reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ana trzymam kciuki żeby z pracą się udało :-)

gosiaczek mniam mniam uwielbiam grzyby gorzej z ich zbieraniem :-(

idzia ja się urażona nie czuję :-)

Ja zjadłam już obiadek i zaraz położę się na chwilę do góry brzuchem.W domu zimno jak nic Piekarnik trochę w kuchni nagrzał,bo robiłam wędlinki,ale za godzinę znowu będzie lodówa.Na dwór wychodzę już w kurtce zimowej,bo w tej jesiennej mi za zimno :-(

Dzisiaj na 19 mamy gimnastykę w szkole rodzenia :-) jupi jup

A co tam u Was?

reklama
Jejku jak zimno..brrrr

Abeja
zdrówka dla Zuzki

Marciąg
fajnie masz z ta gimnastyka..ja nie chodzilam do szkoły rodzenia....

ana
powodzenia, oby sie udało:)

Zdrówka dla wszystkich..nas tez katar meczy, ale wykupilam dzś pół apteki i zaczynamy profilaktyke jesienna

ja sie ludze,ze jeszcze bedzie ladnie:-D 20C i sloneczko taka zlota jesien.

bo dzisiejsza pogodyna to pozostawia duuzzzoo do zyczenia, na spacerze dzisiaj nie bylysmy, 10min na zakupy i powrot do domuku:crazy::crazy::crazy:
musze sie jakos rozweselic doliniarsko sie czuje:-:)-:)-:)-:)-(tylko jak?
zaczynam tesknic za tv:sorry2: myslalam,ze nie bedzie mi brakowac pudla i dzieci wychowam bez dodatkowych promieni, ale to chyba nie przejdzie, nie w tym podbiegunowym klimacie:-p

Cześć :-)
u teściów byłam papierzyska zaniesione do mopsu okrzątnięte troszku w domciu:tak:
tylko mały rozpalony troszku:baffled::szok: pospał i niby oki zobaczymy co dalej:confused: lekarka mówiła że może być gorączka być nawet po 2 tygodniech od szczepienia:baffled::confused:

a mamy nowego ząbula:tak:górna 2:biggrin2:

widzę że chorowitki sie pojawiaja :szok: jam też zasmarkulona:dry:
zdrówaczka i przytulaki ozdrowiaki:tak:

Izuniu zazdroszczę ładnie śpiącej Pati :tak: Kordek idzie spać koło 21 budzi się koło 1-2 a potem juz na dobre budzi sie między 5-6:baffled:

Gosiaczku współczuje takiego lekarza delikatnie mówiąc bez powołania:sorry2:.... będzie dobrze , odpoczywaj i nie martw sie na zapas:tak: wiesz gdzie wczoraj byłam całkiem niedaleko Twojego domku bo w nowej wsi ;-):-)

Wszystkie pozdrawiam:-)

Dzień doberek

ja już od 7 na nogach :-) Oliwia dzisiaj ok 7 zaczęła się wiercić więc już wstałam,bo i tak nie pośpię.Wczoraj mieliśmy gimnastykę i do domku wróciłam wymasowana i starsznieeeeeee śpiąca :-) Zaraz się ubieram i muszę trochę zająć się kuchnią,bo dawno tam nie byłam :-)
ale mi zimno...

Miłego dnia...może słońce się pokaże.
A jak u Was nocka?

Hej hej,
U mnie nocka pod znakiem skurczów, właśnie mam co 3 min, więc dziś lub jutro rodzę :happy: Trzymajcie kciuki! Tymczasem idę bujać się na piłeczce :happy:

Dzień dobry kobietki!

Kasia - życzę szybkiego i w miarę bezbolesnego porodu! Maciuś - wyskakuj z mamusi jak korek z butelki szampana :)

Marciaag - tym razem Oliwka nie budziła mamusi o 5? Dobry znak :) A Ty już po studniówce? Kurczaki, przegapiłam...

Korduś - gratuluję nowego zębula! Zuch chłopak!

Anja - wielki podziwi, wytrzymaj kobieto bez pudła bo warto - ja sie tak wychowywałam i dzięki temu dzieciństwo wspominam wspaniale (mimo że były górki i dolinki jak to w życiu). Dzięki temu że nie mieliśmy tv to rodzice mieli dla nas zawsze dużo czasu, było czytanie książek, dłuuugie spacery, rozmowy wieczorne przy kominku, przedstawienia - ogólnie masa czasu spędzonego razem, na wspólnych zainteresowaniach i wspaniały kontakt. Dlatego trzymam kciuki by Wam też się udało!

Martka - mam nadzieję, że profilaktyka da rezultaty, a można spytać czym się kurujecie?

Ana - gratulować już pracy? Czy to pewna oferta?

Anetka pewnie już w pracy i się szkoli dzielnie :) i nie ma czasu do ciotek zajrzeć :) Pozdrawiam gorąco!

No i miłego dnia życzę i dużo zdrówka dla wszystkich chorutkich (czyli dla siebie i Patki też). U nas na zachodzie bez zmian...

Hej, mne jak na razie na szczęście choróbska omijają szerokim łukiem, ale zimno jest okropnie, brrrr.

Dziś miałam pobudkę o 5- masakra, mój pies mnie obudził, jak po męża kumpel podjechał pod dom, tak zaczęła szczekać że nie dało się nie obudzić, no i już nie zasnęłam.Teraz zawiozłam dziewczynki do szkół i wskoczyłam do wyrka, może jeszcze sobie pośpię.

Miłego dzionka

Kasiu- powodzenia.

Dla wszystkich zdrówka

reklama
Witajcie:tak:
2a0kjtu.jpg

Kasiu trzymam kciuki za w miarę bezbolesny poród . powodzonka:tak:

u mnie wszyszło słonko , no ale nie grzeje, dopadło mnie przeziębienie:growl:, no i teraz mam szpital w domku:crazy:.
Izuś co do pracy na razie czekam na następny telefon i większe konkrety:rolleyes:.
jestem pełna podziwu dla wychowania bez tv, z doświadczenia wiem , ze to trudne, najważniejsze , żeby nie zawładnął umysłem dzieciaka, bo będzie tragedia.
a dzieciak bez tv , gdzie poświęcamy mu więcej swojego czasu napewno bedzie bardziej kreatywny:rolleyes: i mniej agresywny

miłego dnia mamuśki i dużo zdrówka

Do góry