reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,609.1545.html
są , heheh, pod 17 października
są , heheh, pod 17 października
D
dawidowa
Gość
Dzięki za wsparcie duchowe...Ja rozumiem zmęczenie Marcina- mógł przecież sobie odespać wczoraj,ale on wolał komputer od nas :-[ Ja nie mam żadnych zarzutów co do uroczystości jaka wypadła,ale nic nie usprawiedliwia Marcina w zachowaniu takim,że ja robię śniadanie,dziecko drze się w łóżeczku,a tatuś siedzi przed komputerem i ma wszystko w dupie za przeproszeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie raczy nawet do niego wstać.
Chętnie bym się wybrała do kina,a ile bilet kosztuje ??? Ciężko tylko tłuc się tramwajem,no i puki co Didek czuje się dziś jeszcze gorzej niż wczoraj.Więc jak jutro będzie taka pogoda jak dziś,to nigdzie go nie wyciągam.Bidulek tak mi płakał,że dałam mu w końcu Panadol.Nie chce jeść cycusia,ale nareszcie zasnął...Jak będzie pogoda w miarę to może się wybierzemy,bo bardzo chętnie bym się z wami spotkała!!!
Merka u mnie też ciężko z butlą,a Lenka śliczna!!!
Aga to dobrze,że masz takie pedagogiczne podejście Może twoje instrukcje dla Pawła dają lepszy skutek niż u mnie :-[
Chętnie bym się wybrała do kina,a ile bilet kosztuje ??? Ciężko tylko tłuc się tramwajem,no i puki co Didek czuje się dziś jeszcze gorzej niż wczoraj.Więc jak jutro będzie taka pogoda jak dziś,to nigdzie go nie wyciągam.Bidulek tak mi płakał,że dałam mu w końcu Panadol.Nie chce jeść cycusia,ale nareszcie zasnął...Jak będzie pogoda w miarę to może się wybierzemy,bo bardzo chętnie bym się z wami spotkała!!!
Merka u mnie też ciężko z butlą,a Lenka śliczna!!!
Aga to dobrze,że masz takie pedagogiczne podejście Może twoje instrukcje dla Pawła dają lepszy skutek niż u mnie :-[
D
dawidowa
Gość
A wiecie co... Równy rok temu zobaczyłam na teście dwie kreseczki,ech co to było za przeżycie :
agula
Fanka BB :)
No to my idziemy. Przyda nam się troche zmienić ekrany A i film reprezentujący Polskę w świecie, więc warto zobaczyć z czym do ludzi
Tylko nie mamy już leżaczka-nosidełka dla małej (zgrabna mama połamała na koszykach sklepowych ;D ) i będziemy musieli mieć ją na rękach. Jak to tam wygląda? Da radę? Fajnie będzie. Tośka lubi oglądać TV,więc pewnie taki duzy ekran powali ją z nóg :laugh:
W Alfie tak? 15 min przed seansem?
Tylko nie mamy już leżaczka-nosidełka dla małej (zgrabna mama połamała na koszykach sklepowych ;D ) i będziemy musieli mieć ją na rękach. Jak to tam wygląda? Da radę? Fajnie będzie. Tośka lubi oglądać TV,więc pewnie taki duzy ekran powali ją z nóg :laugh:
W Alfie tak? 15 min przed seansem?
D
dawidowa
Gość
Aga w Multikinie,nie w Alfie.Multikino na Al.Zwycięstwa,główna do Centrum,przy Operze Bałtyckiej.Jeśli by nie padało i Dawid nie czuł by się gorzej,to może uda nam się wybrac,ale niestety na 100% nie potrafię powiedzieć.
reklama
Podziel się: