reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marciaag, mnie zszywał dr Koprowski i był przy narodzinach Martynki, sympatyczny pan, nie ma się co obawiać, personel jest bardzo miły i na pewno wszystko będzie dobrze!!

Iza jak udostepnić dziewczynom filmik z Benca?? robię pierwszą próbę:

Logowanie - Benc.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Natalio - ten link co wrzuciłaś wymaga logowania. Jednak po prawej stronie nad miniaturką filmiku znajdziesz takie szare literki: "udostępnij film (lub zdjęcie) osobom spoza bencu" - kliknij na to i zrobi się 24-godzinny link do oglądania dla osób spoza benca. I ten link wtedy wrzuć tutaj.

A ja idę sobie już oglądać :-D

PS:
Dobreeee, haha, zwłaszcza końcówka :)) A jaką długą lwią grzywę ma już Twoja córcia...

Ostatnia edycja:
Filmy - krótki pokaz umiejętności - Pamiętnik - Benc.pl

Iza, dzięki Ci dobra kobieto :-D

tak, ma strasznie długie i gęste włoski mloda ale za nic w świecie nie chce dać sobie wpiąć spineczkę do włosów, natychmiast ściąga i wyrywa się nawet jak chcę jej wpiąć. Próbowałam też samurajski kitek jej zrobić, ale też nie przetrwał...

dziewczyny wiecie gdzie kupić sanki takie z oparciem dla dzieci? pewnie jak S przyjedzie to chce jechać na dzialkę choć na chwilkę, sanki by się zdecydowanie przydały...

Witamy

My dopiero wstaliśmy

Do 1 czytałam książkę po 5 się obudziłam,a że nie mogłam spać to poszłam śladami Izy i zaczęłam sprzątać w kuchni :-).Po 9 usnęłam znowu i właśnie otworzyliśmy oczy.Grzesiek powiedział,że mogę częściej tak nie spać :-)

dziuba filmik rewelacja.Grześkowi strasznie się podobał :-) Powiedział,że Oli ma się najpierw uczyć mówić tata...

Jestem jakaś obolała.Mój mężuś robi jajecznicę na śniadanko i zmykamy na zakupy,bo to już chyba moje ostatnie przed porodem.W poniedziałek witaj Zaspo...

Miłego dzionka

Marciaag, ja mam szpital Zaspiański dosłownie pod nosem, wiec jak byś czegokolwiek potrzebowała to wal śmiało!! albo zrobimy Ci zbiorowy nalot na porodówkę z dziewczynami :-D:-D:-D

witajcie

maarciag: bedzie dobrze, jescze troszkę i b ędziesz tulić Oliwke:tak:

dziuba:Martynka jest naprawdę urocza:tak:i jak ona urosła:szok:kurczę, ale ten czas leci-jeszcze całkiem niedawno czekałaś na nią z niecierpliwościa:-p

ciekawe jak tam Jola po sylwestrze:confused:

ech...ja dziś znow sama bo meżuś w szkole jest:-(i tak mi się nic nie chce:crazy:

Dzień dobry :-)

Ale śniegu po pas napadało tej nocy, pewnie jak DD wróci z kościoła to polecimy na saneczki. A potem na 70-te urodziny teścia. Wczoraj dostarczyliśmy bigosik i biszkopt z owocami i galaretką, dzisiaj dojedzie karkóweczka i tort. Tak więc lecę do roboty życząc Wam miłego dnia!!!

A tu bonusik: Zdjęcie - Pat chowana pod kanapą. - Pamiętnik - Benc.pl

Witamy

My nadal w dwupaku.Jutro ok 7 będziemy w szpitalu i mam nadzieję,że Oliwia już niedługo z nami będzie.Wieczorkiem dość szybko usnęłam,bo ok 22.30,ale za to obudziłam się o 1 i do prawie 5 nie spałam.Pobudka ok 10, śniadanko,kościół,a teraz Grzesiek gotuje obiad :-) :-) :-).
iza jak Pati weszła pod kanapę?Wygląda rewelacyjnie. :-)

dziuba dam jutro do południa znać co i jak.Ja nie lubię szpitali i perspektywa spędzenia tam choćby jednej nocy przeraża mnie...

Dobra zmykam poczytać książkę :-)

Miłego dnia

P.S ale bym sobie na łyżwach pojeździła ...

Czesc kochane.
Wpadłam na chwilke sie przywitac w ten piekny dzien :-)
Ide małego dokarmic i na spacerek uciekamy :-)
Szkoda, ze Rafał za mały na sanki jeszcze :-( Tak fajnie biało jest :-) A co do kupna sanek to widziałam w Tesco i chyba w Akpolu, ale tego drugiego nie jestem pewna :-)

Marciaag lada dzien bedzie juz Ci lzej i "wyrzucisz" z siebie ten słodki cięzar :-) Trzymam kciuki :-)
Musze wam jakies fotki małego wrzucic, bo dawno wam nic nie pokazywałam :-)

Buziaczki

reklama
No Martynka, trzymam za słowo.

Sanki są np też w Pepco, drewniane z oparciem, ale nie znam ceny.

My właśnie wróciliśmy z sanek, Patrycja pierwszy raz w życiu jechała na saneczkach. Zdjęć niestety nie robiłam bo musiałam pilnować by Ryczypisk nie "zjechał" z sanek.

Marciaag - Pat wpełzła tyłem pod łóżko, za to z wyjściem musiała mama ratować, ale długo tam siedziała bo to coś nowego dla niej było heh. A co do Ciebie moja droga to się zawiodłam hihhi, myślałam że coś się wykluje w ten weekend a tu widzę że nie bardzo ;-);-):-D No nic, niech sobie tam siedzi to Wasze słonko, byle wyszło zdrowo.

Do góry