mama w boju
jest ich troje :-)
Izka gratuluje doboru słow .Wszystko mowia za siebie.To ja nastawilam swoj rowek za Ciebie a Ty z takim tekstem tu im wyskoczylas!.Szkoda ze nie potrafilas stawic ku temu czolo tylko schowals glowe w piasek i zawinelas manatki tutaj... Co chcialas osciagnac?a moze uslyszec? oj jaka ja biedna jestem? ja Cie zalowalam ale teraz widze ze nie potrzebnie !a tak w nawiasie mowiac...Ty zyj se we własnym smrodku i liz rowki komu tylko chesz bo swojego ja to napewno Ci nie dam!Mylilam sie co do Ciebie..Tylko szkoda ze dopiero teraz oczy musialam otworzyc...gdy juz jest po fakcie...
jak masz zamiar udyielac repremendy,to na priv pisz. co do nas nie wiemz o co chodzi, ale skoro az tu dotarlas nie wiadomo skad i dlaczego,tzn ze jestes strasznie oburzona, ale zeby szpiegowac??a co my cholera w podstawowce jestesmy??gratuluje poziomu. iza nie dala nam znac o kogo chodzi, zebz zostawic wszystko w spokoju, ale to co Tz yrobilas to jest zwzcyajne chamstwo, skoro sie nie odzywa to daj jej spokoj, a nie ciagniesz sie za nia jak smrod po gaciach. nie wazne kto ma racje, kazdy ma swoje zdanie, ale tak wpadac i dawac repremende??a niby co iza jest jakas oszustka,ktora Tobie kasy nie oddala i musisz nas ostrzec??wez sie kobieto w garsc i pomzsl zanim cos napiszesz.dowidzenia