reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

o rety, byłyśmy z małą na plaży, jeny jak ja zmarzłam!! poszłam tylko w krótkim rękawku, Martynę też tak wyletniłam myśląc że będzie tak jak wczoraj, a tam taki wiatr że normalnie gęsią skórkę miałam... dlatego za długo nie wytrzymałysmy, malą okrylam kocem na którym miałyśmy sie opalać, troche sie pouczyłam i wróciłyśmy do domu... coś mi straszliwie nie idzie ta nauka... ale już się zabieram za tą nieszczęsne dokształcanie...

reklama
Noo, wiaterek oszust, aż sie Patrysia z kocykiem polarkowym przeprosiła.

Dzięki za cynk o Tesco - pojechała i kupiłam DD 3 koszule a Pati 6 bodziaków z krótkim rękawkiem :)

A teraz zdjęcia z cyklu - moja mama ma fisia na punkcie sukienusiek :)

andzia, powiem co tam,cesarka, wcale nie jest taka zla, szczegolne jak bedziesz na zaspie, super opieka i kiedy dziewczyny nie mogly siadac po porodzie ja juz smigalam, a tez sie nastawialam na naturalny hehe, nie wyszlo, ale to nie wazne, wazne jest zdrowie dziecka.

majac taka wade jak ty, lekarz kochanie raczej nie bedzie ryzykowac:no:nie boj sie, to po prostu lepsze rozwiazanie, dla was obu:tak:bedzie grejt!
a uza wade to ma moj szwagier -10, -11:no::no::no:, i chcociaz stac go na najleszy szpital i najlepszych chirugow w los angeles9tam mieszka)nie moze miec takowej operki bo ma bakterie na rzesach:baffled:maskara jakas!

no i majac takie obciazenie genetyczne moja siostra wychowala Kaie na bajeczkach na komputerze i tv, dzieciak 10cm od pudla sterczy:crazy::crazy::crazy::crazy:

Iza, Pati jest po prostu boska, moge zapytac czy ma cos z uszkami(przeziebila) ze taka czapusie jej zakladasz czy to taki nowy trend????;-) Wyglada slicznie w tej czapusi tak czy siak:-)

Iza, dla Ciebie specjalnie!! ale to nie dzisiejsze tylko jak cyrk zwiedzałyśmy, jakieś 2tyg temu...
Anja, ja moją też w czapce trzymam, takiej cieniutkiej, bo uszy jej strasznie odstają i zaginają się jak śpi, dlatego żeby zapobiec odstającym... (ja tam uwazam że jak będzie miała mieć odstajace to i tak będzie miala ale Salik tak powiedziała więc ja tez stosuje przez jakiś czas i zobaczymy czy poskutkowało...)

Załączniki

• DSCN4609.JPG
    DSCN4609.JPG
    584,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
aha:-D spoko, no tak dziewuszka zawsze moze sobie wlosami uszy zaslonic, ale moze nie chciec ogona, czy warkoczyka w szkole, chociaz teraz robia takie szybkie zabiegi plastyczne, 100%skuteczne i malo inwazyjne ,, troche nacinaja i naciagaja skorke za uszkiem. :-p
ale moze czapunia pomoze, chociaz ja nic nie widze ani u jednej malej damy ani drugiej by cokolwiek odstawalo. piekne lasencje i tyle:tak:

Do góry