reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andziu Kochana trzymam kciuki ale wiem że napewno będzie wszystko oki:tak:

BlackWizard co do masażu szyjki macicy to jedna z najgorszych rzeczy które przeżyłam kilkakrotnie szczególnie jak rodziłam córcie bo nie było postępu i robili mi to co godzine :baffled: a rodziłam 8,5 godz tylko 2 ostatnie dali mi spokój masakra:szok::baffled:

Sylwia trzymam kciukasy napewno zdasz:tak:

reklama
Andziaa - na pewno będzie dobrze :tak:

Cris - współczuję. Bepanthen super działa, więc mam nadzieję, że będzie ok niedługo. :tak:

BlackWizard, zawsze się możesz nie zgodzić :tak: Mi nikt takich rzeczy nie robił :no:

Jola ja słyszałam o Zielono mi :szok: ale ludzi są pokręceni!!! Dużo zdrówka dla ciebie pewnie jakieś grypsko sie przypałentało:baffled:
marciaag jeszcze raz gratuluję! a poród bajka ;-) kiedy następne dzidzi??:-D
cris ja do dziś mam ubytek na sutku po masakrze wykonanej przez Julianne:baffled: blizna do końca życia... współczuję u mnie tylko i wyłącznie pomogło wietrzenie :-) komicznie wyglądałam z cycami na wierzchu...
andziaa zmieniłaś lekarza prowadzącego ciąże?dlaczego wybierasz sie do Wydry? Ps. Wydre gorąco polecam ja i nie tylko ja ;-)Trzymam kciuki za fasoleczkę :tak:

Marta - a ja się tak bałam Ci smsy wysyłać i czaiłam się, by w trakcie skurczu partego Cię nie rozpraszać. Jakbym wiedziała to bym Cię zasypała :-)
Oli jak siedziała w brzuszku tak siedziała, ale jak już się zdecydowała wyjść to chyba wszystkich zaskoczyła. Życzę Wam obu mlekotrysku ;-)

Andzia - nawet tak nie myśl! A kciuki trzymamy mocno zaciśniete! Jak jutro wrócisz to napisz co i jak i jak tam fasolinka rośnie?

Cris - czyżby Cię jakieś grypiszcze próbowało do łóżka położyć? Nie daj się, dobra? :sorry: Czosnek, miód i cytrynka. Bo musisz być w formie na nasze spotkanie.
Współczuję problemu z sutkami... pamiętam jakby to było wczoraj, krwawa masakra bezzębnymi dziąsłami, brrr. Jak po tym względem pozostałe dzieci sie sprawowały?

A właśnie prowodyrka naszego spotkania - Anja - pewnie zajęta przygotowaniami do roczka Nadusi?

Kasia - ja mówiłam w szpitalu, że nie chcę nacięcia to nacięli mnie dwa razy, bo jakoś płytko im za pierwszym razem wyszło :-D

Ostatnia edycja:
minka lekarza zmienilam tylko ze wzgledu na szpital. Z mojego pierwszego gina bylam naprawde zadowolona, ale on pracuje w Wojewodzkim, w ktorym mimo iz opieke mialam naprawde fantastyczna, jest najwyzszy odsetek umieralnosci okoloporodowej-to mnie przeraza, a jeszcze bardziej z uwagi na to co przeszlismy...a ja chcialabym rodzic w szpitalu, w ktorym pracuje moj lekarz prowadzacy... Ordynator nie lubi cc i zreszta jakos nie przypadl mi do gustu,a ja nie wyobrazam sobie stresu w momencie gdyby cos mialo isc nie tak, a ten ch** parlby na nature. Nie, ooo na pewno nie, i nie po tym co nas spotkalo...
Dlatego tez zdecydowalam sie na Wydre-slyszalam bardzo pochlebne opinie o nim, to po piersze, a no po drugie jak juz zmieniac lekarza, no to na naprawde dobrego :-)
Wydra od razu zapropnowal mi cc, ze wzgledu na moja kondycje psychiczna podczas porodu ( tak to okreslil)- bardzo mnie to ucieszylo, bo choc do porodu jeszcze sporo czasu i nie wiem moze zdecyduje sie na nature, wiem, ze niktnie bedzie zwlekal w razie czego z cieciem-co odejmuje mnostwo stresu.
Mam nadzieje, ze w dalszym ciagu bede z niego zadowolona, zreszta chyba i te z Was , ktore u niego prowadzily ciaze sa zachwycone, co ?

Dziewczynki, staram sie odpedzac czarne chmury i myslec pozytwynie, no ale czastem niestety niezbyt mi to wychodzi, tym bardziej jak na zewnatrz jest taka paskudna aura :-(

andziaa bardzo dobra decyzja! dr Wydra prowadził 2 moje ciąże :tak:a w razie czego to i Małgosia(jego pielęgniarka z gabinetu) też pomoże :tak:

Witam wszystkie piękne Panie jestem Aga i jestem pierwszy raz na forum,mam dwójkę cudnych dzieciaczków Asię 7 lat i Michałka 1 roczek.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:-D

reklama
Do góry