktycznie, dostała co swoje i do 8 spokój! Aż mąż omal się do roboty nie spóźnił, bo "budzik" nawalił haha :-D

A co tam u naszych zafasolkowanych pań? Andzia, Gosia, Sylwia?

No i oczywiście:

Wspaniałych Walentynek!!!
1310.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam:tak:

melduje się posłusznie:tak:no, ja dziś sama na włosciach i jutro również- mężuś już zaczął ostatni semestr:tak:
u nas choroba już minęła, ale to tylko dzięki cytrynie i imbirowi:rofl2:
a tak ogólnie, to siedzęw domku i czekam na Wiosnę:blink::sorry2:ciągle walcząc o przetrwanie, bo dziecięca organizacja terrorystyczna preżnie działa:dry:a my z mężem nie dajemy się zagonić do okopów:rofl2:
idę coś upichcić...może sernik??ostatnio zrobiłam babkę piaskową o smaku pomarańczowym, i nawet mi się udała:rofl2:;-)

iza: jak ostatnio zrobiłam porządek w szafie, to prawie nic nie zostało... i teraz mam puste półki:szok::szok::szok:

ania: jak się czujecie?? jak Nadia??

a co do dzieciaczków, to moje też porządnickie:sorry2:biegają z szufelką, mopenm a jak Emuś coś rozsypie to odrazu po odkurzacz biegnie:happy:a wyrzucanie pieluch to obowiazkowe zajęcie:tak:;-)i mam nadzieję, że tak zostanie:tak:

dziewczyny, nawet sobie nie wyobrażacie jakiego mam lenia:baffled:nic, po porostu nic mi się nie chce:crazy:

idę, co bo mi dzieci sajgon robią:angry:

Do góry