reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja na razie poza dwoma smsami od Marty z rana nic nie wiem. Pewnie męczą ją skurcze dlatego nie ma głowy do pisania. Czekamy więc dalej na wieści.

Cris - sorki, skasowałam Twoje zaproszenie na Benc, bo nie sprawdziłam że to Ty a nie chciałam przyjmować zaproszeń od przypadkowych osób. Ale zrekompensowałam się wysyłając zaproszenie Tobie - teraz możesz Ty je skasować hihihi :rofl2:
A pralki współczuję.... sprawdź jednak czy któreś z Twoich zdolnych dzieci nie wyjęło na chwilkę węża w trakcie wyrzucabnia wody ;-)

reklama
Marciaag Ty może już tulisz Oliwkę?? ja też miałam wywoływany poród 2x i oxy było... ale moje 2 poroby od kroplówki do urodzenia nie trwały więcej niż 3h-każdy ;-)
Jola super się bawiliście widziałam fotki na NK super!

Marta urodziła córeczkę - jest prześliczna!!!

Jak coś więcej się dowiem to napiszę...

3660 gram, 57 cm, pediatra badał i wszystko jest ok. Właśnie się przyssała :))
Po 10 podano mi oxy. Ostatnie pół godziny to masakra a Oli wyszła o 14:35. Wszystko szło zgodnie z planem. Mam 2 szwy.

bo112-d.jpg

MARTO - JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE!!! WITAJ NA ŚWIECIE OLIWKO!!!

Ostatnia edycja:
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości.

bobas1.jpg

No w końcu :-)
Marta ogromne Gratulacje :-) Piękna dziewuszka :-) Czekamy na was na BB :-) Ucałuj Oliwke od cioteczek-kloteczek :-)

A ja dzisiaj troszke zabiegana. Najpierw leśny spacerek z Rafałkiem i Fafikiem, potem małe zakupy, przygotowanie do obiadku, pranie. Teraz Patryk dokancza obiadek, bo przed chwilką wrócił z pracy, a ja z małym na cycku... ehhh
A ja juz jak zwykle obzygana... masakra
Mamy dzisiaj półrocznice od slubu, wiec chce spedzic miło popołudnie, zobaczymy na ile mały pozwoli :-)

Uciekam :-)

ps. Fotka Oliwki wrzucona na zdjeciowy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusiu gratulacje, niech Oliwcia sie zdrowo chowa i pieknie rosnie:-D:-D:-D
brawo dla dzielnej mamy za urodzenie takiej kruszynki:szok::tak:

Do góry