reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie:-)

no, zaglądam do Was na bieżąco, tylko nie mam czasu żeby się ujawnić:-(
andzia: jescze raz gratuluje:tak:i wpadaj do nas czesciej!
anja: jakk po zabiegu??
marcag:trzymaj sie dzieelnie wkrótce zobaczyci sie z Oliwia:-)
sylwia: gratulacje dla Marcelka! a jak Twoje samopoczucie???
gosiaczek: jak sie czujesz??ja pamietam, że w połowie ciazy, tez miałam take twardnienie brzucha jak sie przeforsowałam.
co do prezentów...to my w tym roku, zebraliśmy sobie kase do "kupy" i kupiliśmy rzeczy do domu, które już dawno mieliśmy kupic a nigdy nam to nie wychdziło:baffled:ale u nas jest tak, że mój maż pracuje, i mamy obydwoje dostep do konta, wiec jak rzeba pieniazki na prezent wziasc to po prostu biore;-)
my już zakupilsmy prezenty dla mamy-na tej stronce sa naprawde fajne rzeczy:tak:nam akurat podpasowała ta artystka:tak:
Agnieszka Babulewicz | galeria wylęgarnia
Pakamera Artystyczna - Agnieszka Babulewicz
Agnieszka Babulewicz | galeria wylęgarnia
http://www.decobazaar.com/projektant.php?proj=587&kol=-1
dobra, uuciekam si położyć:-)bo w domku cisza,a musze troszke odpoczac, bo dzis sama z ferajna jestem:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki

Co do prezentów to mam inny problem - nie co kupić ale za co. Jak pracowałam to prezenty zawsze kupowałam za moją wypłatę. Ostatnio na urodzinki dałam mu kasę z sesji foto i kupił sobie grę. A teraz co mam zrobić? Wziąć kasę z jego portfela by kupić mu prezent? To tak jakby sam go sobie kupił.... mam opory. Jak Wy sobie radzicie z tym?

DD ma dzisiaj święcenie medalików i książeczek do nabożeństwa. Muszę skoczyć do Gdyni kupić medalik jak Pat się obudzi. Któraś ma ochotę na spacerek krótki?

Minka a jak u Ciebie? Na jakim etapie przygotowania do komunii i jak zdrówko dzieci?

Ana - aptekarze czasem lepiej potrafią doradzić niż lekarze :-) oby zeszło ładnie i szybko. A często masz takie problemy skórne?

Pat wczoraj prawie cały dzień przespała, chyba przez pogodę, dobrze że dzisiaj jest ładnie i słonecznie. Zatem miłego dnia życzę i czekam na propozycję spacerku hihi. Byle w obrębie Gdyni :-D

A księdza nie złapałam na gg, spróbuję dziś przed lub po mszy z tym święceniem.
oj Iza szkoda , że ie zajrzałam po swoim poście na BB, ja tez się poruszam w obrębie Gdyni , bo na MOSTACH to masakra z tym blotem , dzisiaj byłam na bulwarze i na tym placu na plaży , potem pojechaliśmy do Bajkowa , więc cały dzień poza domem...oj szkoda , że się nie zgrałyśmy:-(.
byłam w aptece kupilam sobie wapno i żel do mycia twarzy z seriiAA i krem do cery wrażliwej , zobaczymy jutro:eek:, jejku mam dosyc tych rewelacji z cerą.....
a co do kasy , dla mnie osobiście to koszmar z tymi pieniędzmi, ja nie cierpie byc zależna od kogoś, pracowałam od 19 roku zycia i się przyzwyczaiłam do swojej kaski , no a teraz:baffled: to tak jak ty.....

Hej Hej:-):-):-)

Marcelek baaardzo dziękuje wszytskim za życzenia:-):tak:

Andziaaa super wieści. Trzymam mocno kciuki za Was:tak::-)

Iza mąż pracuje a Ty zajmujesz się domem i On musi Ci za to "zapłacic" więc teoretycznie też zarabiasz;-) Według mnie nie chodzi o to kto na to zarobił ale o gest i pamięc i takie tam;-)

Ana współczuję:-( Ja jak nie pokremuje sobie buzi to tez czuję jak mi ściąga skórę i też tego nienawidzę:wściekła/y: Chociaż pewnie Ty teraz odczuwasz to dużo bardziej:-(

Dziuba może jakis film na DVD?? Może jakaś nowosc?? Ja mojemu kupuję całą serie "rodziny Soprano". Troche drogie ale niech ma, wiem że dawno juz o tym marzył. A teraz jeszcze kupilismy nowe kino domowe więc wogóle juz bedzie happy jak dostanie prezent:-)

Moje szczęście zaczęło wczoraj chodzic:tak::-):tak::-) Jak sam ma gdzieś pójsc to woli na czworaka ale jak postawie go w jakiejs odległości od zabawek to śmiga:tak: Nawet przez pół pokoju:tak::tak:
wielkie gratulacje:))))oj teraz się zacznie:-D

Dziewczyny!!!

Dziecko lata mi po całym domu!!! Ruszyła!!! Jak to zatrzymać???

