reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Można znaleźc oferty noclegów w Polce i za granicą w dziale sport i turystyka :) My chcieliśmy wybrac takie miejsce żeby była cisza spokój,ale wszędzie było blisko i jakoś się udało :)
Dziuba będzie dobrze zobaczysz,że zaliczysz...Co do urlopu zagranicą to żona mojego chrzestnego ma biuro podróży i może załatwic coś taniej :) ale to jakbyście się kiedyś zdecydowali gdzie konkretnie :)

reklama
Abeja, jak dobrze ze to mówisz, ja już chcialam zagadać z Tobą czy jakby coś byłabyś w stanie cos zadziałać... ale my chyba we wrześniu w góry pojedziemy i do Krakowa (wstyd się przyznać, S nigdy nie był w górach!!! :szok::szok:), a na przyszłe wakacje będziemy już za granicę organizować chyba wakacje... wtedy na pewno skorzystamy z Waszej pomocy!!!!

a oto moje dziecko na nowym prezencie na Dzień Dziecka (moja kuzynka która będzie chrzestną małej naciągnięta została na ten plac zabaw co Wam pokazywałam, właściwie tylko jej pokazalam ten i wiele innych i ona kupiła...)
mata jest rewelacyjna!! mała wniebowzięta

Załączniki

• DSCN4947.JPG
    DSCN4947.JPG
    541,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN4959.JPG
    DSCN4959.JPG
    563,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN4965.JPG
    DSCN4965.JPG
    590,1 KB · Wyświetleń: 20
  • DSCN4967.JPG
    DSCN4967.JPG
    582 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCN4976.JPG
    DSCN4976.JPG
    566,6 KB · Wyświetleń: 22
Martynka pozuje jak mała modelka, gdzie aparat tam ona strzela oczyskami :)
A prezent rewelka, na pewno będzie jej dłuuugo służył. Co ma pod spodem? Można na dwór na trawę wystawić?

Iza to wygląda jak zwykla mata, "podłoga" to jakby materacyk taki, można na trawę, ale ja będę podkładać coś pod to żeby nie zniszczyć tego bo szkoda takie to fajne!

Marciaag, a gdzie ejst ta ulica na ktorej mieszkasz? nie znam az tak dobrze witomina:(

Izabelinda, widzisz kochana, mialysmy sie spotkac, ale musialam przyjechac do poznania. wracam 14 czerwca, wiec sie wybierzemy na spacer po witominie czy bulwarze cio?

tak w ogole to moj maly zaczyna podnosic glowe-tak jakby chcial usiasc. jakas masakra-silacz okrutny!

a ja tesknie..usycham bez mojego Janeczka:( chce juz zobaczyc swoje odbicie w jego oczach:(

pzodrawiam Was

Hej Anno

Ta ulica jest w okolicach 2 MPS... Często tam spaceruję z wóziem, oglądam domki, ogróki, kwiatuszki...
I chętnie wybiorę się z Tobą i Twoim wielkookim synkiem na spacerek :)
A w jego oczkach nie możesz się utopić? :-) Ma takie wielkie i cudne...
Ostatnio w autobusie widziałam nieco starsze ale równie wielkookie dziecko i cały autobus się zachwycał na głos... Pewnie to samo przezywasz jak gdzieś jedziecie?

witajcie wieczorową porą:-)

właśnie leże padnięta po dzisiejszym dniu, jak sobie pomyśle co mnie jeszcze czeka do zrobienia przed wyjazdem, to aż mi się jechać nie chce:wściekła/y:muszę książke napisać z wytycznymi co mogą dzieci, czego nie, komu jakie lekarstwa i kiedy:crazy:a to tylko 4 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie boje się co zastane jak wróce:baffled:mam nadzieję, że dam radę się zrelaksować podczas wywiadu, nawet mi się nie chce o tym mysleć, ale w końcu trzeba się na pare dni oddalić od dzieciaczków:happy:

aniu:Twój Antoś robi się coraz silniejszy i dorosły:-)a powrót Twego męża coraz bliżej:tak:

dziuba: martysia na tej macie ma całkiem zadowoloną minke:tak:super sprawa

reklama
Do góry