reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Laski, witam z samego rana :-)
AbEja rzeczywiscie niefajna historia:baffled: a nasza sluzba zdrowia-acchhhh rozku.wila bym tam wszystko:wściekła/y: przepraszam za taki wulgaryzm,ale czasem trzeba uzyc, bo az rece opadaja na to wszystko :-(
co do krwiaczka- mysle ze nie masz sie co martwic,ale na tezca bym jednak dla bezpieczenstwa zaszczepila, w koncu byla to rana w ktorej znajdowalo sie cialo obce, piasek cokolwiek- o zakazenie nie trudno- Bron Boze nie chce Cie straszyc. Sugeruje jedynie bys wybrala sie do jakiejs przychodni i nawet odplatnie zaszczepila Zuzke...choc tak naptrawde to ich zasrany obowiazek by zrobili tow ramach funduszu....!!!:wściekła/y:
Daj znac co postanowilas...Trzymam kciuki.

reklama
witajcie z samego ranka:-):tak:
Abeja ....brak słów normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: żeby takie małe dziecko z rozbita główka odsyłać od szpitala do szpitala:no::no::no::no: i to mają być lekarze????
dobrze,ze malutkiej w sumie nic nie jest-a i tak jak andzia mówi-zaszczep ją dla swojego własnego spokoju...
Miłego dzionka:-)

Hej dziewczęta kochane! Miłego weekendu!

Dziuba - Twój szkrab już mówi? :-D Pati też czasem jak ją kładę spać uśmiecha się jakby chciała powiedzieć "chyba żartujesz matka, ja tu się dopiero rozkręcam do zabawy".

Andzia - bardzo troskliwa i przewidująca z Ciebie mamusia :)

Abeja - przykro mi bardzo z powodu tego zdarzenia, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji dla Wasze córci. Ja to już w tym głównym szpitalu chyba bym rozniosła wszystko i wszystkich, zaczęła sie wydzierać i aferę robić, grozić telewizją i sądem gdyby moje dziecko miało wstrząśnienie mózgu lub zakażenie tężcem. Wiecie zazwyczaj właśnie krzyk i robienie totalnego szumu wokół siebie powoduje że im sie nie chce wykłócać i dla świętego spokoju się zajmują czym powinni. Ależ kolejna kropla do czary goryczy na polską chorą służbę zdrowia. :angry::wściekła/y::crazy:

Aga - ślicznie wygladasz na tym nowym avatarku!

Ja dzisiaj strasznie samotna jestem, tylko z Pati a ta non stop tylko śpi heh (spała dzis od 21 do 6:30, jej rekord). Syn jedzie na Hel z ministrantami i księdzem a mąż egzaminuje studentów a potem z nimi oblewa... a ja cały dzień sama. Więc może któraś z mamuś ma podobnie i da się namówić na spacerek? Pozdrawiam i czekam na oferty :))

Abeja, dziewczyny mają rację, idź w pon do swjego pedatry i pogadaj, zaszczep mała, bedziesz spokojniejsza!! a co do tej całej sytuacji... szkoda gadać... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iza, Twój mąż jest wykładowcą?? co wykłada?? my dziś mamy pakowanie Stasia, bo na 23 już idzie do pracy (nareszcie, 2tyg wolnego!!), więc zaraz po śniadaniu ruszamy w podróż po rodzinie rozdać w końcu reszte zaproszeń na ślub, mam nadzieje że szybko to pójdzie to szczerze mówiac jest taka pogoda że woilałabym iść na plażę jak wczoraj z malą na spacer

Witam wszystkie mamy, miło , że dołączyły nowe koleżanki.:tak:

Abeja jak przeczytałam Twojego posta włos mi sie zjerzył na głowie , co za znieczulica, rozumiem , że bida , ale żeby zignorowac taki wypadek ijeszcze u dziecka , boże jak mnie to wkurza, że na dzieciach wszystko musi sie odbijac. wogóle coza bezmyślnośc:angry::angry:. nic innego tylko byc upartym i wiercic dziurę w brzuchu lekarzom, z takimi upadkami nie ma żartów:no:.bardzo współczuje małej, mam nadzieję , ze wszystko jest oki.
Dziuba czy znalazłaś juz jakis wózek, pisałaś , że sie rozglądasz , ja mam ten sam problem....nie wiem na co się zdecydowac, chciałabym lekką i zgrabna spacerówkę.

Izabelinda piszesz , że jesteś samotna, napewno jakaś mam sie skusi na spacerek, następna mama dołączyła z Gdyni i to jeszcze z Witawy:-D, ja wracam do PL około 11 czerwca, mam nadzieje , że sie wybierzemy na spacerek i zobacze śliczna Patusię.
Martka milo , ze wszystko wraca do normy , aż emanujesz szczęściem....:)

a umnie nic sie nie zmieniło, Czarek dzielnie chodzi do przedszkola, troche popłakuje jak wychodzę, serce mi się ściska, no ale przedszkolanki mówia , że jak znikam z pola jego widzenia, biega i sie bawi:-D
dziewczyny mam pytanie , oparzyłam sobie wrzątkiem rękę i trochę brzucha, założyli mi tu opatrunek , po 2 dniach zdjeli , pytam sie czy czymś smarowac , lekarz mi powiedział , że nic nie stosowac...i co maja zostac blizny?? znacie jakąś dobra maśc?

teorerycznie Infanrix to szczepienie na blonica, tezec, krztusiec polio, hib.
Mamy zaszczepione 3 dawki teraz na dniach chyba trzeba podac dawke przypominajaca.

No nic, w pn do pediatry..

Iza, Twój mąż jest wykładowcą?? co wykłada??

Informatykę w dwóch studium podyplomowych.

Izabelinda piszesz , że jesteś samotna, napewno jakaś mam sie skusi na spacerek, następna mama dołączyła z Gdyni i to jeszcze z Witawy:-D, ja wracam do PL około 11 czerwca, mam nadzieje , że sie wybierzemy na spacerek i zobacze śliczna Patusię.

Jesteśmy z Pati za :) byłoby nam baaardzo milutko, może nawet wiecej mamuś uda sie zorganizować :)

reklama
dziuba127 dzięki za informacje, we wtorek idę "zwiedzać" kliniczna ale niewiem czy sie zdecyduje tam rodzić, najbliżej mam do Wojewodzkiego. czy macie jakieś wspomnienia z tych szpitali???

pozdrawiam

Do góry