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

super!!!!:-D:-D:-D

Mama w boju:
sliczne rzeczy:) na tych stronkach.Zdaje mi się , że to dziewczyna z BB, bo kiedyś mi radziła w kwesti decoupage.

Ostatnia edycja:
Iza - gratulacje!!!!!!!!!!:-):-):-):-)ps: nie ma tam gdzieś przycisku "wyłącz"? ;-);-):-)

my ukladamy dalej kafle w salonie (znaczy moje kochanie to robi) a ja .. relaksuje się po obiado-kolacji :-D

Iza, ogromne gratulacje dla Pat i współczucia dla Ciebie ja też jestem na etapie ganiania za tym moim małym smrodkiem więc wiem co to znaczy... ba, za to ile można schudnąć!?! a z tymi prezentami faktycznie nieciekawie... my mamy wspólne konto i dwie karty do bankomatu żeby unikać nieporozumień, S nie pyta się na co wydaję kasę bo wie że lepiej niż on gosodaruję pieniędzmi... a zresztą tak jak mowią dziewczyny, to nie msi być cos rogiego, chodzi o gest, ja wczoraj ylam w Galerii i zdecydowalam sie na czapke dla S bo wiem ze nie lubi jak mu zimno w glowe a czapki nie mial.
Cris, piekne cuda!!!
Abeja, duzo zdrówka :-D

my już nie śpimy, ja nie mogłam spać całą noc, Masrtyśka co chwilę się budziła a ja nie mogłam zasnąć potem, więc ubrałam już małą i dreptała na czworaka i właśnie przyszła do mnie cała w ziemi... chyba zjadła trochę z doniczki z kwiatka w przedpokoju...

Ostatnia edycja:
Hej hej hej!

Dziwne upodobania kulinarne mają te nasze dzieciaczki hihih. Jak nie ziemia, to woda z kibelka albo jedzenie pieska :baffled::confused: Ja podobno wciągałam dżdżownice brrr :baffled::baffled::baffled:

A mała nie ma wyłącznika, sprawdzałam wszędzie, brak jakichkolwiek przełączników, wyłączników, przycisków, nawet instrukcji obsługi :-D:-D:-D Ale dam radę hahah.
Pada automatycznie jak się zmęczy, po raz pierwszy w życiu zasnęła całkiem sama w trakcie zabawy, było podejrzanie cicho, zaglądamy z mężem a ta w objęciach Morfeusza ;-)

Ivi - zdolne to Twoje kochanie, chyba wszechstronnie utalentowany chłopak z niego?

Ana - no szkodaaaa, ale jutro nie wyjeżdżasz, jeszcze będzie okazja :tak:

Miłego dnia kochane! I piszcie co u Was! Jak tam samopoczucie mam z brzuszkami i chorowitków wszystkich?

PS: W dodatku do pryszcza i opryszczki spuchło mi oko jak balon hehe. Ale się nie dam, mam za dobry nastrój na to wszystko. Chyba faktycznie tabletki powodowały u mnie deprechę bo zaczyna być si :rofl2:

Dzień doberek

iza gratulacje dla Pati :-)

Ja tylko na chwilkę.Wczoraj robiłam badania wyniki były do odbioru po 15 i chciałam je odebrać dzisiaj,bo na 15 idę do lekarza,a szpital jest zaraz koło gabinetu.Niestety przed chwilą dzwonili ze szpitala żebym przyjechała bo wyniki moczu są nieprawidłowe i muszę złapać lekarza wcześniej,bo nie wiem co jest nie tak,a przez telefon wyników nie podają...

Miłego dnia

Dziuba rewelka , podsunęłaś mi świetny pomysł, kupie mu czpke albo gogle na snowboard:tak:.
a co do przysmaków dziciowych to u mnie tez byla akcja z kwiatem , cale szczeście , że wkroczylam w sama porę , bo pewnie by się struł :baffled:, potem zasmakował mu papier:-D.
Iza dzisiaj chyba daruje sobie wojaże bo cosik źle sie czuję:-(, a u mnie buzia dzisja jak burak czerwona , nie potrzebnie smarowałam się kremem:baffled:. wiesz co moze idź do lekarza, bo kraży jakiś wirus , mojej ciotce spuchło i wygląda jakby się wybierała na halloween:-(. zycze zdrówka:)
Marciaag mam nadzieje , że z tym moczem to nic groźnego , buziaki

Witam:happy:
dziś jak zwykle mały koło 5 się obudził więc nakarmiłam i zobaczywszy że mój mąż siedzi przed kompem to stwierdziłam że jeszcze troszku pośpię ;-) i tak też zrobiłam:tak: no ale obudził mnie huk:szok::szok::szok:

Kordian zleciał z fotela i uderzył sie o ławę:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tata nie dopilnował :wściekła/y::dry: no i wynikiem tego powstał podwójny guz na czole i między oczkami:szok::-( ale wszystko oki bo nie ma żadnych obiawów wstrząśnienia itd:happy: nasmarowałam odrazu miodem ale i tak guz dośc pokaźny jest :dry: a był większy oby szybko mu to zlazło:happy2:

dobra mykam Wszystkie tulkam:tak:

sorki że nie kometuję :zawstydzona/y:

reklama
Do góry