reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Babeczki

Izabelinda- jestem po wielkim wrażeniem Twoich zdjęć- cudne, zapierają dech w piersi, wzruszają, ach.

Mamo w boju, współczuje tego bólu.

Andzia, lecz ząbki, lecz, troszkę pocierpisz a potem już z głowy, a zęby trzeba mieć zdrowe, od nich wszelkie inne choróbska często powstają.Z Ciebie dzielna babka- dasz radę.

Jolciu- to nie zazdroszczę szefowej, powodzenia.

Ja też dziś załatwiałam od rana urzędowe sprawy, potem zakupy, obiad, drzemka i obudziłam w złym nastroju i chce mi się płakać i jestem zła.

Miłego wieczorka

reklama
ja mialam okropne hustawki tak do 14tyg, potem juz super!!!!!! a miala takie jazdy ,ze glowa mala, najlepsze,ze NIC z tego nie pamietam, ale moj lukasz i owszem:szok::szok::szok::-D:-D:-Dnormalnie amnezja ciazowa - moze i lepiej, bo przynajmniej nie pamietam glupot ktorych gadalam:-p

witam z rana :)
widze ze sie rozpisalyscie - to dobrze - mialam co czytac :)

mama w boju nie zazdroszcze bolow ... moze jakis masazyk :tak:
jkrzymka co za baba z tej szefowej :crazy: ale oni wszyscy tacy sa ... ja jak wrocilam z wychowawczego do pracy to pierwszego dnia dowiedzialam sie od razu ze musze isc na urlop wykorzystac caly zalegly urlop (to juz IV byl a urlopy trzeba do III ) mimo ze z szefem umowilam sie ze zrobie to pozniej ... a bylo to 26 dni :baffled:
marciaag len juz sobie poszedl :-D ???
gosiaczek jak nastroje dzisiaj ??? mam nadzije ze lepiej :-)
andzia bede sie powtarzac ale trudno ... zdjecia sa cudowne ... obys jak najszybciej miala kolejna taka sesje zdjeciowa :-D

a my wczoraj bylismy z kamilka u fryzjera ... pani podciela jej grzywke i wreszcie wloski nie wpadaja do oczu ... a jesczze jak uczesze jej dwie kitki to wyglada jak grzeczna dziewczynka :tak:szkoda ze tylko wyglada ... wlasnie weszlysmy w etap buntu dwulatka :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej Wam.

Dzisiaj przede mną kolejne zakupy szkolne dla dziewczynek, wrrr, ile kasy idzie to szok, normalnie masakra.

Nastroiłam się myślę pozytywnie jak na razie, zjadłam słodkie śniadanko i na razie ok.Aby mi tak zostało do wieczorka .

Miłego dzionka kochane Wam życzę.

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik badania bakteriologicznego kału Zuzki z Sanepidu. To badanie musielismy zrobić po tej biegunce z konca lipca.
Nie stwierdzono pałeczej salmonella i shigella (uffff:dry:)

natomiast wyhodowano pałeczki Citrobacter freundii (w przewadze), pałeczki okrężnicy E.Coli (pojedyncze kolonie) i pałeczki otoczkowe Klebsiella (pojedyncze kolonie).

Co to qrde jest? Dzis mamy miec szczepienie, od poniedziałku złobek. A z tymi bakteriami to juz nie wiem. Czytałam o tym w necie ale tylko głupsza jestem.
Wiecie coś na ten temat?

WITAM
Abeja mój Czarek mial bakterie klebsielle, i musial być leczony farmakologicznie , podawałam mu jakis gruby antybiotyk , ale po 7 dniach wszystko wróciło do normy , czasem to dłużej trwa , nie jest to tak groźne jak mówia , ale powinno się podawać antybiotyk , jest to pochodna pneumokoka czy coś w tym rodzaju . powiem ci , że mo od tyg mial biegunke i też teraz ma tez jakąś bakterie i dostaje leki....urwanie głowy ....ciągle coś:-(
bardzo współczuje twojej malutkiej ....a ma chociaż apetyt?

Cześć :happy:

Dzięki Dziewczynki .... czekam cierpliwie na telefon od szefowej:tak:
@ mnie też dobija ogólnie jestem jakaś postrzelona:confused:

Gosiaczku jak pomyślę ile kasy na książki pójdzie to mnie krew zalewa a Ty masz jeszcze razy dwa :szok: współczuję

Mamo w boju oj nie zazdroszczę bólu plecków:baffled: może masarzyk z oliwką?;-):-D

Idzia moja córa też wygląda na grzeczniutką :tak: a nerwolek wcielony z niej:szok::dry:

reklama
abeja nie pomoge z tymi bakteriami ... ale po tym co napisala ana to proponuje wizyte u lekarza ...
jkrzymka mam nadzieje ze naszym dziewczynkom przejdzie :)

ja juz dalam kaske na podreczniki w czerwcu ( u nas szkola kupuje) ale teraz i tak sporo poszlo na zeszyty i przybory ...
a w tym roku jeszcze dodatkowo komunia ... bedzie sie dzialo :)

Do góry