reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Andzia nie dałam rady niestety przed spacerem obrobić jeszcze kilku zdjęć i nagrać na płytkę. Tak więc nie dostarczę jej dziś Twojemu pięknemu. Może jutro się uda?

Co do spotkania w tą sobotę to raczej na pewno nie tym razem, bo mąż roztacza mi tu przed oczami wizję wielkiej fety z kupą gości (sama pozapraszałam hihi), z których każdy chce ciacho, kawę, obiad itd.... szaleństwo :rofl2::szok::rofl2:. Kurcze dopiero teraz zaczynam panikować jakby to było nie wiadomo co a nie chrzest. Wcześniej jakoś lajtowo do tego podchodziła a dziś żołądek na supełek.

hmm...no tak Cris- Ty zaczynasz remont lazienki i jestes uziemiona...
Nie wiem co zrobic w takiej sytuacji...cos czuje ze tych spotkan bedzie kilka zanim wszystkie w komplecie sie w koncu zbierzemy:-)
Iza spokojnie:-) nie spieszy sie - jak bedziesz miala chwilke i ochote porobisz sobie to na spokojnie;-) moj Maciek konczy zawsze prace o 17, wiec pewnie odbior plytki bedzie po 17 ;-) ale rob sobie to wtedy kiedy bedziesz miala czas kochana :-)
co do chrzcin dasz rade :-) przy pomocy meza ze wszystkim sie pewnie sprawnie i szybko uwiniecie :-) a ciasto zawsze mozna kupic, by nie tracic zbyt wiele czasu na domowe wypieki- bo wiadomo ze dla wiekszej ilosci osob to dosc prachochlonne zajecie...:-)

andzia: jakby co to, przesłałam Tobie mój nr kom na PW:-)

może zróbmy tak...spotkajmy się kto może teraz w sobote, a potem zrobimy następną turę...
ale jeśli nie będzie nikogo z gdyni, to może coś bliżej Gdańska???:-):-)

Cris ok dziekuje za nr ;-) zaraz sobie zapisze i przesle sms z moim :-) co do sobotniego spotkania- wlasnie przypomnialo mi sie ze mielismy z Mackiem jechac do Jego niepelnosprawnego wujka do Gdyni:baffled: ale jakbysmy sie umowily na 17- to mysle ze dam rade przybyc :-)
Pewnie jak nie bedzie zadnej babeczki z Gdyni- to Gdansk bedzie najlepszy. W koncu z Sopotu zadnej nie mamy, wiec bez sensu byloby sie tam zapuszczac :-)

Cris dobrze radzi, jeszcze długie lato przed nami, na pewno załapię się na jakieś inne spotkanko a Wy tymczasem zorganizujcie sobie w tą sobotę. I koniecznie zróbcie masę zdjęć co bym potem widziała co straciłam hihihi.

Aniu - dziękuję za przemiły spacerek z Antosiem i Tofikiem :)

Zgadnijcie babeczki kogo spotkałyśmy na bulwarku? Mamę Czarusia, Anię.

reklama
izabelinda, dziekuje za spacerek:) bylo cudnie-a jaka pogoda zajefajna:) mam nadzieje,ze niebawem po witominie mnie oprowadzisz?

chcialas wiedziec, czy moj maz jest chudy:) wiec dolączam foty-ktore pewnie i tak juz tu kiedys wstawilam:)

caluje

Do góry