reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

marciaag: tort rewelaacyjny:tak:a co do dzieciaczków w brzuszku to moja córcia, zawsze się na usg chowała, dopiero tydz przed porodem dowiedziałam się, że to dziewuszka:-Da mały jak tylko był obraz na usg, to odrazu pokazywał co mam między nogami, tak więc nie było wątpliwości, że to chłopczyk:-D
powodzenia w pieczeniu:-)

reklama
Witam w piękny Dzionek :-)

Marciaag ciacho bomba :tak:życzonka NAj NAj dla Ukochanego :tak:

Mamo w boju mój mężul jest świadomy co stracił ale ma pietra że zaskocze bo w te dni jestem nieobliczalna :-D;-):zawstydzona/y: a dzieci nam juz starczy :tak::-)
to fajnie że Twoje dzieciaczki się dogadują moje niebardzo bo Domcia wiecznie zazdrosna o swoje zabawki:-(

Izabelindo to powiadasz że spietraliście? słyszałam że dobry ten film muszę go oglądnąc :tak:

dobra mykam sprzątać bo gości dziś mam , szwagierka wpada ze swoim maluchem :tak: kurcze jeszcze jeden mały głośny człowieczek chyba zwariuję :-D
Miłego Dzionka

jola: moja córcia jest też bardzo zazdrosna o zabawki, ale nie tylko w stosunku do brata, ale też innych dzieci, nie idzie jej wytłumaczyć, że się tak nie robi, i w ogóle ma takie jazdy, ze czasem mnie normalnie doprowadza do szału:wściekła/y:

część Cioteczki!
martka szybkiego powrotu do zdrówka, abys zdążyła zaleczyć na śluby i weselicho ;-)
Cris gratulacje dla Emka i jego chodzenie :tak:szybciutko mu poszło :-D moj Wiktorek do 3lat uważał że jego zabawki są tylko dla niego, w przedszkolu sie nauczył że trzeba sie dzielić:-p a teraz mu waraca znowu egoizm... choc dla siostry niebo przyniesie :happy2:
JKRZYMKA mój mnie często zostawia na poczet siłowni... a później żałuje hihi
Marciaag najlepsze życzonka dla ukochanego i powodzenia w pieczeniu ciast :-D
Iza słyszałam od Ani że twoja córcia to big babeczka ;-) pewnie masz bardzo smaczne mleczko gratuluje ;-)

Kochane, już z braku czasu nie czytam co się u Was dzieje...
wysłałam wiadomość Wam na n-k z osobna, ale tu też napiszę bo nie każdą mam na n-k;
nastąpiły zmiany organizacyjne,
nasz ślub odbędzie się w Katedrze Oliwskiej jutro o godz. 18.15
zapraszamy!!

Dziuba
fiu fiu...w Katedrze :))))
strasznie chciała bym was na żywo zobaczyc..niestety, nie będzie mi dane:(
udanego slubu..na pewno bedzie pieknie:)

Jarzymka
no to mężuś pewnie pożałował heheee

Cris
gratulacje dla małego tuptusia
Michalina też nie bardzo chciała się dzielic zabawkami z kuzynka..ale tak już dzieci mają...wyrosna z tego

Marcia
super tort... boski po prostu...udanego pichcenia:)

a ja mam już wstawiona zupke..dziś kalafiorowa..koniecznie z groszkiem zielonym, bo u michaliny groszek to teraz numer 1 hehehe...
wiecie co to moje cos cholernie swędzi.... na szczęście umiem sie opanowac od drapania, ale jestem przez ro strasznie rozdrażniona.... do tego strazsznie zle spałam, bo ubrałam sie w piżamę z długim rekawem żeby nie zarazic tym Darka i było mi piekielnie gorąco:(

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Kurcze.... i jak tu się rozczworzyć???? w sobotę moja ciocia ma imieniny, w Pucku gra FEEL, moja znajoma robi paniejski a nasz przyjaciel ma ochotke na grilla u nas.....a ja mam ochote na wszystkie te cztery imprezy na raz...tylko jak????.... ale z drugiej strony wygladam jak trędowata i nie moge pic bo biorę antybiotyk...grrrrrr..:wściekła/y::no::angry:

nie to na pewno nie to.... mój brzuch, ani plecy z niklem kontaktu nie miały :)
to raczej jakis liszjec o bardzo łagodnym nasilenieu... zakażenie gronkowcem..mialam rane na plecach i od tego sie zaczęło...
ale spoko...juz zauważam poprawę..małą ale czego sie spodiewać po 24 godzinnej na razie kuracji hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
strasznie współczuje :/ (ja się ostatnio dowiedziałam że uczulać mogą także niektóre ciuchy! szczególnie czerwone, czarne i fioletowe bo chodzi o barwnik :/ i to dermatolog takie rewelacje powiedziala wiec w sumie jej wierze...)

Do góry