reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Izka gratuluje doboru słow .Wszystko mowia za siebie.To ja nastawilam swoj rowek za Ciebie a Ty z takim tekstem tu im wyskoczylas!.Szkoda ze nie potrafilas stawic ku temu czolo tylko schowals glowe w piasek i zawinelas manatki tutaj... Co chcialas osciagnac?a moze uslyszec? oj jaka ja biedna jestem? ja Cie zalowalam ale teraz widze ze nie potrzebnie !a tak w nawiasie mowiac...Ty zyj se we własnym smrodku i liz rowki komu tylko chesz bo swojego ja to napewno Ci nie dam!Mylilam sie co do Ciebie..Tylko szkoda ze dopiero teraz oczy musialam otworzyc...gdy juz jest po fakcie...

jak masz zamiar udyielac repremendy,to na priv pisz. co do nas nie wiemz o co chodzi, ale skoro az tu dotarlas nie wiadomo skad i dlaczego,tzn ze jestes strasznie oburzona, ale zeby szpiegowac??a co my cholera w podstawowce jestesmy??gratuluje poziomu. iza nie dala nam znac o kogo chodzi, zebz zostawic wszystko w spokoju, ale to co Tz yrobilas to jest zwzcyajne chamstwo, skoro sie nie odzywa to daj jej spokoj, a nie ciagniesz sie za nia jak smrod po gaciach. nie wazne kto ma racje, kazdy ma swoje zdanie, ale tak wpadac i dawac repremende??a niby co iza jest jakas oszustka,ktora Tobie kasy nie oddala i musisz nas ostrzec??wez sie kobieto w garsc i pomzsl zanim cos napiszesz.dowidzenia

reklama
Aj, nie nie nie.... to nie o Was chodzi...

Pisałam też w innym dziale forum BB, byłam z tymi dziewczynami bardzo zżyta, ale podpadłam niekoronowanej królowej tego forum, ośmieliłam się mieć inne zdanie i ogólnie być inna. I ta królowa plus część starej gwardii zrobiły na mnie nagonkę.
Puściły mi nerwy i poprosiłam syna by zmienił mi hasło, postanowiłam ze nie będę wchodzić więcej na bb, bo jeszcze mi z nerwów mleko zaniknie dla Patki.
Ale jestem słaba, wchodziłam sobie podczytać co u Was i stwierdziłam że może chociaż Wy mnie przyjmiecie już na cały etat z otwartymi ramionami...
Bo tam już nie zamierzam pisać wcale... mimo że jest kilka miłych kobietek.

Izka gratuluje doboru słow .Wszystko mowia za siebie.To ja nastawilam swoj rowek za Ciebie a Ty z takim tekstem tu im wyskoczylas!.Szkoda ze nie potrafilas stawic ku temu czolo tylko schowals glowe w piasek i zawinelas manatki tutaj... Co chcialas osciagnac?a moze uslyszec? oj jaka ja biedna jestem? ja Cie zalowalam ale teraz widze ze nie potrzebnie !a tak w nawiasie mowiac...Ty zyj se we własnym smrodku i liz rowki komu tylko chesz bo swojego ja to napewno Ci nie dam!Mylilam sie co do Ciebie..Tylko szkoda ze dopiero teraz oczy musialam otworzyc...gdy juz jest po fakcie...

Dlaczego zawsze jak coś napiszę, to się musi przeciwko mnie obracać. Lady nie doczytała do końca, wcześniej pisałam, że jestem bardzo z dziewczynami zżyta, że jest tam kilka miłych kobietek (między innymi o Lady mi chodziło, to bardzo serdeczna osoba i bardzo mi pomagała ostatnimi dniami) i że uciekłam bo królowa i część jej starej gwardii zrobiły na mnie nagonkę. A potem o tym podlizywaniu się to dalej chodziło o gwardię a nie wszystkie dziewczyny.

Nawet nie wiem jak mogła mnie o coś takiego podejrzewać...

Ostatnia edycja:

jak masz zamiar udyielac repremendy,to na priv pisz. co do nas nie wiemz o co chodzi, ale skoro az tu dotarlas nie wiadomo skad i dlaczego,tzn ze jestes strasznie oburzona, ale zeby szpiegowac??a co my cholera w podstawowce jestesmy??gratuluje poziomu. iza nie dala nam znac o kogo chodzi, zebz zostawic wszystko w spokoju, ale to co Tz yrobilas to jest zwzcyajne chamstwo, skoro sie nie odzywa to daj jej spokoj, a nie ciagniesz sie za nia jak smrod po gaciach. nie wazne kto ma racje, kazdy ma swoje zdanie, ale tak wpadac i dawac repremende??a niby co iza jest jakas oszustka,ktora Tobie kasy nie oddala i musisz nas ostrzec??wez sie kobieto w garsc i pomzsl zanim cos napiszesz.dowidzenia

