reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ana ja bym poczekala na nowy semestr i walczyła o grupe 2 lub 3latków, o dobrze wiedzieć iż mają przedszkole ;-) może się przyda :tak:

reklama
no chyba tak zrobie , oni na razie tylko snuja plany , ze powstanie tylko grupa dla dwulaków.Minka wiesz co tam za 8 dni w miesiącu po 6 godz placi sie 800 zl, to juz opłaca sie na cały miesiąc, oczywiście lekacje angielskiego sa juz w tej cenie i sa codziennie:tak:.

ana: no, cóż czasem trzeba powalczyć z "wypaleniem"...bo to chyba naturalna kolej rzeczy, ale mi czasem jest trudno ze mną samą, i aż mi wstyd, że tak mężowi nad uchem jęczę:zawstydzona/y:ale teraz jest dla mnie najtrudnieszy okres...bo jesień i zima to jest moja udręka, że już nie wspomnę jaką udręką jest dla mojego kręgosłupa:wściekła/y::crazy:

Hej, ja tylko na chwilkę, bo zaraz przyjedzie moja szwagierka i zabiera mnie do Gdańska na ostateczną generalną próbę poloneza przed studniówką.
Chciałam tylko pochwalić Patrysię, że wczoraj akurat w 9 miesięcy zaczęła łazikować wzdłuż kanapy (motywacją była komórka hihi) :-D
Minka - dzięki za pamięć!!! Jesteś kochana!

A tu kilka filmików (cały dzień wczoraj walczyłam i udało się wieczorem):
Filmy - Patka telepatka. - Pamiętnik - Benc.pl
Filmy - Gaduła. - Pamiętnik - Benc.pl
http://www.benc.pl/pub/REiCSNkp4hSvCDiYPK%2FnPA/

Miłego dnia kochane cioteczki! :-)

Ostatnia edycja:
Iza a Ty spać nie możesz? My wstajemy między 9 a 10 w porywach do 11 :-D
dziś o 9 bo czekamy na gościa z serwisu do lodówki, działają bardzo szybko ;-) zgłoszone do serwisu 3 grudnia dziś ma się ktoś pojawić między 10a12 :baffled:

Mi sie najbardziej podoba to z tatusiem jak sobie piją z jednej szklanki. Na tym zdjęciu z plackiem widać, że mamusia akurat na BB sobie siedzi ;) Choinka też fajna a firanki powalające!

Minka - ja bym sobie pospała ale mi nie dają :crazy: Mąż wstaje o 6 do roboty a DD o 6:30 do szkoły. Jak np. w piątek wstają o 7 to mają problem z wyrobieniem się. A mamusia musi swoje dzieci wyprawić do szkoły i pracy :rofl2:
Serwis faktycznie błyskawiczny :baffled:

moi wstaja też do szkoły i pracy, ale mamusia im nie jest potrzebna ;-) zakaz wstępu do sypialni jak my(ja I Julianna) śpimy. Wieczorem robię kanapki dla Wiktora do szkoły zostawiam w lodówce i sam je zabiera :tak: a starsi łapki mają i sami sobie robią ;-)
był Pan z serwisu zajęło mu to 5min i powiedział że teraz czekamy na efekty do jutra rano się okaże czy naprawił... jak nie to on nie umie...tragedia... zachciało nam się super lodówki a teraz mamy :dry:

reklama
No ale ta super lodówka naprawdę wygląda super :-D idealnie do Waszej super kuchni!

A z tym robienie śniadania to wiesz... ja nie jem kolacji i rzadko je robię, i często słyszę od męża jak to jego mamusia robiła im wszystkie posiłki i że jak tylko ktoś wpadnie w gości to głodny nie wyjdzie.... i ogólnie bla bla bla pochwalne na cześć mamusi i że to jest okazywanie miłości. Czyli wnioskując jak nie zrobię im śniadania to ich nie kocham itd ble ble ble... :sorry2: Dla spokoju świętego robię hehe.

http://www.benc.pl/pub/c%2Fhn8cUvBpkGXiTYMfxQRQ/ - wiosenne porządki w wydaniu Patki. Tak samo traktuje moją szufladę z majtkami ale oszczędzę Wam tego widoku hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry