reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Iza, mi to sie podobł w zupełnie innym kolorze, takim bezowo-czarny, no ale niech ma facet radoche :laugh2:
Maarcia, Kochana nie przejmuj sie, wszystko przejdzie!! skończą się dolegliwości żołądkowe, to zacznie sie ból pleców, skonczy sie ból pleców, zacznie sie zgaga... :laugh2: ale już za 7miesiecy będziesz miała święty spokój (o ile dzidzia nie da Ci popalić...)! a Ty nie masz jeść dużo żeby dzidzia rosła, tylko dobrze się po prostu odżywiac, jeść dużo owoców i warzyw, a ze wodę pijesz to super!! ja też piję od zawsze ok.2litry dziennie, no a teraz jak sie upały zaczną to na pewno ejszcze wiecej będę :laugh2:
a co do wózka, Martynka jeszcze nie siedzi samodzielnie, muszę ją oprzeć o kanapę i czasem jeszcze i tak sie chwieje, zresztą nie pozwalam jej za długo siedzieć (co nie jest proste bo ona aż się rwie żeby usiąść), ale w tym wózeczku oparcie rozkłada sie zupełnie na płasko więc pediatra nam pozwoliła, bo małej juz nogi poza gondole wystaja jak jedziemy :laugh2: ale z reguły powinno się jak najdłużej w gondoli trzymać dziecko bo jest twardsza i to lepiej dla kręgosłupa... a spacerówki w Polsce można ponoć od 5.miesaca używać, więc u nas to za 2tyg :laugh2:
wszystkim naszym Trójmieskim dzieciom z okazji Ich Święta życzę samych uśmiechów i radości kazdego dnia!!

reklama
Kochane dzieciaczki dużo uśmiechu i radości, zdrówka, słonka i wszystkiego naj naj naj życzy Wam ciocia Aga:-):-):-):-)

36_3_13.gif

Dzień doberek Wszystkim
Dzisiaj czuję się już lepiej W nocy nie spałam zbyt dobrze,ale obudziłam się z super samopoczuciem :) Może w końcu wyjdę na spacerek,bo pogoda jest prześliczna :-)
Co do jedzonka to nie jem dużo, staram się raczej jeść dużo odżywczych produktów :) Mój lekarz powiedział,że nie mam jeść za dwóch tylko dla dwóch :) i tak staram się robić

Dzisiaj dzień dziecka życzę wszystkich dnia z uśmiechem odpoczynku i mega zabawy

Może skuszę się dzisiaj na pierwszy zakup czegoś dla naszego maleństwo chociaż jeszcze nie wiemy czy będzie chłopiec czy dziewczynka :)-moim zdaniem będzie dziewczynka.

Pozdrawiam

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!! DUZO USMIECHU I RADOSCI KOCHANE DZIECIACZKI!!!

Załączniki

• 189.gif
    189.gif
    50,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 185.gif
    185.gif
    47,2 KB · Wyświetleń: 35
Marciag, pewnie ze kup coś, w końcu dzień dziecka!! a skoro nie znasz jeszcze płci, kup coś zielonego albo białego, beżowego, żółtego, co będzie pasować dla chłopca i dziewczynki!! tylko nie kupuj za dużo, bo w trakcie ciązy tyle Ci sie rzeczy spodoba że potem nie będziesz miałą co z tymi ciuszkami robić! :laugh2:

CZEŚC DZIEWCZYNY

DZLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW WSZYSTKIEGO NAJ NAJ , USMIECHU....
I DUŻO ZDRÓWKA
1581.gif

Marciaag widze , że przechodzisz ciąże podobnie jak ja,miałam 4 michy mdłości:-(
może pomoga Ci migdały albo hebatka z imbirem....

miłego dzionka :-)

pochwale się Wam, problem wybierania wózka mamy już za sobą, nareszcie kupiliśmy małej na Dzień Dziecka mój ukochany Pliko P3 w Stasia ukochanym kolorze pomarańczowym!! na żywo wygląda trochę lepiej niż na zdjęciu, w sumie ciekawy zestaw kolorystyczny :laugh2: i akurat taki był na sklepie (do wyboru mielismy tez czarno - różowy ale stwierdzilam że różowy troche głupio kupować bo jak kiedyś przydarzy się jeszcze jedna dzidzia i na dodatek będzie to chłopiec to trzeba będzie kupic jeszcze jeden wózek) i wzięliśmy od razu!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ależ jestem szcześliwa!!

Hej Laski
:)
ja tylko na sekundke i zmykam:biggrin2: chcialabym zyczyc Wszystkim Maluszkom -tym w brzuszkom i tym po drugiej stronie brzusia WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA! Rosnijcie zdrowe i duze i nie dajcie mamusiom zbytnio popalic :biggrin2:
Miego dnia zycze ;-)

dziuba
super ze w koncu kupiliscie Malej Twoj wymarzony wozeczek:;-)

Dzisiejszym dzień mogę zaliczyć do udanych.Kupiliśmy naszemu Maleństwu pierwsze ubranko :) Myślałam,że ze sklepu nie wyjdę :-)

ana79 migdały mi pomagają,ale na krótko co do herbatki to nie próbowałam,ale następnym razem skorzystam może pomoże :) Mam jednak nadzieję,że takich dni jak wczorajszy będę mieć jak najmniej

Pozdrawiam

Poniżej zdjęcie naszego dziecka i zakupione dzisiaj ubranko :D

3d30aea0c715577amed.jpg

b7028f96b08bdae3med.jpg

reklama
Do góry