reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześc dziewczyny:)
DZiuba wózek fajowo sie prezentuje , mała cała szczęśliwa, a jak ślicznie ubrana:-D.bardzo fajny pomysł z ta imprezą ze znajomymi. My tez mielismy małe weselicho , tylko najbliższ rodzina a reszta przyjaciele i było przynajmniej wesoło:-D.
Martynka zdjęcia szałowe , a brzusio jaki zgrabny:):tak:gratuluję chłopca:-D.
Abeja bardzo współczuje ostrego dyżuru, masz przeboje ze swoją małą, a ile nerwów:szok:, na szczęście wszystko dobrze:tak:.

u mnie tez upał , ciężko wyjśc z domu , strasznie grzeje i jest duszno:rofl2:, mnie jeszcze jakieś pyłki atakują, więc na spaceek poczekam do późnego popołudnia , bo nie dam rady:-(.
Z CHĘCIĄ PRZYŁĄCZE SIĘ DO WASZEGO SPOTKANIA, juz w środę jestem w PL, normalnie tak sie stęskniłammm, za Gdynia , że szok:tak:.
miłego weekendu, buziaki

reklama
dzień dobry wzystkim:-)

no ja z dzieciaczkami w domku siedze, nie wynurzę się z nimi póki upał nie minie. narazie mam okna pozasłanianie ciemną tkaniną, żeby słońce do domu nie "wchodziło" chociaż troszkę chłodniej:tak:Rita ma kaszel mokry i charczy, jakaś masakra:no:mam nadzieję, ze do wyjazdu jej to minie.

no my na posterunku już od 6:wściekła/y:a ja dziś stałam się szopem praczem, już 3 pralke nastawiłam, ja nie wiem skąd te wszystkie rzeczy biorą:confused::confused:normalnie produkcja jakaś, powiem szczerze, że jak nie ma mojego mężusia, to się nie mogę wygrzebać spod prac domowych:no:on mi mówi, żebym nie sprzątała, bo trudno jest gdzy w domu są dzieci, a ja nie cierpie jak syf jest:angry:i tak nie daje rady wszystkiego robić jakbym chvciała, ale trudno:baffled::baffled::baffled:trochę mi smutno, bo jak m wyszedł dziś do szkoły na 8 to wróci jutro ok 21:-(buuuu

abeja: ale masz życie z ta Twoją Zuzą, no to czekamy na maluszka:laugh2:a co do okien to ja też muszę często myć, bo mam okna od strony podwórka i tam piach jest, a że na 1 pietrze mieszkam to na oknie tez mam pelno piachu:angry:

martynka: powodzenia w przygot owaniach:-)no i oczywiście gratuluję synka:tak:bedziecie mieć wesoło z małym mężczyzną:-)

dobra uciekam pranie rozwiesić;-)
niłego dzionka wszystkim:rofl2:

witam słonecznie:)

Martynka
ale masz fajny brzucho..... gratulacje synka:)..fajnie wiedzieć co..Michalina do 25 tc miała być Michałem heheheheee...
a co do wesela to ważne ze przyjaciele nie zawiodą.. nie ma co sie smucić, będzie na pewno super:)

Dziuba
ucz się ucz..... ja też bym pochodzila po jakims centrum, ale dla mnie to prawdziwa wyprawa..... nawet nie wiem co się eraz nosi, nie pamietam kiedy coś sobie kupilam:-(

Abeja
niezły agent z Zuzki....dobrze ze tego nie połknęła...ufff
a co do okien to ja mam jak ty na śląsku... u nas przez brak dezczy nasze piaskowe drogi tak sie kurzą, że jak jakies auto jedzie to mam na oknach warstwę pyłu..koszmar..ale mi sie nie chce myć, dzie mam w planach sie opalać:-D..mam nadzieję że mała mi da:baffled::rofl2:

Ana
współczuję alergii...wracaj wracaj, u nas ciepło, ale lekki wiaterek z nad morza działa cuda:)

Cris
zdrówka dla Ritki:)
ty sie oszczedzaj kobieto.... ja mam spokój z praniem do poniedziałku.... wczoraj 3 pralki poszły:)

w domku tak przyjemnie i chlodno ze nie chce mi sie na dwór wychodzić..ale mam lan sie poopalać i muszę sie zmobilizowac, ma do mnie kuzynka z córką 2 letnią przyjechać w przyszłym tyg. z Wrocławia, ona jest strzaskana na mahoń, będzie mi wstyd z nią iśc na plażę taki bladzioch ze mnie heheheheee

Michalina biega po ogrodzie w piżamie:szok:..ide ja ubrać i sie smarzyć

miłego dnia

Anja to przedostatnie zdjęcie jest genialne!! nie wiem co tam takiego jest ale strasznie mi się podoba!!
wiecie co... byłam z małą się uczyć na dworzu, a ona miała na sobie body z krótkim i sukienkę na ramiączkach na to i co ją dotykam to ręce lodowce, nogi jeszcze bardziej :confused: nie chciała mi spać w wózku, musialam ją przykryć kocykiem takim cieniutkim małym i skarpetki założyć to dopiero zasnęła, ale nie na długo, zgłodniała więc przyszłyśmy i będę się dokształcać na balkonie

Anja
fotki cudowne:)

Dziuba
ja mała przykrywałam pielucha tetrową laem...chroni troche przed slonkiem a nie grzeje tak mocno:)

a ja sie opalałam, ale u nas równają drogi dookola mojego domu i strasznie kurzą, myslałam że sie tyle opaliłam a to kurze sie do kremu przykleił hehehe

mała szaleje w misce z wodą hehhee..muszę kupic jej koniecznie basen, bo zeszłoroczny jest beeeeee...biega w samych gatkach..(albo i bez).. i jest cała happy :)

dzieki dziewczyny. kupilam czopki i przespalismy ja kos noc:) no i gel tez mam, smaruje, ale nie widze poprawy. co do smoczka, to moze w aptece taki dostane? bo teraz w gdyni niestety nie jestem,zeby pojsc do vitali

co do gryzaka, to on jeszcze nie chwyta:( jest troche opozniony.

doradzcie, kiedy spacerowke wprowadzic?

Super ze cala noc przespana:)
a co do spacerówki to zależy jaka masz... jesli taką wymienną do wózka z gondolą to możesz już, bo one są w miare zabudowane i mozna polożyc oparcie na plasko jak malec zasmnie. niby wszędzie jest napisane że od 6 mc, ale moja się od 4 mc prawie w gondole nie mieścila, a poza tym już byla bardzo ruchliwa i bałam sie że mi wypadnie, a w spacerówce są pasy :)

ja skończylam na dziś z opalaniem..nabrałam kolorków w końcu, na szczęscie nie czerwonych hehehee... jeszcze jutro i bedę mogła w poniedzialek paradować po Gdyni w moich białych krótkich spodenkach i nie bedzie mi wstyd że mam nogi bielsze niż portki heheheee

reklama
Martka , no ale ci zazdroszczę , ja tylko buzia opalona , a jakie dupsko białe:-D
tu jest taki upał, że sie nie da wytrzymac w dzień, no i noce jasne, masakra. Jestem w szoku , ale sie cieszyc , bo nie często sie zdarza taka pogoda:tak:.
ANIU dziecko ''przepisowo":rofl2: przekłada się do spacerówki od 6 miesiąca, mój sie w 5m. buntował, Cezary też sie wcześniej urodził,więc to wszystko inaczej wygląda, najlepiej zapytaj lekarza jak wrócisz do Gdyni, a to chyba juz nie długo ..., ?każdy indywidualnie do tego podchodzi.

Do góry