reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Maarciag - moja bliska przyjaciółka miała ponowne badanie, wyszło na nim wszystko dobrze. Też mało na zawał nie padła ;-)

reklama
Ja właśnie skończyłam czytać w internecie informacje na temat tych chorób.Teraz przez prawie miesiąc będę siedzieć jak na szpilkach.Nie napisali mi w piśmie o jaką chorobę chodzi,ale wedlug moich selekcji po przeczytaniu artykułów chodzi o wrodzoną niedoczynność tarczycy.Najwcześniej we wtorek mogą pobrać jej krew,bo musi mieć min 21 dni max 28...
U mnie to zawsze coś musi być :-(

marci, wszystko bedzie dobrze, u nas n styczniowkach az 3 dziewczyny musialy powtarzc u dzieci te bdania:tak: placz byl i strch ale wyszly okej, najlepiej po 3ch tyg po badaniach dzwonic i molestowac imid o wyniki:sorry:bedzie dobrze kochana:happy:

Ania sto lat!! pociechy z córci i może jeszcze jednej albo dwóch dzidzi - wedle życzenia!!

Cris, Ty to masz... ale przynajmniej wiesz że masz zdrowego synka!!

Cris - przypomniało mi się, jak DD zwalił dwa razy komodę z szufladami, cudem nie na siebie.... te dzieciaki są chyba w czepku urodzone, mimo swojej ruchliwości, dociekliwości, i ogólnie wszystkich .....ości.
Młoda też się robi wiercipięta, wszystko trzeba dotknąć, posmakować, ostatnio skacze zawzięcie po kanapie.

Marciaag - Oli na pewno nic nie będzie, przecież wygląda jak okaz zdrowia! A tak a propos wyglądu to pewnie znowu się zmieniła odkąd ją widziałam ostatnio?

Dziewczyny ja ostatnio wysiadam... z tego pociągu co mąż mój nazywa "sanatorium". Coraz częściej myślę o powrocie rychłym do pracy jak tylko Pat normalnie zacznie reagować na babcie, albo o wyjściu choćby do sklepu lub na spacerek, do kina - gdziekolwiek. Nie umiem tego określić dokładnie, niby nic takiego się nie dzieje ale mi odwala. Z jednej strony przyjemność ogromną sprawia mi patrzenie przez pół godziny jak Patka łapie krople spadające z kranu, z drugiej rutyna dni codziennych mnie dobija, a z trzej :rofl2: jak coś się zmienia to jestem przerażona.... No normalnie nienormalna się robię hmmm :rolleyes2:.

WITAJ DOLORES:tak:
Wiesz co Iza , ja już też wymiekam:tak:, wiem , że te chwile nigdy nie wróca , kiedy Czaruchna jest taki maly , i podniecam sie każdym nowym postepem , obserwuje bacznie, ale tęskno mi do ludzi , do życia i pracy:-(czuje lekkie zmeczenie materiału:rofl2:, o wyjściu jak mały miał tyle co Pati to mogłam zapomiec, najgorzej jak byłam w N , tam nikogo do pomocy tylko dom , dom ,dom, na dłuższa mete czlowiek moze zwariowac:baffled:.
Marciaag nie mart się , czytam dziewczyny i rzeczywiscie duzo jest takich przypadków co nic nie wykryli , glowa do góry i duze buziaki dla OLci:tak:.
Cris mam nadzieje , że Emcio zwolni kiedys tempo:rofl2: i da mamuscie w boju odpocząc:eek:.
dobranoc dziewczynki:tak:

U mnie choróbek nie ma, ale mam problem z małą przy zasypianiu jak pewnie większość :)
Małą dzisiaj wyła do 1 w nocy , a już myślałam, a tak ładnie się zapowiadało położyłam do łóżeczka i po 40 minutach ryk i tak do 1 w nocy :*

Nie znacie jakieś fajne miesjce gdzie można pójść na aerobik - okolice osowy, gdynia ?
Chciałabym się wyrwać dla lepszego samopoczucia :)

Trzymajcie się zdrowo i nie dajcie się choróbskom.

reklama
Ana - mam propozycję, skoro jesteś w Gdyni, to jak wyzdrowiejemy to powymiękamy troszkę razem co? Weźmiemy dzieciaki i umówimy się na soczek, albo bez dzieciaków gdzieś sobie wyskoczymy? Takie małe oderwanie od codzienności - szukam ostatnio każdej sposobności, nawet jeśli ma to oznaczać codzienne odwiedzanie teściów heh.
Ale dziś siedzę w domu, bo nie poprawia mi się głos. DD też nie poszedł do szkoły, bo zaczął pokasływać.

Artisti - Siłownie i Fitness Kluby - Gdynia - może znajdziesz coś dla siebie?

Witam nową trójmiastkę i serdecznie pozdrawiam "stare wyżerachy".... tylko gdzieś je powywiewało :confused::unsure::sad: Choroby zbierają wielkie żniwa. I jeszcze ta szaruga za oknem...

Do góry