reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witajcie Babeczki
Ja tylko na chwilke;-) podczytuje Was, natomiast zbyt czesto sie nie udzielam, bo albo mam brak weny, albo zbyt malo czasu...
a wiec musze sie Wam pochwalic-DOSTALAM PRACE !! ;-) jupiii. Zaczynam od tego poniedzialku-praca chyba fajna- w bibliotece angielskiej English Unlimited - co prawda dosc odpowiedzialna, bo bede te biblioteke prowadzic w pojedynke, a wiec organizacja od a-z-od wypozyczania ksiazek, zakladania kart do zamawiania nowoscio i nawet inwentaryzacji-ktora na chwile obecna mnie najbardziej przeraza:szok:Na szczescie Pani, ktora do tej pory tam pracowala pobedzie ze mna jeszcze przez 2 tyg, wiec mam nadziej sie sporo od niej nauczyc ... Najgorzej to bedzie jesli zajde w ciaze...ale w sumie praca jest raczej przyjemna wiec nie powinno byc problemu, z tym ze pewnie bede musiala pozniej znalezc kogos na swoje miejsce i przeszkolic, tak jak teraz robi to ta Pani...
Bo nie wiecie, ale starania o dzidzie zaczynamy po kwietniu przyszlego roku, dlaczego?? Uwaga-postanowilismy sie pobrac w kwietniu-dokladniej 18-ego :tak: Stwierdzilismy ze niepotzrebie bedziemy stresowac dzidzie slubem, wiec zaczniemy sie o nia starac po :-) Wydaje nam sie to najbardziej rozsadne...Chociaz oczywiscie jak zdarzy sie nam zajsc przed - to nie bedziemy plakac:-D
Co jeszcze -aaa dzis bylam na pierwszej kontroli u gina po porodzie. Wszystko jest ok, a moj lekarz-nie uwierzycie-poplakal sie choc wiedzial co sie stalo juz duzo przed, ale mimo wszystko caly czas to bardzo przezywa-nie spodziwalam sie takiej rekcji:-( Dobry z niego specjalista, a przede wszystkim czlowiek, a dzisiejsza wizyta tym bardziej mnie w tym utwierdzila i mysle ze nie zmienie go podczas kolejnej ciazy...Ewentualnie od czasu do czasu bede sie konsultowac z innym lekarzem...

caluje Was Dziewczynki! Przepraszam ze na nic Wam nie odp, ale wylecialo mi z glowy -tyle mialam do nadrobienia :-)
gosiaczku ciesze sie z mezem wszystko w porzadku-uff cale szczescie...
marciaag nie dziwie Ci sie ze sie wystraszylas...szczescie w nieszczesciu to tylko nieprzyjemna, by nie powedziec paskudna dolegliwosc...:sorry2:
iza gratuluje wystawy, na pewno przyjade :-) no chyba ze praca nie pozwoli, ale to juz sila wyzsza ;-) super ze zostanisz ciocia :-)
sylwia ucaluj ode mnie Marcelka-oby szybko wrocil do zdrowka
dziuba zycze abys w koncu przespala porzadnie noc, oczywiscie na nowym, super lozeczku :-)

andzia bardzoooooooo się cieszę,że dostałaś prace.Zobaczysz,że za 2 tygodnie będziesz już wszystko robić tak jakbyś tam co najmniej pół roku pracowała :-) Gratuluję decyzji o ślubie...Kwiecień to fajny miesiąc :-)

minka ja dzisiaj będę piec ciasto gotowe z delecty...ciekawe jak mi wyjdzie :-)

Ja byłam w szpitalu zobaczyć ile mam szykować pieniędzy na badania,bo za niecałe 2 tygodnie muszę je wszystkie zrobić.Przy okazji o mało co nie zemdlałam,bo idąc do laboratorium wynosili kogoś z kostnicy i ciemno mi się przed oczami zrobiło.
Później zrobiłam małe zakupy i od 13 siedze przy garach.Gotuję zupę kalafiorową,a później zapiekenkę z warzywami i serem...no a na deser ciasto z proszku :sorry2:.Musimy jakiś mikser kupić,bo inaczej to ciasta sama nie upiekę...

Buziaki

Witam ponownie popołudniem :)

My już po obiadku, fląderka, mniam, dobra była. Do tego sok wyciskany z marchwi i bomba witaminowa, koktajl grejfrutowo-pomarańczowy.

Ivi - przejrzałam pobieżnie Wasz dziennik ( sporo tego było) i obejrzałam zdjęcia. Śliczne się zaczyna robić Wasze gniazdko.

Idzia - jak tam humorek się poprawił pod wieczór? Dzieci zużyły całą energie i grzeczniejsze są?

Marciaag - takie poranne wygłupy, zwłaszcza na wygodnym łóżeczku fajneee są :) potem nastrój jakiś lepszy.
Ale Ty ostatnio miewasz przeżycia, na nudę to chyba narzekać nie możesz?

Anja - czy wiadomo już coś więcej po doplerze? Czy jeszcze z wynikami musisz iść do swojego lekarza by Ci objaśnił?

Minka- dzięki za wszystkie porady - dziś się przeszłam z Pat do bankomatu i zobaczyłam, że szefo wreszcie wpłacił co należało :) sssssuper. A ten schemat żywieniowy mniej więcej potwierdza to co mówiła mi pani pediatra. To co? Lecimy według tego?

Anetko - noooo ogromne gratulacje!!! Same dobre wieści tu przynosisz!!! Bardzo się cieszę Twoim szczęściem i sukcesem. Zasłużyłaś sobie na to wszystko :) M zresztą też...

No a ja będę miała mężatego w domku na weekend, i jakiś gości po drodze, więc nie wiem czy wpadnę, ale na pewno się postaram :-D. Buziaki gorące dla wszystkich dziewuszek :)

iza chyba bede wg tego jadłospisu działać :-) wiec za jakieś 2-3tyg. zaczynam :-D
andzia decyzji w sprawie ślubu i oczywiście pracy :-)

Ostatnia edycja:
Witam

ale ziiiimno..jesień?..czyżby to już?

Andzia
gratuluję decyzji o ślubie i pracy:tak:

Ivi
widziałam dziś wasz domek na żywo...to z naczy z okna autobsu, ale aż 4 razy bo takie kółka ten wycieczkowy pks kreci hehehe

Abeja
a mi kazdy mówił że panga najlepsza dla dzieci:angry:..ale wydaje mi sie że to tylko ze wzgledu na 100% brak osci w filetach, bo ja jak kupuje filet z osci to mysze go jeszcze sama fileowqac zanim podam małej...

minka
ale jaja z tym ksiedzem..nawiedzone to jakies jest..szok

oj nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic:-(
ide napalic w piecu bo zimno...sezon grzewczy w Połczynie czas zaczać:-:)no::crazy::rofl2:

buziaki

reklama
Minka - a to ja już chyba powinnam zaczynać heh. Jutro zrobię sok z jabłuszek samorobny, mam nadzieję, że Pati zasmakuje.
Ktoś mi powie jak tą kaszkę manną przyrządzać? Bo nigdy nie robiłam i mi jakieś twarde gluty wyszły :dry:.

No i zapomniałam podziękować za trzymanie kciuków - pomogło. Jak tam ładnie będziecie trzymać podczas egzaminu z jazdy to nie ma bata, musi mu się udać :)

A teraz idę z moimi chłopakami oglądać Atak Klonów. Dobranoc.

Do góry