reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć laseczki,
Cristiana, zapomniałam Ci powiedzieć, masz śliczne dzieciaczki, Ritka ma niesamowite włoski, no i to najmłodsze w brzusiu już widać dokładnie!!
ja jako mężatka... cudnie!! chodzimy ciągle za rękę (aż dziwne!!), S chwali się obrączką gdzie się da, wczoraj zabrał mnie na randkę do Gdańska Głównego, byliśmy na herbatce wieczorem i na plaży... sama go nie poznaję!!!!
Sylwia, witamy!! Marcelek przesłodziutki!!
a oto nasza ząbki i ostatnia wycieczka nad jeziorko

reklama
dziuba:ale ta Wasza córa się robi boska....po, mamusi :tak::tak:dziekuje za komplementy:-)cieszę się, że tak Wam dobrze po slubie:tak:a co do ząbkowania, to moje szkraby w ogóle nie marudziły:tak:i niech tak zostanie:-D
anja: w Wielkiej Brytani, wcześniejsze cc nie jest przeciwskazaniem do porodu naturalnego-o dziwo!:szok:bo w sumie takie zalecenia daje WHO-z resztą jak wiele innych, których u nas nie przestrzegają, no bo po co??:wściekła/y:
sylwia: zawsze się śmieje, że jak będę miała 40 lat, to będe już sobie mogła odpocząć, a nie biegać za dziećmi;-)wezme wtedy męża w intensywne obroty, tylko czy on to wytrzyma:cool2::-D
Dziuba Martynka jest śliczniusia:-):tak: I jakie piekne ząbki, u nas ani jednego:szok::confused::shocked2::-)

sylwia: tak to z chłopakami bywa, że są leniiiiiiwiiiii.u mojego małego Wampirka 1 ząbek wyszedł dopiero pod konec 10 m-ca - zazął od dwójek górnych, więc teraz ma u góry 4 zęby a na dole 2-ale jeszcze do końca nie wyszły, są na troche bardzeij zaawansowanym etapie niż u martynki-ale za to je sobie sam i wszystko gryzie:tak:

u mnie cisza, mężuś (zmęczony po pracy ) razem z dziećmi śpi, a ja odopczywam i kawusie pije-zero stresu obiad gotowy, potem pewnie do kościoła pójdziemy i moze gdzieś się na spacer wybierzemy??a jutro (po raz kolejny) wybieramy się nad morze, mam nadziję, ze dojedziemy:-Dmam teraz mężusia w domu do wtorku, więc musze go pomęczyć, bo pewnie przez te 5 dni jak mnie nie było, za bardzo się wyluzował.....he,he,he:-Dgrunt to złośliwa żonka;-)

Ostatnia edycja:
Sylwia spoko przynajmiej cycusiów nie gryzie a zągki i tak przyjdą więc głowa do góry :tak:

Dziuba a Ciebie maleńka gryzie (cycule)
bo mój mały to sadysta czasem:baffled::szok:

jola: mój zębów w 6 m-cu nie miał, a musiałam go odstawić bo tak mnie gryzł, ze aż krzyczałam. a rite do 10 m-ca karmiłam z pełnym uzębieniem i nigdy mnie nie ugryzła...ach te dziewczynki. dzieki za komentarze na nk

ja jeszcze karmię a co tam to moje raczej ostatnie dzieciątko ..
pierwszego karmiłam tylko 3 m bo byłam niedoświadczona i myślałam że niedojada i dokarmiałam więc pokarm powoli zanikł:zawstydzona/y::-(
córe karmiłam do 1 i 2m lekarz tak doradził bym przestała bo byłam w ciązy a przed Kordiankiem poroniłam:-(

Korduś ma 6 ząbków i czasem jak kończy jedzonko to potrafi capnąć:baffled::szok:

reklama
Ja właśnie od dwóch dni nie karmię:no: Od dwóch miesięcy karmiłam tylko w nocy bo w dzień to Marcel maminego cycusia miał gdzieś:-:)-(
Wogle w dzień zgrywał dorosłego bo ani cyca ani butli nie chciał tylko z łyżeczki więc szybko zaczęłam dawac mu mleko zagęszczone kaszką:szok: A w nocy cwaniaczek budził sie co dwie godziny żeby pociumkac:confused::confused:
Muszę jednak przyznac ze strasznie mi tęskno do karmienia:-( uwielbiałam to ale raczej w dzień nie w nocy:-p:-p
No a jak karmiłam to robił dokładnie tak samo jak u Dziuby:tak: Albo tak mocno zasysał po czym prężył sie i odsuwał ciągnąc mnie mocno za sutka:wściekła/y: Oj, to bolało:szok:

Do góry