reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza hmm z tymi tekstami to twój mężuś jest niezły, ja chyba nie kocham moich chłopaków hehehe ja jestem trochę leniwa owszem, ale też uważam że każdy może coś zrobić dla siebie ;-) :-p oby mój nie przeczał tego bo bedzie mi wypominał że Iza to robi swojemu mężowi rano kanapki :-):-D

reklama
Mój też może przeczytać i potem będzie że o nim plotkuję :-D A wiem że podczytuje bo się kiedyś nieopatrznie zdradził z czymś co napisałam tu ale mu nie mówiłam :tak:
I dobrze niech poczyta, może da mi pospać rano.

Eee nie, nawet jakby on chciał mi dać spać to Pat nie da, a w ogóle nasza sypialnia i jadalnia i przejście do kuchni są w jednym pokoju, więc i tak by się nie dało nawet przy najszczerszych chęciach :-) Dobuduję sobie balkon i będę sobie na nim sypiać do białego rana.

Dziewczyny ale ja słaba się zrobiłam ostatnio.... nie mogę młodej wnieść na to moje 4 piętro. Tak samo przed chwilką siaty z zakupami dźwigałam to ledwo ledwo... I brzuch mi wywaliło po tych świętach ogromny :crazy:

To kiedy wpadacie z Julcią na herbatkę i kaszkę? :-D Zapraszamy z Patusią serdecznie... a Ty będziesz mogła dokonać oględzin hihi.

dzięki laski :-)
Co do firanek Iza to mi się tez podobają :-):-p
tylko teraz mam problem, bo chce kupić coś na zmianę i upiąć inaczej, a nie mam pomysłu za bardzo...

Wiecie.. solidaryzuje się ze wszystkimi z problemami dentystycznymi. Dziś wypadła mi plomba, a właściwie nie plomba tylko cały kawał zeba, który ukruszył mi się na początku ciąży. Mam dziure jak krater od wulkanu. Zaraz po tym jak wyzdrowieje musze znaleźć jakiegos zębologa. Już mi niedobrze na samą myśl.
Co do wybielania zebów to ja na szczęscie nie mam wkrętki. Moja koleżanka wybiela (to już nałóg) i wcale jej nie zazdroszcze. Biedna w czasie jak wybiela (ten proces trwa jakis czas, to jest kilka wizyt) nie moze nawet napić się herbaty, nie mówiąc o sokach czy czymkolwiek w tym stylu.
Poza tym aby efekt urzymac musi to robic co jakiś czas..
Zatem ja podziękuję, zostanę przy wybielającej paście :-D

Wiecie co, u nas syberia.... -26.

u nas sie ocieplilo -5 ale za to snieg po uszy, mialam leciec do wawy dzis, ale odwolali mi lot bo byla zamiec jak licho:angry:, lece za tydzien, a taxi-man skasowal 80 zeta od lotniska do borkowka, uroczo:crazy:
zuzia taka slodka, sliczna dziewuszka i jaka grzeczna na pewno;-) :-D

moze sie spotkamy u mnie we wrzeszczu, bo miejsca w sumie mam duzo jak na to gdynianki? czy w gdyni ? jak te mrozu troche odpuszcza musimy sie spotkac :)))

ja jestem za kawunią i ciastem-szczególnie:-D mi pasuje każdy dzień oprócz 14.01 i 15.01 u mnie też jest dużo miejsca :tak: ale oczywiście jeżeli trzeba to dojadę w każde miejsce :tak: bardzo chętnie się spotkam z Wami :tak:

Cześć!

Widzę, że się tu szykuje jakieś spotkanko. Ja też chcę :tak: tylko zaczekajcie aż mąż odbierze prawko, to mnie zawiezie. Hmm.... ale ja się oszukuję, on przecież pracuje 7 dni w tygodniu po kilkanaście godzin to jakby miał zawieźć... No to ustalmy jakiś termin.
Anja - u Ciebie może być bo po zdjęciach widać, że masz mnóstwo przestrzeni dla całego stada szkrabów. A we Wrzeszczu to gdzieś blisko skm? Da sie dojść pieszo z wózkiem czy trzeba jeszcze jechać autobusem?
Co do terminu to może 13 stycznia? O 10-11? Co Wy na to kobietki? Pasuje?

Abeja - a może coś takiego:
images
images
firany03.jpg
firany1d.jpg

reklama
Witam :-)
no nie mogę mój juz enty dzień w domu :szok: i mnie ciągle od kompa odgania :dry: ... nie nio nie jest tak źle ale jakoś dziwnie mój grafik lenistwa popsół :-p:-D:-D:-D no bo trzeba coś robić żeby nie myślał no nie?:-D:-D:-D
o spotkanko sie kroi czy mam szansę sie załapać ?:happy:

buziakuję Wszystkie :-)
Miłego Dzionka:-)

Do góry