reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja również dziękuję Ci Minko za miły spacerek, karmienie kaczuch i zakupki. I za piękne uśmieszki Julianki :-)

Marciaag - jak będziesz już po wizycie u lekarza to napisz co nie tak z tymi wynikami, co lekarze zamierzają z tym zrobić i czy to wpływa jakoś na Oliwcię? Martwimy się... :-(

Jolcia - ach Ci tatuśkowie :no: czasem szkoda słów. DD jak był mały też się nic nie działo a jak zostawał sam z tatą to od razu a to limo pod okiem bo spadł ze schodów a to sie czajnikiem w rączkę oparzył... Teraz przede mną runda druga - z Pati na ringu haha. Dobrze że ona jest spokojniejszy typ niż szalony DD :rofl2:

Ana - nastraszyłaś mnie, na razie powalczę zimnymi okładami i przemywaniem rumiankiem, jak nie zejdzie to pójdę do lekarza.

W piekarniku dojrzewa pizza...
A ja się dałam dziś pięknie zrobić akwizytorom :angry::wściekła/y::angry: normalnie jak dziecko.
Przyszła taka sympatyczna para i mówią, że dla Rossmana prowadzą akcję reklamową i chcą zadać kilka pytań. Myślałam że ankieterzy no to się zgodziłam. Spytali czy tam chodzę, kiedy ostatnio byłam, potem zaczęli wyciągać perfumy i pytać który zapach mi bardziej pasuje, czy cenę uważam za normalną czy wygórowaną itd. W końcu z szerokim uśmiechem mówią, że dostali zlecenie uhonorować 16 najsympatyczniejszych osób i wręczają mi butelkę perfum. Potem wyciągają jeszcze dwie i mówią że to dla męża i siostry albo koleżanki. No to ja happy :-D i z nimi do domu a oni że te 3 perfumy okazyjnie dostanę w cenie jednego. Nosz myślałam że ich tym obrzucę :crazy: i z kopa jeszcze zasadzę. A potem się z DD z tego obśmiałam po pachy :-D:-D:-D Starą babkę jak dziecko wrobić.

reklama
ahh, Iza, u na na Grunwaldzkiej też tacy chodzą, więc ja już mówię że przed chwilą kupiłam włąśnie takie, że bardziej mi się podoba ten w czerwonej buteleczce a cena jest rewelacyjna i idę dalej :-D:-D
Maarciag, co u Was? daj znać koniecznie!
Iza, Dominika, co kupiłyście ciekawego na tych zakupkach?
Jola - moja Martyna po ostatnim zderzeniu sam na sam z tatą ma jeszcze ślad na paluszku, oparzyła się bo dotknęła gorącej patelni :wściekła/y::wściekła/y: to chyba taka uroda tatusiów...

Iza, zapomniałam się Ciebie pytać... czy jak masz pizzę a obiadek i tak pięknie pachnie w domu (ależ mi smaka narobiłaś, ja jutro też zrobię!!) to czy DD też wybrzydza czy do pizzy własnej roboty jest skłonny się przekonać?

Troszkę się boczy na boczek (bo dzisiaj wiejska odmiana) ale staram sie cienko kroić to może przejdzie. Teraz tylko czekamy na tatę i zatapiamy zębiska mraaau.

Ja kupiłam jedzonko dla Pat (zapas na zimę hihi) i patyczki do uszu :-p

A z akwizytorami to na ulicy np wciskają mi jakieś produkty do rąk i coś tam o promocjach i gratisach gadają to biorę, dziękuję i idę dalej, to oni potem za mną lecą i wyjaśniają gorączkowo. Raz jednego faceta tak zamurowało że poszłam ze szczoteczką do zębów i stał i mnie nie gonił. Fajnie się potem taką zdobyczą myło zęby heeh. A teraz przydybali mnie w domowych pieleszach, byłam rozluźniona, w dobrym humorze i ogólnie łatwa zdobycz hihihi :-D:-D:-D

Dziuba ja kupiłam dla małej futerko (wreszcie) było w bardzo przystępnej cenie 39,99zł, futerko było w zestawie ze sztruksami i bluzeczką podana cena za komplet :tak: a cieszyłam się jak dziecko, bo szukałam już od dawna na chrzest małej :-D oczywiście futerko wykorzystam do kościółka a spodenki i bluzeczkę też, ale nie na chrzest :tak::-p byłam gotowa kupić używane na allegro ale ceny mnie powalały... od 45zł do nawet 110zł :rofl2:
a i z Izą lekkie zakupkiw Rosmannie zrobiłyśmy

