reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam :-)
troche mnie tu nie było :zawstydzona/y: nie mam się co tłumaczyć przyznaję to lenistwo i zabieganie zarazem :sorry2: i ta pogoda do d...... i jak mam czas dla siebie to poprostu albo idę spac, przerabiec fotki co uwielbiam robić a ostatnio nawet powróciłam do oglądania telewizji:-p no brac mnie i lac normalnie:huh:
u mnie wsio oki . Widziałam juz najmłodszego członka rodziny słodziudkiego Dawidka który urodziła się 20stego stycznia :tak: no prawie czar na mnie rzucił więc muszę uważąć :-p.
byłam też na 87 urodzinkach mojej kochanej babci :tak:

Wszystkie tulkam i pozdrawiam a chorowitkom życze duuużo zdróweczka :tak:

reklama
Jolcia - dokładnie, chodź przełożę przez kolanko :-p To kiedy do nas wpadasz z dzieciaczkami? Bo na razie pogoda tak średnio zachęca?

Abeja - tak zimno, że się zamelinowałam i nie wychodzę wcale z domu. Nawet jak trzeba było po pieczywo iść to się wymówiłam nieumytą głową i pchnęłam męża ;-)

Żabka - witaj i gratuluję fasolki (będzie chłopiec czy dziewczynka?). Kupiłam w kwietniu wózek wielofunkcyjny i jak na razie idealnie się sprawdza. Jednak z przyjściem lata myślę o kupnie jakiejś poręczniejszej, lżejszej spacerówki a ten wózek chyba powędruje do szwagierki, która spodziewa się dziecka w maju.

Buziaki dla wszystkich Trójmiastek!

e-mamo! Gratuluję! U Ciebie widzę drugi suwaczek!!!! :-)
No my staramy się staramy, ale póki co tego suwaczka wstawić nie mogę. :-) Na dodatek maż teraz na 2 tygodniowym wyjeździe - mam w domu reprezentanta kraju wyobraź sobie! )
No, ale po lidze wybieramy się na romantyczne wakacje we dwójke więc może po nich? :-))

jak tam Julka? pewnie cieszy się, że bedzie miała rodzeństwo?

e-mamo! Gratuluję! U Ciebie widzę drugi suwaczek!!!! :-)
No my staramy się staramy, ale póki co tego suwaczka wstawić nie mogę. :-) Na dodatek maż teraz na 2 tygodniowym wyjeździe - mam w domu reprezentanta kraju wyobraź sobie! )
No, ale po lidze wybieramy się na romantyczne wakacje we dwójke więc może po nich? :-))

jak tam Julka? pewnie cieszy się, że bedzie miała rodzeństwo?

dzięki;-);-)
Julka oszalała z radości, rozmawia z brzuchem, nie dopuszcza opcji, że może tam być braciszek (jeszcze nie znamy płci), cały czas opowiada co będzie robiła z siostrzyczką:-D;-) do tego zagląda mi przez pępek do środka i twierdzi, że widzi dzidzię:-):-D:-D
Gratuluję małżowemu no i trzymam kciuki za owocne starania:-D;-);-)
U nas padło dwukrotnie na lipiec:tak:;-);-);-)

Witam :happy:
jak ja nie lubię zmiennej pogody :dry: mój mały ma katarek :-(
Izuniu musimy poczekac ze spotkankiem:-(

Żabka co do wózka to ja jestem baaaardzo zadowolona z Nestor by Sport :tak: jest dobry i dla noworotków i dla większych dzieci super się go prowadzi no i jest nie drogi ;-) i sprawdza sie na naszych polskich suuuper chodnikach :-p juz drugie dziecko w nim wożę :tak: jest wytrzymały, bezawaryjny :tak:dodaję fotki

Wszystkim życzę Miłego Dzionka :-)

Załączniki

• 1 auto-carina 2.jpg
    1 auto-carina 2.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 19
  • 1.jpg
    1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00183.jpg
    DSC00183.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00639.jpg
    DSC00639.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 21
mi tez zimno, nudno,chce zieleni, slonca i ciepla, najchetniej wyjechalabym gdzies a urop dopiero pod koniec maja sie szykuje:zawstydzona/y:

hej hej hej

żabka ja mam wózek Roan Marita 2 w 1 i jest świetny.Doskonale sprawuje się na nierównych chodnikach.Rewelacyjnie się buja.Ma dużą gondole,pompowane koła.Niestety spacerówki jeszcze nie wypróbowałam,ale wygląda fajnie.Do wózka można dokupić fotelik oraz adapter.

jola no nigdy nie wiadomo z tymi czarami :-)

U nas dzionek mija baaaaaaaardzo sympatycznie.Rano wstałyśmy zjadłysmy śniadanko później ubrałam siebie Oliwię i pojechałyśmy do centrum na spacer zakupy i do fryzjera do mojej koleżanki.:-) W końcu wyglądam jak człowiek,a nie jak wkurzony szopen :-) Przy okazji kupiłam sobie w esotiq bieliznę i od razu mi lepiej.Oliwa ładnie sobie spała.Jechałam z nią autobusem,bo samochodem i wózkiem to za dużo roboty.Bałam się,że jej się nie spodoba,ale nie było problemów :-).
Jutro chyba też się wybierzemy na spacerek do centrum...o ile będzie świecić słoneczko i padać nie będzie...

Idę pilnować ziemniaków,bo mężuś zaraz wraca głodny z pracy :)

A co tam u Was??

Dzień doberek

iza super,że Pati ma już swój własny fotelik.Może polubi jazdę samochodem z tatusiem :-)

Oliwia właśnie usnęła.W nocy ładnie śpi,budzi się tylko na cycka :-D
Teraz jak wstanie nakarmię ją ubiorę i zmykamy na spacerek.
Muszę wykombinować coś dla Grześka na walentynki,ale mam pustkę w głowie :-(

reklama
Marciaag widzę iż sobie super radzisz z Oliweczką GRATULACJE!
Iza super! a tam dla nas ważne że dla dzieci :tak:
żabka ja polecam wózeczki Graco :tak: ale tak naprawdę to ty musisz wiedzieć co chcesz ;-)

A tak wogóle przepraszam że ja z doskoku... obiecuje że już będę częsciej! najpierw młody mi sie pochorowal i nawet na basen nie poszłam z małą a w sobotę musiałąm oddać tacie laptopa... hihi i jaka motywacja od razu mój komputer naprawiliśmy w poniedziałek ;-):happy:

Do góry