reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Iza, cóż, widzę że Wasi księża też idą do przodu wraz z postępem techniki... nsi są nawet na nk! :-D życzę Ci aby ta rozmowa przyniosła skutek!

Ana, jak wysypka? zeszło coś?

ależ tu pusto... czy wszystkie na niedzielnych spacerkach mimo takiej pogody były??

dziewczyny otwieram temat prezentów Świątecznych dla facetów - w tym roku mam pustkę w głowie i nic sensownego nie przychodzi mi do głowy... jedynym pomysłem była nowa płyta jego ulubionego zespołu, niestety, sam sobie kupił :wściekła/y: jakieś pomysły?

reklama
dzieńdoberek:-)

cześć dziewczyny, słonko powili sie wychyla , więc chyba wypuszczę się na miasto, DZiuba buzia nie wyglada lepiej, może cos w aptece mi poradzą:-(, bo juz nie moge wytrzymać , nie chodzi już o wyglad , tylko strasznie mnie ściąga skóra i i swędzi:baffled:....
a z tymi prezentami to ciężka sprawa , majty , skarpety czy rękawiczki to juz tak oklepany temat w moim przypadku , ubrania też odpadają, z ta płyta fajny pomysł:tak:, no ale jak cie wyprzedził:wściekła/y:to masz kłopot:rofl2:, ja też mam teraz do myslenia:):-D

cześć dziewczynki :) miłego poniedziałku!
Iza - i jak z księdzem? udało się normalnie porozmawiac?

prezenty dla facetów.. ehhh ja mojemy chyba coś z ciuchów jednak kupię... ostatnio mu tego brakuje ;-)

Hej kobitki

Co do prezentów to mam inny problem - nie co kupić ale za co. Jak pracowałam to prezenty zawsze kupowałam za moją wypłatę. Ostatnio na urodzinki dałam mu kasę z sesji foto i kupił sobie grę. A teraz co mam zrobić? Wziąć kasę z jego portfela by kupić mu prezent? To tak jakby sam go sobie kupił.... mam opory. Jak Wy sobie radzicie z tym?

DD ma dzisiaj święcenie medalików i książeczek do nabożeństwa. Muszę skoczyć do Gdyni kupić medalik jak Pat się obudzi. Któraś ma ochotę na spacerek krótki?

Minka a jak u Ciebie? Na jakim etapie przygotowania do komunii i jak zdrówko dzieci?

Ana - aptekarze czasem lepiej potrafią doradzić niż lekarze :-) oby zeszło ładnie i szybko. A często masz takie problemy skórne?

Pat wczoraj prawie cały dzień przespała, chyba przez pogodę, dobrze że dzisiaj jest ładnie i słonecznie. Zatem miłego dnia życzę i czekam na propozycję spacerku hihi. Byle w obrębie Gdyni :-D

A księdza nie złapałam na gg, spróbuję dziś przed lub po mszy z tym święceniem.

cześć :)
u nas u dzieci już lepiej tzn. Wiktora posłałam do szkoły ze zwolnieniem z w-fu ;-) młoda muzykuje z pozytywką :-)
iza ja niestety na spacerek nie moge bo mam dziś dzień na maxa zajęty... ale jutro bardzo chętnie :-D

szykujemy sie do Chrzcin cały czas nie moge dostac futerka-kurteczki białej do kościoła :baffled: na alllegro używane w granicach 50-80zl :crazy: może krraśz was zna sklep zmateriałem gdzie futrko moge na mertry kupićaby sama uszyć??

Kasia
widziałam sanki drewniane z oparciem i bez w hurtowni dziecięcej w Wejherowie na ul. Wałowej :blink:

Hej Hej:-):-):-)

Marcelek baaardzo dziękuje wszytskim za życzenia:-):tak:

Andziaaa super wieści. Trzymam mocno kciuki za Was:tak::-)

Iza mąż pracuje a Ty zajmujesz się domem i On musi Ci za to "zapłacic" więc teoretycznie też zarabiasz;-) Według mnie nie chodzi o to kto na to zarobił ale o gest i pamięc i takie tam;-)

Ana współczuję:-( Ja jak nie pokremuje sobie buzi to tez czuję jak mi ściąga skórę i też tego nienawidzę:wściekła/y: Chociaż pewnie Ty teraz odczuwasz to dużo bardziej:-(

Dziuba może jakis film na DVD?? Może jakaś nowosc?? Ja mojemu kupuję całą serie "rodziny Soprano". Troche drogie ale niech ma, wiem że dawno juz o tym marzył. A teraz jeszcze kupilismy nowe kino domowe więc wogóle juz bedzie happy jak dostanie prezent:-)

Moje szczęście zaczęło wczoraj chodzic:tak::-):tak::-) Jak sam ma gdzieś pójsc to woli na czworaka ale jak postawie go w jakiejs odległości od zabawek to śmiga:tak: Nawet przez pół pokoju:tak::tak:

Jasne Minka, jutro bardzo chętnie! Pat budzi się ok 10-11, czy takie godziny Ci pasują?

Sylwia, mój mąż niestety nie uważa tak jak Ty... Gratuluję małego sportsmena!!!

Dzień doberek

andzia gratuluję fasolki i trzymam za Was kciuki :-)

sylwia cieszę się,że maluszek ładnie rośnie,a Marcelek zaczyna powoli chodzić :-) Ciekawe czy będzie mały Antoś czy mała Oliwia :-)

gosiaczek jak samopoczucie?

iza ja też nie pracuję i teoretycznie nie mam swoich pieniędzy,ale nie mam oporów żeby brać je od Grześka.Nie mówię że czuję się rewelacyjnie nie pracując,ale skoro jesteśmy razem,bardzo się kochamy i tworzymy rodzinę to nie widzę w tym nic złego-Grzesiek też nie.Tym bardziej,że ja zajmuje się domem,a niedługo Oliwią jak Grzesiek będzie w pracy.W przypadku prezentów to robimy tak że każde z nas bierze po np.100zł i coś za to sobie kupujemy.

U mnie bez więszych zmian.Byłam dzisiaj na pobraniu krwi jutro wizyta u lekarza i zobaczymy czy coś poza twardnieniem brzucha i lekkimi bólami wskazuje na zbliżający się poród.Wyglądam już jak serdelka chodzę jak żółw płaczę nie wiadomo czemu i coraz bardziej się boję.Nigdy w szpitalu nie leżałam i nie wiem jak to zniosę,bo nie lubię szpitali...
Zmykam ogarnąć dom i pozmywać,bo po 15 mogę już odebrać wyniki badań,a przy okazji kupię Oliwi książkę z bajkami i będziemy jej kolejną czytać...może zechce się wcześniej pokazać...Miłego dnia

Sylwia gratuluje małego chodziarza :-)

Iza dogadajcie się jakoś wspólnie - jak pisała marciaag, przeznaczcie na prezenty dla was jakąs określoną sumę i kazdy osobno kupi co znajdzie fajnego :-)

U nas niestety srednio. Bąk obudził się rano z temperatura 38,5 i skonczyło sie antybiotykiem na 8 dni. Trudno, walczyłam z tym już kilka dni i okazało się z dnia na dzień gorzej, więc wolałam uniknąć zapalenia oskrzeli.

Ja na szczęscie nie mam problemu z prezentem. Wiem, że małżon mazy o nowej grze na PS3, więc probem z głowy. :-)

reklama
Hej hej,

Iza u mnie tylko mąż zarabia, więc mu kupuję prezenty za jego tj. wspólną kasę. Zawsze mówię, że ma mi przelać na prezent dla siebie, ile przeleje za tyle dostanie ;-)

Do góry