reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam pierwsza w Nowym Roku :-D

Nie spać, opowiadać jak się bawiłyście i jak maluszki przetrwały tą huczną noc?

Dziuba - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Nieładnie tak zaczynać Nowy Rok chorobą bo podobno jaki pierwszy dzień taki cały rok. Mam nadzieję, że u Was to się nie sprawdzi.

Oho mój skarbek się wyspał i stuka nóżką w łóżeczko. Pochwalę się tylko jeszcze że ok 7 rano wstała na karmienie i gdy przyniosłam ją do nas to zaczęła świadomie patrząc na tatę wołać "eee, tata, tata" - fajny prezent zrobiła tacie na Nowy Roczek :-) Bo mama zaczęła mówić świadomie już kilka dni temu, w święta. Wchodzę do pokoju a młoda woła "mama" - najcudowniejsze uczucie pod słońcem!

Miłego dnia i szczęśliwego Nowego Roku raz jeszcze !!!
nowy_rok_duza.jpg

reklama
gratulacje dla Patusi ślicznej mojej cudnej! ależ te nasze dzieci szybko rosną...

ja sie czuje fatalnie, o 6 rano wylądowałam na pogotowiu bo Gripexy Fervexy itp cuda przestały na mnie działać... dostałam cały plik recept i leżę w łóżku i się wygrzewam!
a jak Wasze maluchy na fajerwerki? moja w końcu zasnęła o 21, ale w tym roku strasznie dużo petard było i mała o północy się obudziła, na wpół przytomna doczołgała się do okna, stanęła, popatrzyła na fajerwerki, więc ją wzięłam na ręce i naoglądała się troszkę, po czym padła na łóżko i dalej spała :-D:-D

Iza Ty mnie nie strasz że jaki pierwszy dzień... :szok::szok:

Witam w Nowym Roku 2009

Życzymy wszystkiego najlepszego w nowym roku

My jesteśmy w domku.Po 5 długich godzinach w szpitalu na Zaspie wróciliśmy do domku.Badali mnie wzdłuż i wrzesz.Jeżeli Oli się nie urodzi do 6 stycznia to rano mamy się zjawić z torbami.Później opiszę wizytę,bo było ciężko...

Teraz zmykamy na Madagaskar 2 do kina :-)

dziuba to Ty mi kiedyś "przewidziałaś" poród w styczniu :-)

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
Niech one się wam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja
A ogród życia wnet się zazieleni....

Dziewczynki, wam również w Nowym Roku wszytkiego Naj naj. Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka dla Was, dzieciaczków i połówek, szczęścia i miłości. Niech w tym roku spełnią się wasze plany i cele. :-)

U nas Sylwester był w domku z okazji choroby, ale było miło, pooglądaliśmy filmy, fajerwerki.

Mam pytanie do was - znacie jakieś fajne miejsca do potańczenia? Żeby była znośna muzyka (lata 80.. coś w ten deseń), dało się pogadać oprócz tańca i nie było dużo dymu z fajek? I wstęp za darmo? Szukam szukam i się poddaję...

Kasia - Yesterday! super klubik właśnie z dawniejszą myzką, chociaz ostatnio ma kuzynka była i mówiła że dj do dupy, musiałabyś się zorientować w jakie dni są lata 80.

Dziewczynki, wam również w Nowym Roku wszytkiego Naj naj. Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka dla Was, dzieciaczków i połówek, szczęścia i miłości. Niech w tym roku spełnią się wasze plany i cele. :-)

U nas Sylwester był w domku z okazji choroby, ale było miło, pooglądaliśmy filmy, fajerwerki.

Mam pytanie do was - znacie jakieś fajne miejsca do potańczenia? Żeby była znośna muzyka (lata 80.. coś w ten deseń), dało się pogadać oprócz tańca i nie było dużo dymu z fajek? I wstęp za darmo? Szukam szukam i się poddaję...
Kasiu w Gdyni to POKŁAD na Skwerku Kościuszki, w najblizsza sobote jest impreza "gorączka sobotniej nocy"-lata 60, 70 , 80
tel:058 6603431

reklama
Do góry