reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzieki, mam nadziej,ze bedzie dobrze sluzyl dusce i jej rodzenstwu;-)
nie wyobrazam sobie niewygodnego wozka dla dla dzicka, latem wychodzilam z mala z domu o 10 wacalaysmy o 6/7, spanie i jedzenie zaliczalysmy w terenie, majac w perspektywnie zimne miesiace spedzone w domu:baffled:

reklama
Witam :-)
widzę że wózeczkowy temat na fali to dorzuce jescze drugi co mam

a u nas gilowania Kordianka ciąg dalszy :-(
buziakuje Wszystkie ;-) papatki

Załączniki

• DSC00126.jpg
    DSC00126.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 35
hej Kochane,
ostatnio tak jestem pochłonięta magisterką (ponieważ pewnego razu gdy przeczytałam swoje wypociny to skasowałam cały jeden rozdział, 34str, więc piszę od nowa), że mam nadzieję że mi wybaczycie chwilową nieobecność...
widzę że znowu temat wózków powrócił... myśmy głęboki mieli tak jak Kasia Bartatinę, byliśmy mega zadowoleni z gondoli - wózek jest lekki jak na głębokie, zawieszony na paskach, gondola duża, pompowane koła, regulacja rączki 9co dla nas było priorytetem), i cena przystępna. Spacerówka od kompletu - tragedia (dlatego tak szybko kupiliśmy taką typu parasolka). Mała siedziała jakos krzywo, pasy są za długie więc jej nie trzymały, ochraniacze na paskach miała na uszach, dosłownie, uszka jej się zaginały, w dodatku cały czas miałam wrażenie że siedzisko nie jest równoległe do ziemi tylko pod jakimś dziwnym kątem... teraz jak juz mała większa jest to korzystamy czasem na spacerki po lesie, ale wózek już jest generalnie na sprzedaż. Zgadzam się z Abeją, X-landery są bardzo fajne i w normalnej cenie, ja bym się jeszcze była skłonna skusić na wózki firmy Implast, podobne parametry mają. Myśmy też chcieli straaaaaasznie Mutsy, jak dla mnie wózek idealny. Niestety, cena...
Teraz jeździmy Peg Perego Pliko P3 i jestem też zadowolona, ale wózek dość drogi i teraz gdybynm miala kupować rozważyłabym Graco Mosaic (koleżanka jeździ i jest super) __MOSAIC__ _GRACO_ +_OSŁONA_ +_FOLIA_ _OKAZJA!!! (543243287) - Aukcje internetowe Allegro albo choćby Chicco WÓZEK CHICCO MULTIWAY KOLEKCJA '09 + _TORBA PUMA_ (537717723) - Aukcje internetowe Allegro

Dziuba :-D Bo może ta spacerówka na duże dzieci?? U mnie była spoko, jedna z niewielu, że Pepe głowa górą nie wystawała (chcieliśmy kupić jakąś fajną w sklepie, ale mu ciągle głowa wystawała ze spacerówek). W sumie jeździł Bartatinową do końca (gdzieś od pół roku nie daje się wpakować do wózka)...:-p
Na przykład Graco Mirage co mamy się nie nadaje do spania, bo Pepe głowa wystawała już jak skończył roczek...

Ale fajnie przespać calutką noc bez budzenia :tak::-D aż mi rankiem mleczko ciekło ;-) Pewnie to dlatego że wczoraj był mój bracki i Pat była tak podekscytowana, że prawie nie spała. Za to jak zasnęła o 18 to obudziła się o 7:30.

Fajne te wózeczki pokazujecie, ale mają dla mnie jedną wadę - za płytka osłona przed deszczem, wiatrem, słońcem. Pat jest jeszcze mała i pewnie będzie czasem zasypiać w tej spacerówce i chciałabym aby daszek ją osłaniał porządnie. Muszę poszukać takiego...

WÓZEK PRIMO ABC DESIGN CORAL PINK ALU. 7,8 kg (548435799) - Aukcje internetowe Allegro - ten ma regulowany podnóżek i na jednym zdjęciu daszek wygląda na porządny :confused:
Absolutna nowość wózek SPORTSPRINT rewelacja!!! (542335644) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wymyślam, pewnie do maja zdążę dziesięć razy zmienić zdanie...

Dziuba - fajnie że do nas zajrzałaś, powodzenia w pisaniu!

Miłego dnia kobity!

Dla mnie te wszystkie wózki jakieś na jedno kopyto ;-)
Ja bym chyba i tak nie kupiła bez przymierzenia, bo ja mam te swoje dzieci w 97 centylu wzrostu... ale Iza szczęsciara, masz dziewczynkę, to pewnie jakichś wymiarów mniejszych ;-):-p:happy::sorry: U nas też dziś noc bez pobudki, mały po szczepionie padł jak kawka i spał do 7:00

Właśnie mąż mi zapowiedział, że koszta basenu są za wysokie i mamy sobie z Patką odpuścić.... mój relaks.... idę postukać głową w ścianę :-(

Iza jest nowa opcja na basenie, koszt jest 25zł ale wócza nie możesz wziąć osoby towarzyszącej;-) może to go przekona :-) hehe on pewnie przestraszył się że mała będzie lepiej nurkować od niego :-D

reklama
Siemanko babeczki:-):-):-):-):-)
Wpadam nachwilkę:sorry2: widzę,że przeważa temat wózkowy:-) u nas niestety to już przeszłość:-(a na następny wózeczek chyba jeszcze dłuuugo poczekam:-:)-(
Ja nadal na "bezrobotnym", z jednej strony fajnie z drugiej nie....
Chorujemy porzadnie ostatnio,Kubuś wpada z jednej infekcji w drugą w ciągu ostatnich czterech tygodni mamy za sobą już dwa antybiotyki jeden po drugim, i dziś ostatnia szansa na "wyciągnięcie" go -bańki..wyglada jak biedronka:-)
Jak to nie pomoże to pozostają zastrzyki:-(
Poza tym, dziś po przejściach jesteśmy, Kuba zachłysnął się ...Kuleczkami śniadaniowymi i mieliśmy chwile grozy:no::no::no: Dobrze,że Krzysiek był w domu i go reanimował, bo jak bym była sama...wolę nie myśleć.
Wcinał je na sucho i chyba napchał się na maksa i jedna mu zaleciała:baffled:
do tej pory mam nogi miękkie w kolanach.
muszę na niego strasznie uważać bo pcha wszystko do buzi-monety, części z kinder jajek-wydawałoby się,że już nie powinien, ale on dopiero teraz ma ten etap:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:masakra

Do góry