reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień dobry :)

U nas wczorajsze wybieranie imienia po strzelonym golu dla Hiszpanii skończyło się pytaniem retorycznym kobieto czy musimy wybierać imię w dniu finałów mistrzostw europy?Dopóki nie strzelili gola było ok później już nie dyskutowałam :/

dziuba mam małe pytanie czy Wasze wesele będzie takie typowe z zespołem i zabawą do rana ? Pytam bo zastanawiam się czy wziąć od razu ślub kościelny czy najpierw cywilny,a po urodzeniu maleństwa kościelny.Nie chcę mieć typowego wesela,bo poprostu nie dam rady z tym wszystkim.Zresztą opuśiłabym własne wesele przed 24,bo poprostu o tej porze muszę już spać,bo usnę nawet na krześle.

Czeka nas jeszcze powiadomienie rodzinki o mojej ciąży,bo narazie nic nie wiedzą Z moją rodziną będzie ok gorzej z rodziną mojego narzeczonego,bo jego mama jest dość ciężka do rozmów i jak się dowie to chyba z krzesła spadnie i mogę się założyć,że pierwsze jej pytanie to będzie kiedy bierzemy ślub kościelny... Nie przepadamy mocno za sobą,ale i widzmy się rzadko bo mieszkają 500km od Gdyni...

Dobra zmykam kupiłam album dla mamy oczekującej dziecka i pora zacząć wypełniać album :) no i dalej pakowanko...:)

Miłego dnia

reklama
moge Ci podarowac ktores zdjecia na plytce w super jakosci. moze wywolac u fotografa. ostatnio wywolywalam takie 15x20 i kkosztowalo chyba 9 zl, wiec nie ma tragedi:)

caluje

dziuba: to jest naprawdę piękny dzień w życiu:-)nerwy jak zawsze obecne:tak:ale to normalne i wskazane-potem odczujesz ulgę...hi,hi,hi:-)

dziewczyny oto mój dzisiejszy zakup, sukienka, która bardzo się spodobała mojemu mężowi
Śliczna ciążowa (i nie tylko) sukienka! (391018066) - Aukcje internetowe Allegro

a to moja faworytka, tylo muszę trochę poczekać, bo to jest aukcja...mam nadzieję, że uda mi się ją wygrać-bo mi taka sukienka, akurat na ślub będzie pasować:-)
Śliczna sukienka ciążowa w rozmiarze XL (384547229) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję, że będę w nich jakoś wyglądać:rofl2:

Dzien dobry Dziewczynki:-)
Na wstepie pragne Wam podziekowac moje kochane, za pochwaly na temat moich zakompleksionych nog :-) poprawilyscie mi humor :-)
Cris mam nadzieje ze po narodzinach Antosi nie bede miala czasu przejmowac sie gora kompleksow-nawet nie wiesz jak bardzo tego pragne!! Jest to strasznie meczace, i siadajace na psychike-miejmy nadzieje ze corcia przesloni mi caly swiat lacznie z wielkim swiatem niedoskonalosci, ktore sobie stworzylam we wlasnej glowie :-)
mniam mniam-z Ciebie kochana to kuchara pierwsza klasa hehe (nie obraz sie za wyrazenie-specjalnie go uzylam dla przekasu, zreszta jest slodkie ;-) ). Przepis na baklazany-rewelacja i zapewne tak smakuja ta potrawa :-) musze wyprobowac, bo tez bardzo lubie siedziec przy garach :-)
Biedulko juz od samego rana na nogach...ach te dzieci-niedlugo ja bede tego doswiadczac :-)
Aniu bardzo ladne zdjecia :-) a Synus rzeczywiscie ma spojrzenie tatusia
dziuba zycze owocnego dnia!! Oby wszystko udalo sie sprawnie zalatwic:-) i zostalo tylko oczekiwanie na ten wielki dzien :-) a kiedy suknia do odbioru ?
marciaag musze przyznac ze z momentem na wybor imienia nie trafilas :-) Ciesze sie ze remont dobiega konca i bedziecie mogli juz niebawem zamieszkac w soim przytulnym gniazdku :-) super ze z dzidzia wszystko w porzadku-to najwazniejsze !!
iza DD ma zdolnosci po mamusi:-) zdjecia superowe :-) co do lejdis- no coz mam podobne zdanie. Zdecydowanie bardziej podobal mi sie testosteron:-) Tylko ze ja niestety bylam w kinie:wściekła/y: trzymamy kciuki za zabka !!

Cris sliczne kreacje :-) mnie jednak sie tez bardziej podoba ta biala, co nie oznacza oczywiscie ze pierwsza jest zla- obie sa wyjatkowe i ladne :-)

mi też tak szczerze ta biala sie bardzo podoba!! jest elegancka, ale na niedzielny spacer też super!!
andziaa, Ty jak na 9.miesiac ciąży śłicznie wyglądasz, nie masz się co kompleksić!!
kurna Młoda mi coś poprzestawiała ponaciskała i mam mega wielką czcionkę i na dodatek piszę znaczkami!! :wściekła/y: ciekawe czy wyświetli sie normalnie...

a co do naszego spotkania, zorganizujmy to w końcu, może w najbliższą sobotę?? piszcie której pasuje której nie, na pewno coś nam się uda ustalić!!

Ja napisze tak: bardzo zalezy mi na naszym grupowym spotkanku,ale ja sie pisze tylko na ten tydzien i ten weekend, pozniej juz raczej zapuszczac sie nigdzie dalej niz okolice Starowki nie bede :-)no moze do 10 lipca sobie na to pozwole:-) mi ta sobota pasuje :-)

andziaa, wiemy i rozumiemy ze już nie powinnaś się oddalać za bardzo od domku (chociaż wiesz, w razie czego to my wiemy co robić!! :laugh2:), więc im szybciej to zorganizujemy tym lepiej, a tak myślałam o sobocie żeby Agnieszka miała wolne, chociaż kto z nią i Martką ma kontakt?? bo Martkę gdzieś nam wcięło... Cris, a Twój mąż jak pracuje? dacie radę tak żebyś sobotę miała wolną?

reklama
ahh..dziewczynki..tak po za tym to niebawem nie bede juz mieszkac na witominie tylko na sokółce, wiec gdy tylko tam wszystko zrobimy, zaprosze Was na kawe:) chyba,ze od razu po odebraniu kluczy?:)

Do góry