heheh dobre nie wiesz o co chodzi???????????przejrzyj posty do gory.. Izka ma czelnosc opluwać na forum a nie na priv..........a komuś nie wolno:crazy:
kazdy ma prawo pisac na forum .............przeciez to wasze slowa .............wszytko co chce...........................dziewczyny dalyscie sie jej z manipulowac ... ona jest niezla w te klocki.. za chwile zdominuje wam watek tak ja probowala zdominowac nasz ..nie podobalo sie wiec fora ze dwora.. nikt sie z nia meczyc nie bedzie.. nie mialysmy ochoty przekopywac przez godz calego watku zeby dogrzebac sie do postow innych forumek....zgrozo
Nie mialysmy ochoty ogladac zdjec jej wypietego tylka.... zdjecia zrobionego przez jej syna .. i podpisanego ze to patologia.. z nia jest cos nie tak...nie mialysmy ochoty zatanawiac sie z nia czy jej pies powinien zostac w domu przz dwa tyg .. sam..................bo dla kazdej bylo to oczywiste ze Nie.I wielu innych rzeczy nie mialysmy ochoty sczytac w wykonaniu ,,Belindy,, jest pusta jak dzban infantylan jak rzadko kto.....
to co Belinda napisala powinnowam dac wiele do mslenia...........jak zrobicie cos przeciwko niej .potraktuje was tak samo;-) wiec teraz jej slodzcie bo inaczej wam kaze rowy liazc!
Mamo w boju nie ma sie co unosic .....ona naprawde nie jest tego warta ..

Pozdrawiam i zapraszam na watek kwietniowy u Nas jest teraz naprawde milo....

Edit

IZKA NIE MASZ POJECIA JAKIE ROZMOWY NA TWOJ TEMAT TOCZYLY SIE NA WATKU ZAMKNIETYM!!!!!
WIEC ODWAL SIE JUZ OD LADY... PRZEKONALA SIE TERAZ JAK JESTES .......A MIAL KLAPKI NA OCZACH DO TEJ PORY

BEZ ODBIORU!!!

Ostatnia edycja:
Powiem tak....
nie mam zamiaru zagościć na watku kwietniówkowym, bo mam tu próbkę owej miłej atmosfery.
Żenua i Żenada jak dla mnie.
ka32sia - wybacz, ale jesteś ostatnią osobą, która ma prawo radzić nam w jaki sposób traktowac kogokolwiek na forum, zatem ze swoją dobrą radą powróć na swój wątek.
I najlepiej tam zostań.
Nie interesuje ani mnie ani pewnie nikogo na wątku trójmiejskim na co macie u siebie ochotę a na co nie. Forum jest od pisania postów, po to jest tworzone.
mam to tam, gdzie kończy się szlachetna część moich pleców.
ale..ale.... u was jest przecież zakaz tworzenia nowych wątków i trzeba prosic o zgodę :-D Takie PiSowe rządy jeśli chcesz cokolwiek naPiSać :-D:tak::-D:-D:-D:-D

Co do postu Izabelindy - po takim Waszym Entree tutaj, wiem, że się nie myliła. Dobór słów może i ostry, ale trzeba umiec nazywać rzeczy po imieniu.

Żegnam.

wiecie co czegos nie rozmiem...jak mozna dac sie zdominowac??przeciez to forum internetowe, kazdy moze sobie dominowac. wyrzucilzsci ja od siebie, ale tu smrodu nie musicie robic. iza owszem wspomniala o jakims forum ale nie napisala, ze na kwietniowkach. a co teraz bedziecie sobie do nas spedy robic??bbo wam ona nie pasuje??
po za tym, super, jest kogos obrobic na watku zamknietzm.
przejrzalam, wsz watek i nie znalazlam wielce oburzajacych tresci.a zdrobnienia...nie wszscz ich tak namietnie uzywaja, ale jak dlaa mnie to nie problem, ze ktos tak pisze
latwo pisac, ze z nia jest cos nie tak...grunt to tolerancja.
nie ma to jak przyjsc namieszac i zawinac tzlek. rewelacja. a jesli chodzi o posty i ich ilosc...to jak komus nie pasuje to po prostu moze ich nie czztac.

nie ma to jak przyjsc i zrobic dym

popieram.
Trzeba mieć niezwykłą odwagę cywilną by obrabiać komuś 4 litery na wątku zamkniętym i jeszcze się tym szczycić :-)
ŻENADA:-D

wiecie co... szkoda gadać normalnie, jak dzieci się zachowujecie!! ta powiedziała na tą, ta na tamtą... nas nie obchodzi o co poszło na kwietniówkach, my tu sobie żyjemy w zgodzie i szanujemy ze kazda moze mieć własne zdanie więc nie wtrącajcie się do nas, Iza jest NASZĄ PRZYJACIÓŁKĄ i nie życzymy sobe jakichkolwiek uwag na Trójmiastkach

ale mam dzis smetny dzien:no:mezus w pracy do jutra, bo poszedl na 24h, a ja sama:wściekła/y:bylam z dziecmi na spacerz i teraz sobie siedze:-(rita przechodzi sama siebie, a mnie cholera bierze. jeszcz cos z klawiatura mi sie robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
mamo w boju, powiedziałabym Ci "połóż się, prześpij się chwilke", ale wiem ze przy dwójce rozbrykanych dzieci nie jest to łatwe... zwłaszcza że mąż w pracy... ale odpocznij na ile się da!!

Do góry