reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Część :-D
u nas dzis spacerkowo :-) z Ania na bulwarku sobie spacerowałyśmy :-)
Mała dzielnie zniosła podróż trojlebusem i autobusem :)

reklama
Jejku Andzia..ale mialas nockę..ja nigdy nie słyszałam o takim krwawieniu przed porodem:baffled:.... ja nawet nie pamietam już jak to bylo, urodziłam Michaline w 20 minut, ale byłam juz dzień wczesniej w szpitalu z racji przenoszenia.

witam nowe trójmiastki:tak::-)

a my rano bylismy na wycieczce rowerowej...co prawda to duzo powiedziane, bo na rowerze jechala tylko Miska hehehe.....ale to zawsze wycieczka hehehe

teraz porządki..."odgościowuję" własnie nasza sypialnie i piorę pościele "pogościowe":-D.... pogoda sie troche zapsuła, ale mam nadzieję że nie bedzie padać, bo nastepna pralka czeka na wywieszenie na dwór:)

spadam do szmaty, bo u mnie w domu jakos dziwnie nic sie samo nie robi:-:)-:)-:)-D

no ja po spacerku po obiadku może jaszcze praleczkę zarzucę ale jakoś mi się nie chce :-p leń mnie złapał:tak:
mały śpi uf... ale Domcia lata jak z motorkiem w ......

minko dziekuje za mily spacerek. widzisz-spadly tylko ze 4 krple deszczu na mnie-a to sie zapowiadalo na ulewe, ale ostrożności nigdy zbyt wiele-bo ten Twoj skarb to takie malenstwo:)

minka mnie pocieszyla,ze to chyba juz niebawem wyjdzie zabek-to take juz dziwne kreseczki bialawe sie pojawily i wglebienia

andzia..ja bylam namolna jesli chodzi o szpital na klinicznej i kazdego dnia cos robilam by mnie przyjeli-az wkonczu tam trafilam..nie ma co zwlekac bo to chodzi o nasze zdrowie i zycie-wiec ruszaj prosze do innego szpitala

pozdrawiam

Gosiaczku tak se luknełam żeś Kobieto jest z Przywidza ha ha
a ja mam teściów z Nowej Wsi czyli rzut beretem :-D
czasem tam bywam :tak: może kiedyś na kawkę pójdziemy ;-)

no tak właściwie można na spacerku się spotkać kiedyś dziewczyny

Dzięki za milutkie przywitanie:-D

Andziaa, zazdroszczę, że to już tuż tuż, ale z tą krwią to bym się przestraszyła, mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Strasznie bym chciała usłyszeć, że już w weekend urodzę, bo jestem okropnie ociężała:-(

Martka, my z mężem za każdym razem robimy córki, ale wychodzą z tego synowie :-), trzecie maleństwo również z siusiakiem:)

Z dwójką nie jest tak źle, ale nie za bardzo sobie wyobrażam jak będzie wyglądać życie z trójką drabów... Dzisiaj cały dzień spacerowaliśmy, byliśmy nawet na plaży ale cholernie ciężko z takim brzucholem dzieci po plaży ganiać...

Teraz Adam domaga się, żebym się z nim spać położyła, więc życzę wszystkim miłych snów, ewentualnie szybkich i bezbolesnych porodów :-D

Witam na po urlopie :)

Wróciliśmy wczoraj wypoczęci leniwi a mi się już prawie w ogóle nic nie chce,a do zrobienia jest dużo...Zwiedziliśmy Biskupin Wenecję Gniezno Poznań Licheń żnin i okolice...Było super...Nocowaliśmy w Rozalinowie we wsi gdzie jest cisza spokój przyroda...nic tylko odpoczywać...Jednej nocy mieliśmy tylko mini przygodę,bo nie wiedzieć czemu obudziałam się w nocy wyskoczyłam z łóżka jak poparzona i zaczęłam krzyczeć,że w łożku jest żaba :-) Po poszukiwaniach narzeczonego okazało się,że żaby nie ma i nie było...Nie mam pojęcia skąd ja wzięłam tą żabe...

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy...

Witam nowe koleżanki :)

Izabelinda na Witominie będę od następnego tygodnia już nocowałam,ale pewnie jakoś pod koniec Niestety mamy opóźnienie w remoncie łazienki .

Dzisiaj od rana sprzątałam w domku bo kurzu co nie miara,a na dodatek nie wiem kiedy mają przyjechać moi przyszli teściowie...mają dać znać jeden dzień przed przyjazdem :/...

mamo w boju gratuluję zasłużónego awansu

andziaa mam nadzieję,że kolejna wizyta w szpitalu zakończy się pełnym sukcesem i oby takich fałszywych alarmów jak najmniej...

Zmykam do łózia,bo oczka się już kleją
Słodkich senków dla wszystkich

Pozdrawiam

reklama
sms od andzi dziś dostałam o 3 rano:

hej.wczoraj o godz 19.35 na świat drogami natury przyszła Tosieńka-niestety mattwa. nie wiadomo co się stało po nocnej wizycie,po której odesłano mnie do domu. o 10 rano odeszły zielone wody płodowe-Małej przestało bić serduszko- nie wiadomodlaczego. jak dojdę do sieboe postaram się Was odwiadzić na razie wyaczcie ale będę tego chyba unikać. trzymam się całkiem ok, ale myślę, że to efekt szoku-staram się sobie tłumaczyć, że tak miało być. Tosia była prześliczna dziewczynką bardzo podobną do taty-wygladałatak jakby słodko spała. dziewczyny z góry zakładm, że Wam jest bardzo przykro-proszę nie piszcie tego na razie. całuje i pozdrawiam. Andziaa

Do góry