reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

anja zdrówka życzymy...

iza to Pati jest szczęśliwą posiadaczką kolejnych ząbków :-)

My dzisiaj byliśmy u moich rodziców,bo moja mama pierwszy raz obchodzi dzień babci.Niestety Oli po cycku zwymiotowała.Odbiło jej się Grzesiek trzymał ją pionowo na rękach no i chlup...
Byłam też na laserze i efekty już widać spore.Rozstępy są płytsze i brzuch lepiej wygląda :-) Za miesiąc będziemy z Oliwią chodzić na gimnastykę mam z dziećmi.Zajęcia są w środy i koszt też nie tragiczny bo 10zł za godzinke:-) Muszę tylko przetrwać okres połogu :-p

No nic idę robić zapiekankę Grześkowi

Pozdrawiamy

reklama
myślałam ze jak po paru dniach zaajrze do Was to nie bede mogla doczytac konca, a tu pustki jak nigdy!!

u nas też choróbsko szalało!! ja w pon i wtorek mieszkalam w wc, prawie zwymiotowalam pluca i nerki i wszystkie narzady... grypa jelitowa mnie dopadla. Dzis moja mama sie zarazila i tez cierpi na to samo. Cale szczescie na razie mlodej nie dopadlo...

zdrówka wszystkim!!!

witajcie

ale Was wszystkie wzięłona choroby... i to po naszym spotkaniu:eek:ja jeszcze się trzymam-zobaczymy ja długo:rofl2:u nas nikt nie choruje, ale za to w domu jest istne tzresienie ziemi:no:
zaczęło się w ndz i mam nadzieję, że dziś skończyło... jak Wam pisałam w ndz mały się poparzył, w pon był wzgledny spokój, wczoraj Emuś zaczął sobie z nogi zdzierać strupki, o opatrunkach już nie wspominając:baffled:no, a dziś żeby rozpocząć miło popołudnie Emuś stłukł szybę w drzwiach... całe szczęście nic się nie stało!!!ale całe popołudnie walczyliśmy z drzwiami:wściekła/y:więc najbliższy wydatek to nowe drzwi do pokoju i pokoiku, bo szyby już napewno nie wstawimy!potem nasz synuś przytrzasnął sobie palce, i wreszcie pszedł spać! moój mężuś dziś na noc pojechał, a wcześniej dostał telefon, że ma być ileś czasu wcześniej, bo jego zminnik musiał wyjść, bo coś się stało.... po czym dostaje od męza tel. że wszyscy są, tylko po prostu jego koledzy zrobili sobie kawał:baffled::confused2::nerd: naprawdę zabawny był....:eek:ludzie to mają poczucie humoru!
i tak dobrnęłam do godz 20. mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
dzewczyny kurujcie się i zacznijcie w końcu pisać, bo nie mam co czytać w wolnej chwili:rofl2:
buziaki

;-) Witajcie ;-)
u nas odpukać na razie chorób brak :-D ale my za to mieliśmy dziś wywiadówki w szkole :-) cóż pisać mój orzełek ma same 5 i 4 czyli B lub C bo niema stopni a są literki jakby to coś zmieniało :-p ale jestem dumna z niego, pani mówi że mam zbawienny wpływ na dziecko jak jestem w domu i nie mam wracać do pracy heheh a za to Konrad hmm jest 2 w klasie ale od końca :-:)baffled:

Cris - ty Ty miewasz wolne chwile? Podziwiam Twoje zorganizowanie kobietko :tak: Ciekawe czy Emuś dopiero zaczyna z tymi przygodami czy bardziej już kończy?

Minka - gratuluję orzełka!!! Wyściskaj go od nas!

Dziuba - ale miałaś... dobrze że już przeszło. No i zdrówka dla Martysi, żeby jej nie dopadło.

Marciaag - czyli jednak okazało się, że z bioderkami Oliwci wszystko gra i macie tylko profilaktykę stosować? Dobrze zrozumiałam?
Czy możesz spytać się czy te lampy na rozstępy działają też na takie stare "zaległe" sprzed 9 lat? :-D I ile to kosztuje? Może się skuszę....

Mój men miał wczoraj imieninki, tak samo szwagierka, no i dzień babci był, no to się naodwiedzaliśmy i byliśmy sami odwiedzani. A dzisiaj do dziadka. Zatem się napatrzę na teściów za wszystkie czasy hehe :rofl2:

Chciałam wczoraj iść do kina na "Dzień w którym zatrzymała sie Ziemia" smaka miałam ogromnego, ale mąż ściągnął na płytkę no i skończyło się na domowym seansie w łóżeczku. Potem S. Seagal rozdawał kopniaki i razy i jakoś tak dziwnie poszłam spać o 1 w nocy :szok:

Aaa i już nawet wiem dlaczego, bo Pat odkąd przestawiłam jej łóżeczko bardzo ładnie sypia, obudzi sie raz na picie, a tak to nawet jak się obudzi to zasypia sama.

No to zdrówka, zdrówka, i jeszcze raz zdrówka i miłego dnia babencje.

A Tobie Anja - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! Wszystko co piękne i upragnione niech w Twoim życiu będzie spełnione!
kwiatek_6.jpg

również ja Aniu chciałam, życzyć Tobie wszystkiego co najlepsze, wielu radosnych chwil w życiu. a na dzień dzisiejszy dużo zdrówka:tak:

4789124_tort.JPG
iza: jeszcze mam wolne chwile:tak:więc czasem mam szansę odsapnać:-pa Emuś mam nadzieję, że kończy swoje przygody... bo jeśli to dopiero początek, to chyba zwariuje:baffled::nerd:

no, wreszcie nacieszę się mężem,przez 2 dni:tak:bo dopiero w sob na noc idzie:tak:wiec jestem szczęśliwa:-):-D

dobra uciekam, dzieciom śniadanko robić, bo zaraz bunt bedzie:rofl2:

Cris, olaboga! Ty to masz dziecko z piekła rodem ;-);-);-);-)
Dobrze że jakoś te przygody dobrze się kończą :tak:
Ja bym padła na zawał :tak:

Anju, serdeczne 100 lat w szczęściu i zdrowiu!!!

My walczymy z zębami... niechże w końcu cholerstwo wyjdzie...

29djrjo.jpg

ANJA w tym dniu pięknym i wspaniałym
życzę ci serduszkiem całym
aby wszystko się spełniło
czego pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce ci świeciło
w oczach, sercu i na twarzy.
Sukcesów w życiu,
ciepła w miłości
a także jak najwięcej radości
z wszystkich chwil twojej młodości.
Życzę Ci, jak w bajce dobra wróżka
by spełniły się marzenia z samego końca Twojego serduszka

t82hq8.jpg

dziekuje kochaniutkie, oj latka leca a ja sie nieuchronnie zblizam do 40stki:confused2:
nadal sie kurujemy...L dzis do nas dolaczyl:sorry:

Cris, podziwiam cie za spokoj ducha i cierpliwosc, Emek daje czadu:szok:

reklama
Dostałam pismo z akademii medycznej i trzeba ponownie pobrać krew z piętki(badania przesiewowe).Czy któraś musiała ponownie badać krew dziecka?Bo ja o mało na zawał nie padłam jak to przeczytałam...:-(

Do góry