reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ależ sobie dzisiaj poplażowaliśmy.... miodzio :)) spaliłam sobie udka kacze na czerwono w odróżnieniu od Martki. Jak ubiorę białe spodenki to mogę robić jutro za flagę Polski :))) akurat jak znalazł na meczyk.
Zaliczyłam też karmionko na plaży i wielkie kupsko Patrysi :)
A także lody i gofry z synkiem...

Kupiłam też Małej czapeczkę na lato, letnią, z daszkiem, ochroną na uszka i dziureczkami.... Czyli wilk syty i owca cała :)

Wybaczcie że nie odpisuję każdej z osobna ale mam dzisiaj dzień lenia. Jednak przeczytałam wszystko starannie :) I oczywiście pozdrawiam gorąco wszystkie trójmiejskie mamusie i ich dzieciaczki... I następnym razem chyba się jednak umówię z którąś z Was na spacerek, oczywiście jeśli będziecie reflektowały :)

reklama
Izabelinda
mala jest sliczna, to pierwsze zdjęcie jak z gazety..i to z okładki:)

a jesli chodzi i Twoje nogi to jutro białe szorty i nogi za okno:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

dobry wieczór:-)

padam dziś na pysk, zaraz ide poprasować i potem spać:-)przynajmniej jutro, bedę miała spokój:-)

izabelinda: no, Patusia śliczna a mina super słodka:-)zazdroszczę Wam tego plażowania:laugh2:ja zaliczyłam dziś tylko ogród, ale dobre i to:-)

martka: zazdroszcze opalenizny:-)ech...ja nie miałam za bardzo kiedy sie opalać:no:a i tak przy moim mężu to zawsze blada dupa będę nawet jakbym się na machoń strzaskała":wściekła/y::wściekła/y:chciałabym mieć taką karnację jak on:tak:

anja: ale z Nadusi prawdziwa piękność:-D

cześć Kochane, moja dziś o 4.30 obudziła sie na jedzonko wiec ja już wstałam od razu żeby sieznowuż poucyzć, dziś ostatni dzień przed egz a ja mam wrażenie że nic nie umiem... :szok::szok: boję się strasznie, nie zdam tego gówna!!
na dodatek wczoraj zamiast się uczyć, mama wyciągnęła mnie do Galerii "że tylko na chwilkę", po taką opaskę z chusteczką dla małej na lato bo ja strasznie chciałam taką kupic Martynce a tam są... no i wiadomo, zaliczyłyśmy niby tylko dziecięce sklepy, ale godzina ponad minęła :wściekła/y::wściekła/y: ale kupiłam jej tą opaskę i wypatrzyłam tak piękną sukienkę na lato, że chyba mimo że jest rozmiarówka od 92cm to jej kupie na przyszły sezon tak mi się podoba!! wiem że to troche bez sensu, ale nie mogę sie powstrzymać!!
Aniu, a co do spaerówki, my kupiliśmy na Dzień dZiecka, dziś robimy premierę wózka poza balkonem :laugh2::laugh2:
lecę herbatkę sobie robić (bo wciąż schorowana jestem jak diabli), myć się, ubrać i do nauki marsz!! juz rzygam tą całą nauką... trzymajta kciuki co bym zdała ten durny egzamin!!

Dziuba..szalona kobieto... o takiej godzinie to ja sie na drugi bok przewracam hehehee

a my cały dzien w ogrodzie:)

jutro rano jedziemy zostawic kasę w elektrowni:-(..a potem do Gdyni... wieczorkiem mała z dziadkami a my na piffko:):tak::happy::-)

zaraz kladziemy małą spać i czekamy na meczyk... ciekawe, ciekawe..może wygramy:-D:-D:-D

milego wieczorka..i kozystajcie jutro ze slonka bo od wtorku ma padać:-(

witam , u mnie w domku mąż też pogłada nadzieję w wygraną:-D, juz siedzi na kanapce i ogląda ,a obok Cezarutki, co za widok , boki zrywac:-D

dziekuje kochane na wszystkie rady. ja mam głęboą gondole i miesci sie moj maly,ale bardzo chce siadac. tez sie boje, ze pewneg odnia wypadnie. co do spacerowki,to mozna moją na lezaco zrobic i w sumi ejest dosc "okryta". nie wiem co zrobic. moze poczekam jeszcze miesiac. niech sie malutki nacieszy wózikiem hahaha bo kosztowal majątek. co do lekarzy to i tak nie doradza. po za tym mam bardzo staroswiecka pania doktor. czasem mi sie wydaje, ze ejst nie z tego swiata.

ahh.. powinnam byc w sobote w domku.

p.s oglądalyscie kubice? ja sie az poplakalam ze szczescia:)

p.s oglądalyscie kubice? ja sie az poplakalam ze szczescia:)

:-D:-D:-D:-D:-D:tak:

Aniu a gdzie masz ta swoja lekarkę?ja z moim zawsze na obłużu, potem znalazłam bardzo fajnego pediatrę w Redzie, dla mnie jest rewelacyjny, wykrył refluks i zapalenie płuc, coś w tamtym roku jakoś tak nie wyraźnie wyglądał, ale wszyscy lekarze w przychodni i szpitalu twierdzili , że jest wszystko oki, ale wiesz jak to matka , cos mi nie pasowało i poszłam do niego, naprawde polecam:tak:.

reklama
Dziuba kobieto, czy Ty wiesz że noce są do spania? :-D:-D:-D Co Ty wyprawiasz o 4 nad ranem :)) Podziwiam szczerze... Jeszcze o 5:30 jak dzisiaj mogłabym wstać ale o 4 to mi się oczyska kleją a Ty już drugi dzień pod rząd tak egzystujesz :)

Wczoraj był pierwszy od dłuższego czasu wolny dzień mojego męża, totalnie rodzinnie spędzony na spacerkach, miodzio :) Były też niestety chwile smutne, które spowodowały myślotok egzystencjalny... No i był TEN MECZ :crazy: podczas którego aż zasnęłam, taki był ekscytujący hehe.

Mama w boju - ogródeczek własny to też fajna rzecz, zazdroszczę, ja mogę ewentualnie przed blok i kocyk na beton położyć...

No miłego dnia dziewczynki, idę syna do szkoły wygonić :))

Do góry