reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Maarciag Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat, uradowała tak wiele osób, życzę Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości.
Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.

reklama
Martusiu Kochana, byłaś bardzo dzielna, nawet fakt że w wielkich bólach zdawałaś relację co pół godziny... Oliwcia jest przecudna!! gratulacje dla Was Martusiu i Grzesiu!! niech Maleńka będzie zdrowa i zawsze uśmiechnięta!!
i wcale nie jest taka maleńka, tak jak straszyli lekarze! gratulacje!!

Marciaag
Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek

newbabygirl001.gif

z5056287X.jpg

Dziewczyny ratunku, Zuzia ma w żłobku bal przebierańców. A ja nie mam pomysłow na przebranie. HELP!

MARCIAAG-WIELKIE GRATULACJE:-):-):-)SUPER ZE JUZ TULISZ SWOJA KRUSZYNKE:-):-)
no i swoja droga wage ma niezla:-):-)moj Kuba wazyl mniej:-D:-D:-D

ABEJA-A moze za jakas ksiezniczke????:happy::happy:

Dziewczyny slyszalyscie o tym zeby w Gdansku panowla szkarlatyna???Juz dwie osoby z Gdanska choruja na to:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Cześć dziewczynki!

Abeja - faktycznie masz zagwostkę, w co tu ubrać takiego maluszka jak Zuzia, żeby było jej wygodnie i nie zdejmowała elementów przebrania. A to ma być samorobne przebranie czy będziesz wypożyczać strój? Bo w wypożyczalniach jest tego multum, na pewno coś dla Zuzaczka byś znalazła.

Cris - jak przetrwałaś wczorajszy dzień?

Droris - ja nic nie słyszałam na ten temat, ale jestem z Gdyni, może to dlatego... Tu zresztą świnka teraz grasuje, w szkole Dominika, ciekawe czy przyniesie :confused:

Mój ryczypisk odparzył sobie pupcię po raz pierwszy w życiu. Miała kiedyś tam pojedyncze pryszczyki ale mąka ziemniaczana na zmianę z sudocremem dawały radę. A teraz nie wiem, czy coś zjadła czy coś innego to spowodowało - normalnie cała biedna pupulinka czerwona :-( i widać że jej przeszkadza i boli.

No ale teraz sobie słodko śpi, szybko jej wrócił system drzemek sprzed przerwy świątecznej, tylko wczoraj troszkę walczyła. Dziś już zasnęła sama, moja dzielna dziewuszka.

A co tam u Was? Jak nocka? Pozdrawiam tropikalnie :rofl2:

hejka, anja dzieki za podpowiedzi. O pszczółce już myślałam no i o diabełku heheheh :-) tylko gdzie dostacczarne ciuszki dla takiego malucha? :-)

Izuś - wolałabym cś samorobnego niż wypożyczanego (nie mam ani jak ani kiedy szukac wypozyczalni)...

reklama
No to może motylek? Naciągnij na druty w kształcie skrzydeł jakieś kolorowe cienkie pończoszki, z drucików na opasce zrób też czółki zakończone jakimś kolorowym pomponikiem, ubierz Zuzię pastelowo i jest motylek :)

Do góry