reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Edytko, ja właśnie w sprawie zdjęć: wszyscy widzieli zdjęcia Julkil, a ja nie, bo już ich nie ma! Zgłaszam protest! :police:

reklama
Dzięki za wsparcie duchowe...Ja rozumiem zmęczenie Marcina- mógł przecież sobie odespać wczoraj,ale on wolał komputer od nas  :-[ Ja nie mam żadnych zarzutów co do uroczystości jaka wypadła,ale nic nie usprawiedliwia Marcina w zachowaniu takim,że ja robię śniadanie,dziecko drze się w łóżeczku,a tatuś siedzi przed komputerem i ma wszystko w dupie za przeproszeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie raczy nawet do niego wstać.

Chętnie bym się wybrała do kina,a ile bilet kosztuje ??? Ciężko tylko tłuc się tramwajem,no i puki co Didek czuje się dziś jeszcze gorzej niż wczoraj.Więc jak jutro będzie taka pogoda jak dziś,to nigdzie go nie wyciągam.Bidulek tak mi płakał,że dałam mu w końcu Panadol.Nie chce jeść cycusia,ale nareszcie zasnął...Jak będzie pogoda w miarę to może się wybierzemy,bo bardzo chętnie bym się z wami spotkała!!!

Merka u mnie też ciężko z butlą,a Lenka  śliczna!!!

Aga to dobrze,że masz takie pedagogiczne podejście ;) Może twoje instrukcje dla Pawła dają lepszy skutek niż u mnie  :-[

Dziewczyny bilet kosztuje 10 zł. Agula jak Twój połówek ma ochotę to bardzo fajnie jak z nami pójdzie- ja bynajmniej nie mam nic przeciwko.

To co kto będzie na 100% meldować mi się tu szybciutko?????

No to my idziemy. Przyda nam się troche zmienić ekrany ;) A i film reprezentujący Polskę w świecie, więc warto zobaczyć z czym do ludzi ;)
Tylko nie mamy już leżaczka-nosidełka dla małej (zgrabna mama połamała na koszykach sklepowych ;D ) i będziemy musieli mieć ją na rękach. Jak to tam wygląda? Da radę? Fajnie będzie. Tośka lubi oglądać TV,więc pewnie taki duzy ekran powali ją z nóg :laugh:
W Alfie tak? 15 min przed seansem?

Aga w Multikinie,nie w Alfie.Multikino na Al.Zwycięstwa,główna do Centrum,przy Operze Bałtyckiej.Jeśli by nie padało i Dawid nie czuł by się gorzej,to może uda nam się wybrac,ale niestety na 100% nie potrafię powiedzieć.

reklama
aaa już wiem! Ja najczęściej chodziłam do Alfy stąd wrażenie, że to multikino.. Bo kazde duże kino, to multikino :laugh: A jak tam samopoczucie Ola?

Do góry