reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza: no właśnie nie wiem, mi to tam nic nie przeszkadzało, a on cały czas się męczył-a do tego nasza sesja trwała 2 dni bo 1 deszcz zaczął padać, i nici z pleneru były;-)
no, to teraz przyklej się do męża i się nie odklejaj:tak::-D

reklama
iza Twoje zdjecia sa cudne ... nie moge sie napatrzec ... szkoda ze Cie wczesniej nie znalam bo bym wykorzystala Twoje umiejetnosci :tak:

ja juz sie zbieram na chatke ... nie sadze zebym wieczorem zajrzala wiec bede Was czytac rano :happy:

milego wieczora i upojnen nocy dla wszystkich :rofl2:

Iza zdjęcia są poprostu cudne:blink::blink:

Andzia będziecie mieli śliczna pamiatke po Antosi:-):-)

A jeśli chodzi o mnie to jeszcze przed Marcelem też poroniłam:-( nie poddałam się i po dwóch miesiącach ujrzałam dwie piękne kreski. Tym razem wszytsko było ok i urodziłam cudnego Marcelka. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie:-)

sylwia bardzo mi przykro...mocno trzymam kciuki za następną fasolkę.Co słychać u Marcelka?

izabelinda zdjęcia rewelacyjne oczu oderwać od nich nie można :-)

a ja jak rano miałam lenia tak i go mam teraz...:-(

Marciaag, dziękuję u Marcelka wszystko ok:-) Jest taki rozkoszny, że najchętniej to bym go cały czas ściskała i całowała. Wogóle jak sobie pomyślę, że kiedyś jakaś dziewczyna go omota i mamusia pójdzie w odstawkę to mi się płakac chce;-)

Hej Dziewczynki ;-)
juz wrocilam jak to slusznie nazwala Iza od denstysty-sadysty :-) co prawda Pani dr to bardzo sympatyczna i ciepla osobka, jednak to co robila z moimi zebami bylo juz mniej przyjemne:baffled: tak jak przypuszczalam mam w jamie ustnej masakre:szok: jeden zabek poszedl do usmiercenia, drugi wyleczony (bolalo :-() pozostalymi bedzie sie trzeba jeszcze ostro zajac-tak czy inaczej najwazniejsze ze sie zmobilizowalam i rozpoczelam leczenie teraz to juz bedzie z gorki :-) a co do znieczulen-niestety moje zeby sa opirne na znieczulenia i nie do konca daja sie uspic :-(
Sylwia-wiem co czujesz, to takie smutne :-( jednak kochana nie ma co sie poddawac, trzeba walczyc dalej, i byc dobrej mysli :-) moze rzeczywiscie obie bedziemy z brzuszkami dumnie paradowac :-)
izus jak powiem ze zdj sa piekne, to bede nieskromna ;-) dziekujemy ze tego dnia bylas z nami i uwiecznilas nasza coreczke. A sposob w jaki to zrobilas- no coz nic dodac nic ujac rewelacja :-) Zreszta podoba sie Wam Dziewczyny prawda ? :-) Wzruszylam sie ogladajac te zdjecia. Na poczatku nie moglam patrzec na zadne brzuszkowe fotgrafie, teraz powoli sie przelamuje :-) miedzy innymi dzieki Tobie...
Chcialam tyle napisac, ale zapomnialam :baffled: wybaczcie kochane, jak nie odp na cos waznego...

no jestem ...
ale dziś kilometrów narobiłam:szok: bo szefowej nie było i musiałam jeszcze raz jechać:wściekła/y: no i tak k.......a muszę czekać bo kobia jest zielona i musi sie kogoś wypytać co i jak :baffled::dry: a jak prosiłam ją pare miesięcy temu to miała to zrobić:wściekła/y: tak więc czekam na jej tel z wiadomością czy umowe mi przedłuży czy nie:baffled:

Sylwiu bardzo mi przykro też to przechodiłam:-( ale powiem coś na pocieszenie że ja po stracie szybko zaszłam nawet miesiączki pierwszej nie miałam :tak: tego Ci też życzę .....do dzieła :tak:

Dziewczyny dzięki za trzymanie kcióków :tak: oby pomogło:tak::-D

coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam :zawstydzona/y:

dziewczyny, a Wy co takie zapominalskie??;-)

zrobiłam się jakaś wrażliwa na ból...zawsze sobie normalnie brwi regulowałam, a dziś się przy tym rozpłakałam:szok::baffled:to jakaś masakra, ale sie nie poddałam:-p:-p:laugh2:matko, co ja za pierdoły wypisuje:szok:

ogólnie to mam straszny ból, odcinka lędźwiowego, aż się schylić nie mogę:angry::no:nie daje rady....

dobra uciekam, bo mój kochany wraca godzine wcześniej, i zaraz w domnku będzie:tak:ale się cieszę!!!!!!!!nie mogłabym bez niego zyć:tak:

buziaki
andzia: dobrze, ze to już z górki:tak:a Wasze zdjęcia są cudne:tak:

reklama
Zreszta podoba sie Wam Dziewczyny prawda ? :-) Wzruszylam sie ogladajac te zdjecia. Na poczatku nie moglam patrzec na zadne brzuszkowe fotgrafie, teraz powoli sie przelamuje :-) .
piekne t zdjecia, wzruszajace, romantyczne, lezka sie kreci w oczku, ale dobrze ,ze je masz. Piekna pamiatka!

jezeli chodzi o errory, to moja kumpela m wczoraj mowila co zrobila 2 lata temu...
urodzila synka , drugiego z rzedu, starszy 3letni wtedy i po wyjsciu ze szpitala chciala zrekompesowac starszemu czas i wpadla na pomysl pojscie na wieze kosciola sw Katarzyny, 4 dni po porodzie:szok::szok::szok:
jak sie wspinala to juz wiedzila ,ze popelnila DUUUZZZY blad ale jak tu powiedziec 3latkowi, weszla, zeszla na drugi dznien do lekarza:baffled::baffled::baffled:
przelezala w bolu i lzach tydzien w lozku, po 2ch tyg koscol splonol....
czyzby zemsta macicy?????:-D:-D:-D:-D

wiec wspinanie sie na wieze kscielne kiepski pomysl 5 dni po porodzie:rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry