reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andzia:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-) oj jak sie ucieszyłam jak to przeczytałam :tak:
trzymam kciuki:tak: oby spokojnie zleciał ten czas i zakończyło sie szczęśliwym rozwiązaniem i słodką zdrową istotką :tak:

Dziuba zdróweczka:tak:

Martka no oby mieszkanko sie spodobałao;-):tak::-)

reklama
nie wiem jak u Was Kochane, ale u nas był w nocy Święty Ktoś i oprócz prezentów dla Martynki kazał Wastkim przekazać po ogromnym buziaku i uściskać Wasze kochane Maluszki, te mniejsze i większe i te w brzuszkach też!! :-D:-D:-D

Martka, to super że Wam się układa... mieszkanie na Skwerku świetna sprawa, a co z domem??

mikolaj_ramka.jpg

Do nas też zawitał :-) Młodzi właśnie bawią się zabaweczkami :-)
A co Wy znalazłyście w butach?
Ja swój z dawna wyczekiwany prezencik dostałam wczoraj wieczorkiem hihi dwa razy :-D:rofl2::-D Tak że humorek dopisuje :-p

Iza, a co dostałaś od Mikołaja?
ja z okazji tegoż pięknego święta mam pozwolenie od S (bo na statku jest do 15grudnia) na kupno nowych kozaków na zimę, już wypatrzone od dawna!!

Eee nie, na razie na pewno nie, a potem cóż zobaczymy... tym bardziej że odstawiłam tablety.
A Twój prywatny Mikołaj bardzo hojny, masz już upatrzone jakieś kozaczki? Czy dopiero wyruszysz na łowy?

reklama
pochwalę się Wam - moja córka przed chwilą pierwszy raz zrobiła kupkę do nicnika! do tej pory wydobywałam z niej tylko siusiu a dziś Mikołajkowa niespodzianka! :-D:-D

Do góry