witam wieczorkeim:tak:
oj, tyle bym napisała, ale jakoś weny brakuje:baffled:dziś mieliśmy zapracowany dzionek, mężuś pojechał do pracy, ja położyłam dzieci i wreszcie odpoczywam:tak::tak:
marciaaag: i jak wyniki??daj zanć czy wszystko jest OK.
jolu : mam nadzieję, ze małemu szybko znikną te guzy:tak:
iza: jak się jużPat tak rozkręciła, to trudno ją będzie zatrzymać-bo to takie małę "perpetuum mobile":tak:i jak pizza, smakowała rodzince??ja chyba jutro też zaserwuje pizze...mniam:tak:a z tymi kwizytorami to świetna sprawabardzopodobała mi sie akcja ze szczoteczką:-D;-)

co do prezentów cd tematu;-)to ostatnio napatoczyłam się na taką stronkę...wiem, że maja sklep w gdańsku, chyba w madisonie, ogólnie to są różne gadżety-ja osobiście, nie lubie takich pierdułek-ale może któraś z Was znajdzie tam swoją inspiracje na świąteczny prezent;-):-D
Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gadżety i upominki spodobały mi się zakochane kubeczki:tak:
a to już, może na inną okazję,penie to dziwne- ale jeszcze nie spotkałam się z takim pomysłem na życie:-);-)
Słodki Zestaw (Stringi+Stanik) - prezenty z Toys4Boys.pl

narazie uciekam, bo Antoś będzie mleczko chciał:tak:

Hej hej

Umówiłam się do znachorki z tymi oczami, bo teraz już oba są spuchnięte i czerwone, wyglądam jak jakaś wampirella :growl:

Pat mi lata po pokoju jak nawiedzona ale największą prędkość rozwija jak zobaczy psa albo coś na podłodze interesującego (patrz - zakazanego hehe).

Cris - mojemu by się spodobał z tej strony lodowy kufel, bo zawsze lubi pić jak najzimniejsze piwo albo napoje - zwłaszcza latem. Muszę pomyśleć, byle szybko bo gwiazdka tuż tuż a poczta szwankuje.

Marciaag - odezwij się słonko, jak się czujecie z Oliwcią?

A Gosia jak tam Twoje twardnienie brzusia? Mam nadzieję, że grzecznie leżysz w łóżeczku i komenderujesz rodzinką?

I co tam u naszych najmłodszych milusińskich? Maciusia, Rafałka i Antośka?

Miłego dnia kobity!!! Uciekam szykować się do lekarki!

Hej hej,
Iza, mam nadzieję że lekarka pomoże z oczyskami, jakby co polecam obok mnie jest okulistka, przyjmuje z NFZ bardzo fajna i ma terminy na bieżąco mimo końca roku. :tak: Tylko od ciebie daleko, ale jakby co polecam.
Z toysforboys ja mojemu kupiłam prezent który mu się strasznie spodobał w zeszłym roku, mianowicie shaker do naleśników. Już rok przy każdej okazji go chwali. :happy:
A my trochę wsiąkliśmy prezentowo, ale już wszystko zakupiłam, jeszcze dziś kartki wyślę może, a przynajmniej napiszę, to wyślę jutro. Najgorzej jak się ma te dzieci, to trzeba dużo prezentów wymyślać, bo się mnie wszyscy pytają co im kupić :dry: A jeszcze też Pep ma urodziny i mojego brata córka też ma urodziny w grudniu.
W ogóle w tą niedzielę robimy imprezkę urodzinową, ma 19go ale nam goście na święta już się będą rozjeżdżać, więc robimy wcześniej.
A Maciuś dobrze, dziecko anioł. Wczoraj mi spał ciągiem 13 godzin. Dziś już nie niestety, ale idzie się z nim wyspać. W dzień pogodny, gada do siebie, bawi się na macie nawet 1,5 godziny sam, więc mam czasu dla siebie trochę.
Buziaki dla was, szczególnie dla tych w ciąży i ich fasolinek :-)

witam i ja o poranku:tak:

iza: no to, życzę Ci żeby to nie było nic poważnego z Twoimi oczami:tak:a co do tego sklepu, to oni mają go w madisonie, ale może jak zamówisz kurierem to szybko dojdzie.
marciag: daj znać co u Was!:confused:

życze Wam miłego dzionka, uciekam domek ogarnąć, bo się jakoś sam bałagan zrobił...tak sam...i kogo ja tu oszukuje:baffled::rofl2:

reklama
Aaa i jeszcze chciałam zapytać Gdynianki jak tam u Was z ciepłem i ciepłą wodą?

Cris - dzięki za cynk z Madisonem, jednak szybciej będzie jak się do niego wybiorę. Tylko z wózkiem :baffled:, to będzie cała wyprawa podbiegunowa.

Do góry