reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta, witamy!! jasne, ze służymy radą, niektóre z nas są świeżo po porodzie wiec temat ciąży nie jest nam obcy (zresztą to nas wszystkie łączy), a jeszcze inne są w stanie "błogosławionym" i dopiero spodziewaja sie dzidzi, mamy nadzieję ze bedziesz stałym gościem na nasyz forum!!
P.S. skoro to 9tydzień, to pewnie bedziesz styczniową mamą, tak jak ja!! :laugh2::laugh2:

reklama
Termin wg OM mam na 23 grudnia,a wg USG 29 grudnia więc chyba będę mamą grudniową chociaż nigdy nie wiadomo :) Na razie przyzwyczajam się do nowego pięknego dla mnie stanu chociaż nie omijają mnie typowe dolegliwości kobiet w ciąży :)

Hej Marcia, dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej malutkiej fasolki :) I oczywiście gratulacje :)
Co do terminu, to jak wszystko dalej będzie dobrze, to pewnie jako pierworódka przenosisz :) Bo mamy które rodzą pierwsza raz rzadko kiedy rodzą przed lub w terminie, i pewnie zaliczysz styczeń :) Chociaż wiadomo że kazda ciąża inna i Ty możesz być wyjątkiem :)

Jak Ci się mieszka na Witominie?

Ważne żeby Maleństwo było zdrowe :-)
Na Witominie mieszka mi się super mam sentyment do tej dzielnicy Tutaj się wychowałam chodziłam do podstawówki...Obecnie remontujemy mieszkanie od "a do z" z narzeczonym więc jeszcze przez ok miesiąc będziemy mieszkać u moich rodziców na Chyloni (chyba,że nie znajdę kafelkarza bo nie ma kto nam płytek położyć za rozsądną cenę i w miarę dobrze),ale trzeba wszystko przygotować,bo później nie będzie kiedy :D

Pozdrawiam

No zdrówko Maluszka faktycznie najważniejsze, ale teraz zdrowie Maluszka to też i Twoje zdrowie :) ale na pewno dobrze o Was dbasz :))

A ta rozsądna cena to ile? Bo brat właśnie na Witominie kładzie kuzynostwu kafelki w kuchni i łazience... więc jak nie znajdziesz to mogę z nim pogadać...

Z miłą chęcią skorzystam :) Jestem w stanie z każdym się dogadać byle by dobrze położył i z cen z kosmosu nie brał,a fachowców z "usterki" z ogłoszeń jest co nie miara.Co do rozsądnej ceny to niektórzy liczą sobie nawet 100zł za m2,a chcę żeby mi tylko ktoś dobrze kafelki położył :),a cena 100zł to trochę za dużo jak na naszą kieszeń.Mieszkam na Stawnej.

Lubię spacerować po tych okolicach... z wózeczkiem... :)
Ja jestem z Widnej.

Jak bedziesz już potrzebowała kafelkarza i nie znajdziesz nikogo innego to daj znać przez prywatną wiadomość, jestem na bb częstym gościem, więc na pewno postaram się szybciutko odpowiedzieć :)

witan nowe koleżanki:-):-)

my jednak jutro do teściowej jedziemy, i wrócimy w ndz albo poniedziałek przynajmniej obiadów nie będę musiała robić:-D

a ja dziś kiepski dzień mam, schylać się nie mogę bo mi coś na lędźwie uciska:wściekła/y:i dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak w ogóle to gdzie Aga jest, malgosiunia, ana i andzia???:sorry2:

Bardzo dziękuję Jak nie znajdę do wtorku to się odezwę na pewno :)
Ja niedługo będę spacerować,ale z brzuszkiem i już się doczekać nie mogę :);-)

reklama
Do góry