reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajce w Nowym Roku:tak:

wszystkim Wam życzę, aby ten rok był radosny, a pomimo róznych przeciwnośći i tak szczęśliwym!Dużo zdrowia dla dzieciaczków, mam i tatusiów...a dla brzuchatek szczęśliwego rozwiązania:tak:

no, nasz Sylwester był naprawdę "zwariowany":rofl2:mój mąż wrócił o 20 z pracy-był skonany, ja byłam umęczona dzieciaczkami-bo miały wczoraj kiepski dzień, a do tego ostatnio zrobiłam się jakaś nerwowa:baffled:obydwoje byliśmy padnięci, ale zjedliśmy pyszną kolacyjkę, otworzyliśmy małego szampana-ja wzięłam małęgo łyczka, złożyliśmy sobie życzenia i... poszliśmy spać przed 24:sorry2:tak mocno spaliśmy, ze nawet strzałów nie słyszeliśmy-ale jaka obudziłam się wyspana-:rofl2:
a dziś z rana się śmialiśmy, że mieliśmy sylwstra jak staruszkowie:-D:-):rofl2:
no, ale napewno za jakiś czas sobie to "odbijemy":tak:
dobrze, że Wam udał się koniec roku:tak:

ciekawa jestem jak Jola po paryskim sylwestrze-pewnie świetni się bawiła

reklama
dziewczynki moje drogie, mam do Was pytanie:
znacie stronę internetową, na której sprawdza się czy jest już prawo jazdy do odbioru? wiem że urząd miasta w Gdańsku ma taka możliwość i da się to sprawdzić, ale szukam strony w necie i nie mogę znaleźć...

Byłam dzisiaj u swojego lekarza powiedział żeby do szpitala przyjechać w poniedziałek rano.

Mam do Was pytanie.Kiedy na Zaspie i ile płaci się za poród rodzinny?

Marta - 200zł się płaci (a przynajmniej my rok temu tyle płaciliśmy), właściwie na samym początku. Ja byłam badana na izbie przyjęć a S poszedł zapłacić i kiedy wrócił z pokwitowaniem to dostał ten śmieszny zielony kubraczek i ruszyliśmy na porodówkę :-D a jednak będziesz na Zaspie rodzic??

No Marciaag - ja nie wiem czy Ty do poniedziałku doczekasz ;-)

Sprawdziłam na tej stronie dane męża ale chyba nie zdążyli wprowadzić jeszcze skoro 30 grudnia zdał.

Iza, ja sprawdzałam osoby która zdała 23 grudnia i też nie ma, tzn pokazuje że błąd danych albo nie ma takiej sprawy w toku :angry: ale nie zdążyłam jeszcze pogratulować Jarkowi! nareszcie się doczekał!! zdolniacha :-D

reklama
iza ja zdałam prawko 25 września,a na stronie moje dane pojawiły się na dzień przed odbiorem prawka-do odebrania było już 1 października.To zależy jak ośrodek prześle papiery.

dziuba będziemy rodzić na Zaspie.Już mniej więcej wiem co mnie tam czeka.Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam,że lekarz który mnie dokładnie badał na izbie przyjęć dr Koprowski to znajomy mojej nowo nabytej cioci :-) no i mój lekarz mówił,że jest ok tylko bada długo,ale to dobrze,bo jest dokładny.

Narazie objawów porodu brak.Nie wydaje mi się żebym urodziła do poniedziałku więc czeka nas wizyta w szpitalu i zobaczymy co dalej...

Do góry