reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzięki Dziewczynki za miłe powitanie:-):-)
Ja jestem BBmaniaczką:-p:-p Zaczeełąm od wątku "mam z bradford" potem dopisałam się do grudniówek ale ciągle mi mało:-p:-p:-p no i postanowiłam zapoznac się również z Wami:-):-)

No i dziękuję za komplemenciki dla mojego Marcelka:-):tak:

reklama
hej Wam, kurcze, niedziela a ja się obudziłam o 6 i z boku na bok się przewracam, wstałam i popijam sobie kawkę zbożową, wczoraj obwieściliśmy szczęśliwą nowinkę całej rodzince, jestem taka szczęśliwa, tak bardzo pragnęłam jeszcze raz poczuć to uczucie, kiedy pod serduszkiem rozwija się nasze maleństwo.
Kiedy Waszym zdaniem powinnam iść do lekarza? Jutro przyjmuje mój gin w przychodni ale to będzie dopiero termin @, to chyba za wcześnie, co??
Już mamy ustaloną zamianę pokoi z Natalią na jakiś czas, bo sypialnie teraz mamy na dole i dobrze by było mieć pokój Maluszka mieć koło siebie, a Natalia ma pokój przejściowy który będzie naszą sypialnią a za nią pokój w którym teraz robie paznokcie, i jest pokojem gościnnym, ale będzie idealnym pokoikiem Maluszka obok rodziców.
Mam jakieś dziwne kłucia w brzuchu, trochę jakby na @ ale inaczej, to normalne?

Miłej niedzieli, buziaki i wszystkim bardzo dziękuję za gratulacje.

Witaj Gosiaczku Twoja euforia i mnie się udziela to piękne uczucie nosić dzieciątko pod serduszkiem :tak::-) szkoda że ja mam ten rozdział już zamknięty :shocked2:...
co do lekrza to chyba za wcześnie ale co tam jak czujesz potrzebę to idź przecież nie zaszkodzi:tak:
mnie też kuło przy każdej ciąży tak jakbym miała dostać @ to chyba normalne ;-)

Witam również resztę Kobitek także nowe ;-)

gosiaczku:fajnie, że tak się cieszycie:tak:a co do hin, to ja za każdym razem szłam około 11-12tyg, wtedy jest 1 usg(lakarz nie robi niepotrzebnie wcześniej).kurczę...to za niedługo będziesz gościć, w gronie niewyspanych mam:-)a jak Twoje córy zareagowały na nowine??

jola: my jeszcze nie wyczerpaliśmy swojego limitu, bo założyliśmy sobie, że chcemy 4 dzieci, tak więc mam szansę przeżyć to jeszcze raz...chociaż nie tak prędko;-):-D

a ja dziś wyspana, bo az do 8 miałam zaszczyt spać:tak:zaraz jakieś śniadanko zrobie i czekam na mężusia, aż z pracy wróci, a potem może gdzieś sie wybierzemy??zobaczyłam słońce wiec pomyslalam:nad morze....ale jak tylko o tym pomyślałam, to odrazu słońce za chmury zaszło:baffled:jak zwykle:-D

Mamo w boju to macie fajnie jesteś młodziutka to jeszce możesz sobie poczekać :tak: a słyszałaś o porodówkach gdzie niema miejsc? ale się polaki zaczeli rozmnarzać :-D

całe szczęście, bo Polacy wygineliby śmiercią naturalna tak jak Niemcy, Nrancuzi i Włosi-tam zamiast rodowitych mieszkańców, to rodzą się chińczycy, muzułmanie i afroamerykańczycy-wcale się nie zdziewie jak europa za niedługo kolor zmieni:baffled:włoszki np biorą slub najwczesniej w 29r.ż a dziecko rodzą ok 5 lat później:szok::baffled:oczywiście jak się ciąża mnoga nie trafi, to generalnie nie decydują się na więcej dzieci:no:

Witam Was Niedzielnie:-):-):-)

Gosiaczku wyobrażam sobie jak bardzo podekscytowana jesteś:-) Ciąża to jest najpiekniejsze co moze byc. Ja do tej pory tęsknię za tymi motylkami w brzuchu:blink:
No i chyba córki sie ucieszyły co??? Kurcze takie pannice, będziesz miała super pomoc bo dziewczynki to się garną do małych dzieci:-)

Mama w boju między Twoimi dziemi takie małe różnice wieku:-) ja też o tym marzę:blink:
Zmykam na wątek "poznajmy się";-)

Miłego dzionka Mamuśki:-)

my tez planujemy jeszcze 2ke( za 2.5lata i nastepne po 2ch latach) aby tak zakonczyc sprawe jak bede miala ok 36lat, tylko ja raczej naturalnie nie urodze:-pwiec czekaja mnie nastepne CC:confused:
niby mozna miec do 3 CC ale jak to w praktyce wyglda, nie ma pojecia, sie pozyje i zobaczy:cool2::cool2::cool2::cool2:

milego dnia laski;-)Nadia zabkuje, wiec jestem w strefie terroru:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Do góry