reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marciaag, wpadnij do Katedry jeśli nie masz planów na jutro... im więcej osób tym większy sres i tym bardzie się zepnę żey wszystko było jak należy!!

Martka, wiem ze kazda to przei włąśnie dlaczgo tak musi być?? S se poszedł z chłopakami na piwko, on sie zupełnie nie stresuje!!!!

reklama
martka ta kasza manna smacznie brzmi trudne jest to do zrobienia??

2 szklanki mleka
pól szklanki kaszy manny (expresowej)
jedno jajko
cukier

mleko wlewam do garnaka, dodaje cukier...ze 3 lyżeczki , rozbijam jajko...żóltko dodaje do zimnego jeszcze mleka i miksuje to w garnku razem.... potem greje to..w tym czasie ubijam na sztywno bialko z tego jednego jaja z odrobina cukru. jak mleko zaczyna sie gotować wsypuje kasze manne...miksuje, lub mieszam...powinno sie gotować kilka minut ciągle mieszajac..po kilku minutach wrzucam w to ubiete białko i mieszam dokaldnie...jeszcze z minutke na gazie i gotowe...powinno być dośc gęste..ale jak kto woli... do ego jakiś sok... ja dzis nie mialam, to wzielam kilka łzek dżemu i zmiksowalam z wodą gotowana..i gotowe...dobre na cieplo i na zimno:)

dziuba jutro Wasz dzień ;-) trzymam kciukasy
Aniu przykro mi z powodu straty pieska- liska...
mama w boju Ritka po kims ma ten charakterek ;-)
martka fajnie że już ci schodzi to paskudztwo... na pewno skorzystam z przepisu ma kasze manna :-p
marciaag odpoczywaj puki możesz uwierz wiem co mówi :happy2:

my dziś byłyśmy na zakupach, kupiłam sobie 3 bluzeczki i spodnie oraz 3 pary skarpetek dla Julianki :-) musiałam kupić sobei bluzki bo te które miałam były za krótkie i oponka wypływała...

dziś wazny dzień!:)) trzymam kciuki za dziubę!!

Aniu - bardzo bardzo bardzo współczuję :-:)-:)-(trzymaj się kochana:-:)-:)-(też wiem jak bardzo to boli... :-:)-(

Martka hehe ogrodniczka tylko z zamiłowania i to początkująca;-):-)a co do domku, to teraz ostatecznie meblujemy kuchnie :-Dkomentarze dot. projektu kuchni znajdującego się w dzienniku BARDZO mile widziane:-D

cris - uszole do góry :) jeśli wczoraj był taki "sądny dzień" to dziś powinno być lepiej.. oby!:))

witajcie:-D

matko, jak tu dziś pusto:szok:my niestety się nie plażujemy:-(muszę się przygotować, i domek również-wszystko trzeba męzusiowi zostawić w należytym porządku :tak:a on jeszcze dziś na noc do pracy idzie:-:)-(dziś mi powiedział, że mu smutno beze mnie bedzie:sorry2:pomimo tego, że to tylko 5 dni.nie, wiem jak on, ale ja sobie odpocznę:tak:on to chyba jedynie ode mnie odppocznie:-D
dobra uciekam ziemniczki na obiad obrać i prasowanie zrobić.

dziuba: zobaczysz będzie pięknie, a jutro o tej porze już bedziesz zrelaksowana:-)powodzenia:tak:

minka: strach się przyznać po kim Rita ma charakter...niestety po mnie, bo ja też taka byłam:sorry2:teraz mam za swoje:-D

marciag: po takim tyg to zafunduj sobie, porządny odpoczynek:tak:

miłego dnia wszystkim:tak::-D

Witam!!!!

Dzuba.....to już dziś:)... usmiech proszę i bez stresu :)

Cris
ty sie nie przepracowuj..mąż sobie na pewno poradzi:)

Ivi
oglądalam te projekty...fajowo...w ogóle cały domek fajowy, strasznie mi sie ta antresola podoba...jestem ciekawa jak to będzie wygladalo jak juz zamieszkacie tam....a swoją droga o zdolniachy jestescie, tyle rzeczy sami robicie....to bedzie na prawde wasz dom..tyle waszej waszej pracy:)))

minka
gratuluje zakupów...ja tez sie ostanio obkupiłam...w końcu bo zawsze tylko dziecko i dziecko hehehe

idziemy zjeść zupke i na rowerek:)))

czesc Dziewczynki
dawno tu u Was nie bylam i przyznaje sie bez bicia ze zaleglosci nie nadrobilam, ale wiem ze mi wybaczycie :-)
po pierwsze dziuba kochana dzis Wasz wielki dzien, trzymam kciuki by wszystko bylo piekne i takie jak sobie wymarzylas-zreszta jestem pewna, ze tak wlasnie bedzie, nie ma innej opcji :-) juz moj aniolek w niebie sie o to postara:-)
u nas dzis smutny i zarazem piekny dzien-rano pozegnalismy nasza Antoske. W serduszkach zrobilo sie lzej...mamy aniolka w niebie... role sie troszke pozmienialy, bo tak zamiast my opiekowac sie nia, ona bedzie czuwala nad nami...
Jestemy bardzo silni i juz pogodzilismy sie z tym co sie stalo-tak mialo byc... postrzegamy to jako czesc jakiegos wielkiego planu, i czujemy ze ma to jakies pozytwyne strony...
jak tylko minie te 6 tyg, bedziemy sie starac , bardzo starac o rodzenstwo dla Tosienki... juz nie moge sie doczekac tych 2 kreseczek na tescie:tak::-D teraz wiem i czuje ze jestem stworzona do bycia mama, i z takim nastawieniem przebije nawet Cris i zostane kolejna forumowa mama w boju :-)
jeju tak czytam co tu naskrobalam i wnioskuje ze jest to strasznie niezgrabne i ekstremalnie nieskladne, ale pisze to w emocjach, a poza tym tak w wielkim skrocie rysuje sie to, co teraz mam w sercu...

Andzia kochana... jesteś wspaniałą mamą...cała jestem w ciarkach po przeczytaniu tego co napisałaś:)
strasznie Ci zazdroszczę tej pogody ducha.... jesteście po prostu wielcy i musicie się strasznie kochać, bo bez miłości i wsparcia ciężko przeżyć i pogodzić się z przeciwnościami losu....

Antośka na pewno jest z Was teraz bardzo dumna:tak:

reklama
no no.....już zaczyna się ceremonia Dziuby... pewnie dla tego tu tak pusto :)

a ja obiecałam że myślami jestem z wami i jestem:-D:-D:-D

DUŻO DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

just_married.jpg

url

Ostatnia edycja:
Do góry