reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ehh, Martka, lepiej że nie masz czasu dla nas i że szczęśliwa jesteś... szczerze mówiąc wolę Cię taką niż zapłakaną i zrezygnowaną - mam nadzieję że to już stare dzieje na zawsze!!!!

mi też się takie zwykłe proste podobają, oczywiście mam też 1000 innych pomysłów, ale chyba bym chciała właśnie taką skromną zwyczajną wiązankę...
ale patrzcie jaki oryginalny pomysł, to kolezanka mojej kuzynki miała taką wiązankę - z płatków samych kilkudziesięciu róż zrobiona jedna duża :laugh2:

moja2ia2.jpg

reklama
witam z rana:)

moje skarby w piaskownicy hehehee...

Dziuba
to stare dzieje hehehee... i oby nigdy nie wróciły:tak:

jak patrze na te wasze przygotowania....ach....śliczne te kiecki i wiązanki..... wydaje sie że ślub to sama przyjemnośc a tu tyle dylematów i przygotowań.
cokolwiek nie wybierzecie i tak będziecie ślicznie wyglądać:tak::tak::tak:....

buziaki

witajcie

no całe szczęscie pogoda nienajgorsza, ale my dziś w domku siedzimy:wściekła/y:ja mam gorączke, rita kaszel i katar:crazy:dzieci mi dziś szaleją, a ja dostaje kota, mam ich już dość. ubieram Rite, a ta ciągle się rozbiera:baffled:a mój mężuś wraca dopiero o 20 buuu:-:)-(
wczoraj zaczęłam spisywać instrukcje do dzieci, i zapisałam 10 str w malym zeszycie, a to jesze nie koniec:no:to jakaś masrakra jest.

martka:bardzo dobrze, ze sie tak integrujecie, napewno Wam to nie zaszkodzi:rofl2:

dziuba: bardzo ładne te bukiety:happy:

kurcze ciekawe co tam z andzia, nie odzywa się ...mam nadzieje, że wszystko u niej ok:confused:

Cris
zdrówka i cierpliwości.... moja też jak naturystka.biaga pół nago po ogrodzie i na boskaka, przestałam juz zwracac na to uwagę....bo tylko nerwy niepotrzebnie szarpie heheheh

witajcie babeczki w ten pikny dzień:-):-):-):-):-)
Kuba tez zasmarkany-ale taka pogoda że aż szkoda w domu siedzieć, i łazimy na dwór na całe dnie:-):-):-):-)
Wczoraj mu jego basenik wyciagnęłam i się moczył ,a dzisiaj przystawiłam mu do niego zjeżdżalnie i ma mini aqua park:-D:-D:-D:-D
Marta-kiedy się na plaże wybierzemy????Daj znac jak Darek do pracy pojedzie-może uda nam się jakoś zgrać-oczywiście jak masz ochotę:-):-):-):-)
Cris-cierpliwości w bojach....
dziuba-wiązanka cudowna-ale jak moge cos dodać od siebie:-)-wplotłabym do niej coś zielonego:tak::tak::tak:
miłego dzionka i weekendu :tak::tak::tak::tak:my wyjeżdzamy dzisiaj do teściów a w niedzielę śmigamy na rybki:-):-):-):-)

kochane, skad mam wiedziec,ze moj maly ząbkuje? wydaje mi sie,ze tak. strasznie sie slini, czasem nie chce jesc-a wyglada na glodnego no i ryczy napadowo. teraz godzine, a w nocy potrafi nawet 2! poradzicie mi cos?

reklama
Aniu
może już co nieco w związku z nimi odczuwa.
... mojej znajomej córka miała napady jak przy zabkowaniu po 3 mc i lekarz też mówil ze to pewnie to, a pierwszy ząbek wyszedł jak miała prawie 6 mc...na to nie ma reguły.... może gryzak mu pomoże jeśli to ma coś wspólnego z ząbkowaniem?
są w aptekach specjalne żele...mozna już sie w nie zaopatrzyć:)

Do góry